Daha çok sosyal medya,kamera,seri ve pilinin iyi gitmesi.Beklentiden çok hangisini alırsam iyi bir seçim yapmış olurum?
quote:
Orijinalden alıntı: Vogue
Daha çok sosyal medya,kamera,seri ve pilinin iyi gitmesi.Beklentiden çok hangisini alırsam iyi bir seçim yapmış olurum?
zenfone alın özellikle pil için ve 4s artık cok stabil değil bu sene destegide bitiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Öncelikle 2.el de olsa hayırlı olsun. Oyun bakımından 4s in bence Asphalt 8 gibi oyunları oynadıktan sonra baya bi ısınacağını düşünüyorum . O yüzden küçük boyutlu oyunları seçebilirsiniz . Örneğin : aa , Subway Surfers , Clash Of Clans , Candy Crash gibi . Kılıf olarak ta ben turkcell den İphone 6 alırken bir kılıf almıştım siyah plastik ve çevresi baya sert olan kılıflar seçerseniz telefonunuz dayanıklı olur :)
k790i
kullanıcısına yanıt
sağolun hocam öncelikle ben bu dediğiniz şartlarda 8.2de 5 saati görebileceğinizi düşünmüyorum ama 4 saati görürsünüz üstüne kalan dakikalarıda bilemeyeceğim birde alınacak telefonun durumuna bağlı bu birazda
quote:
Orijinalden alıntı: Telles15
sağolun hocam öncelikle ben bu dediğiniz şartlarda 8.2de 5 saati görebileceğinizi düşünmüyorum ama 4 saati görürsünüz üstüne kalan dakikalarıda bilemeyeceğim birde alınacak telefonun durumuna bağlı bu birazda
Anladım hocam fikir edinmiş oldum en azından teşekkür ederim bakalım biraz düşünecek gibiyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme