Şimdi Ara

iphone 4S ios 5.1.1 ve 2.0.12 için GEVEY ler 49.90tl(SÜREKLİ)l

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SANALPAZAR LİNK: http://www.sanalpazar.com/Iphone-4s-5.1.1-2.0.12-Baseband-Geveyaktivasyonlu__isp4382534

Arkadaşlar desteklemediği operatör veya ülke yok. Eğer hazır kayıtlı 15 ülke arasında sizin operatörünüz yoksa 7 haneli kod sayesinde ülkenizi bulabilirsiniz.

Vereceğim gevey aktivasyon yapar, 112 aramazsınız, 1 kez tanıttıktan sonra telefonunuz kapanıp açıldığında otomatik hattınız gelir telefonu simfree gibi kullanma hissi sağlar :)

Ürünlerin hepsi teker teker denenir sağlamca kargoya verilir.

Güven sıkıntısı olan arkadaşlar imzağıma bakabilir.

Kayseri-Sivas-Mardin-Hatay ELDEN TESLİM.

Diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde gönderim yaparım.

Not: Piyasa da aynı işlev deki gevey lere 70-100tl isteniyor.

FOTOĞRAF İSTEYEN OLUR İSE İLLEDE , ÖZEL MESAJ YOLUYLA RESİM ÇEKER ATARIM.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep_metall -- 1 Eylül 2012; 1:04:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Operatörü söylediğimiz zaman kodu geveye programlamak mı gerekiyor? Öğrenmek için soruyorum. Bir başka arkadaşın başlığında sormuştum, konuyu meşgul etmemek için buraya yönlendirmiştiniz. Mesela turkcell, avea, vodafone için birşey yapılmasına gerek var mı?
    Bir sadece 4S için mi çalışıyor? Iphone 4 5.1.1 için de çalışıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 20 Ağustos 2012; 17:36:48 >
  • bir de iphone 4 olur mu
  • Ben bir adet Gevey aldım arkadaştan. Havalesini yaptım ertesi günü kargoladı. 5.1.1 bb 2.0.12 4s ile kullanıyorum. Geveyin kurulumunda da telefonla yardımcı oldu. Piyasada 100-150 lira fiyata satanların geveyleriyle hiç bir farkı yok. 3G'de internete bağlanmada sorun oldu sadece ama APN changer yükleyerek artık 3G'yi de aktif kullanıyorum. Teşekkür ederim ilgisi için.

Orijinalden alıntı: simitci11

Ben bir adet Gevey aldım arkadaştan. Havalesini yaptım ertesi günü kargoladı. 5.1.1 bb 2.0.12 4s ile kullanıyorum. Geveyin kurulumunda da telefonla yardımcı oldu. Piyasada 100-150 lira fiyata satanların geveyleriyle hiç bir farkı yok. 3G'de internete bağlanmada sorun oldu sadece ama APN changer yükleyerek artık 3G'yi de aktif kullanıyorum. Teşekkür ederim ilgisi için.

ŞU ANDA KULLANDIĞIM İP4S 5.1.1 SÜRÜM VE 2.0.12 BB DA

CİHAZIM SİMFREE

BU DURUMDA BOŞUNA MI SİMFREE OLSUN DİYE DAHA PAHALIYA CİHAZ ALDIK

Orijinalden alıntı: myfranco

Selamlar,
    Operatörü söylediğimiz zaman kodu geveye programlamak mı gerekiyor? Öğrenmek için soruyorum. Bir başka arkadaşın başlığında sormuştum, konuyu meşgul etmemek için buraya yönlendirmiştiniz. Mesela turkcell, avea, vodafone için birşey yapılmasına gerek var mı?
    Bir sadece 4S için mi çalışıyor? Iphone 4 5.1.1 için de çalışıyor mu?

Geç baktığım için kusurabakmayın.

Sadece iphone 4s 5.1.1 versiyonlar için uygundur elimdeki gevey ler.

Telefonun operatörünü bilmeniz yeterlidir ben size ona göre kod vereceğim programlamak vs gerekmiyor sadece elinizle kod u giriyorsunuz ve hattınız 2 dk içerisinde gelir.

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: simitci11

Ben bir adet Gevey aldım arkadaştan. Havalesini yaptım ertesi günü kargoladı. 5.1.1 bb 2.0.12 4s ile kullanıyorum. Geveyin kurulumunda da telefonla yardımcı oldu. Piyasada 100-150 lira fiyata satanların geveyleriyle hiç bir farkı yok. 3G'de internete bağlanmada sorun oldu sadece ama APN changer yükleyerek artık 3G'yi de aktif kullanıyorum. Teşekkür ederim ilgisi için.

Güle güle kullanın hocam. Ben teşekkür ederim güvenip ilk havaleyi çıkardığınız için.

sanalpazar üzerinden almak isteyenler için link koyuyorum.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.