Şimdi Ara

İphone 4s ilk seferde şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önceleri buna benzer bi konu açmıştım ipodla ilgili de yine de içimde kaldı sormak istiyorum. Şimdi ben iphone 4s aldım da bu aleti öbür telefonlar gibi şarjını bitirip 12 saat şarj mı etmek gerekiyor yoksa normal kullanabiliyor muyuz nolur yardım edin merakta kaldım şimdi kullanıp sonra şarjının 2 saat gitmesini istemiyorum da :)

• İstedigin kadar istedigin zaman sarj et. Sarjin tam bitmesine izin verme. Litium ion batarya kullanir iphonr buda demektirki sarj oldukca batarya daha saglikli performansli olur, firsat buldukca sarja tak. Sarjdan erken cikartman yada gec cikartman hicbirsey ifade etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsenel

İstedigin kadar istedigin zaman sarj et. Sarjin tam bitmesine izin verme. Litium ion batarya kullanir iphonr buda demektirki sarj oldukca batarya daha saglikli performansli olur, firsat buldukca sarja tak. Sarjdan erken cikartman yada gec cikartman hicbirsey ifade etmez.

teşekkür ettim hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slither96

Arkadaşlar daha önceleri buna benzer bi konu açmıştım ipodla ilgili de yine de içimde kaldı sormak istiyorum. Şimdi ben iphone 4s aldım da bu aleti öbür telefonlar gibi şarjını bitirip 12 saat şarj mı etmek gerekiyor yoksa normal kullanabiliyor muyuz nolur yardım edin merakta kaldım şimdi kullanıp sonra şarjının 2 saat gitmesini istemiyorum da :)

Arkadasim burada yazanların hepsi doğru okuman için yolluyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_56413493/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56413493

• Bu devirde hala bu soruluyor ya yuh yani.
    Uzuluyorum be bu halkimin bilgisizligine

• İşte bu laf olmadı usta
    Büyük konuştun Forumdaşliga yakışmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: mavkan

Bu devirde hala bu soruluyor ya yuh yani.

Hayırdır iphone hakkında bilgileri derslerde,sokaklar da evlerde veriyorlar da haberimiz mi yok...Sen kimsin ki de hiç tanımadığın bir insanı böyle küçümseyebiliyorsun...O adam da öğrenmek için sormuş işte...Asıl senin gibi kendini birşey sananlar olduğu için ben üzülüyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    4 hafta önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arastirma ve incelemeni yapacak eger bulamadi isen soracaksin. Yazin google binlerce site cikacak hadi onu yapmadin oku kullanma kilavuzunu.
    Hazirciligi hic sevmem.
    Aman cocugum zayif aldi ozel ders aldiran insanlarin cocuklari buyudu ve bu sorulari soruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

İşte bu laf olmadı usta
    Büyük konuştun Forumdaşliga yakışmadı

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

quote:

Orijinalden alıntı: Slither96

Arkadaşlar daha önceleri buna benzer bi konu açmıştım ipodla ilgili de yine de içimde kaldı sormak istiyorum. Şimdi ben iphone 4s aldım da bu aleti öbür telefonlar gibi şarjını bitirip 12 saat şarj mı etmek gerekiyor yoksa normal kullanabiliyor muyuz nolur yardım edin merakta kaldım şimdi kullanıp sonra şarjının 2 saat gitmesini istemiyorum da :)

Arkadasim burada yazanların hepsi doğru okuman için yolluyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_56413493/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56413493

cok tesekkur ediyorum hocam yardimlariniz icin tesekkurler :)

• Rica ederim bilgi paylaşımı kutsaldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

quote:

Orijinalden alıntı: mavkan

Bu devirde hala bu soruluyor ya yuh yani.

Hayırdır iphone hakkında bilgileri derslerde,sokaklar da evlerde veriyorlar da haberimiz mi yok...Sen kimsin ki de hiç tanımadığın bir insanı böyle küçümseyebiliyorsun...O adam da öğrenmek için sormuş işte...Asıl senin gibi kendini birşey sananlar olduğu için ben üzülüyorum...

+1 haklisin kardesim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.