Şimdi Ara

Iphone 4S Çıktı, özellikler ve donanım başlığı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
4
Favori
50.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

Orijinalden alıntı: dorukhan28

Siri hakkında net bir bilgi verir misiniz sadece İP5'e mi özel olacak?Donanımsal birşey değilse jailbreakle hallolur sanırım?

5 mi kaldı allah aşkına. sadece 4S'te olacak.

Pardon ya kafa gitti 4S e özel mi olacak?Kötü oldu İP4 alırım diyordum bu konuda patladım gerçi Türkçe yazılım yok ama İngilizce bildiğim için sıkıntı olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

quote:

Orijinalden alıntı: mertgraph1979

quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

Orijinalden alıntı: mertgraph1979

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

iPhone 4 SGS2'den iyiydi demek? Hmm cevap vermek isterdim lakin imzaya bakınca her şey ortada. Tamam

Samsung GalaxyS 2'im var, sirketimden verdiler, yazilim gelistiriyoruz uzerinde. iPhone4 u gectim, iPhone3GS bu telefondan daha iyi.
    Samsung Focus ta verdiler, Samsung Focus Galaxy S 2 den kat kat iyi, cunku uzerinde WP7 var, Android yok. Ama iscilik kalite filan yine cok kotu
    Samsung Galaxy Tab im de var, o zaten cop.

Fazla ezme hocam sende

Sirkete Samsung ve Microsoft resmen sponsor oluyor herseye, ama herkeste iPhone, Macbook Pro var.
    Yani soyle, sirket bedava Galaxy S 2 veriyor, millet para verip iPhone4 aliyor, kimse Galaxy S2 yi kullanmak istemiyor bedava da olsa. :)

Banada verseler bende kullanmazdım.
    Hele Galaxy Tab tam bir facia.

tabi ki beğenmezsiniz size o kullandığınız telefonun arkasında ki elma resmi yeter nasıl olsa başka özelliğe ihtiyacınız yok.kafede çıkarırsınız bütün gözler sizde iphonum var diye kızlara hava atarsınız.sonrada yok yazılım yapıyoruz yok şirketten sg2 verdiler kullanmıyoruz diye forumda sallamaya başlarsınız.

İşte Android ve Samsung propaganda bültenine üye biri daha.
    Madde 9: Apple ürünleri hava atmak için kullanılır.
    Tabiki öyle. Bayılırım starbucks'ta oturup sahip olduğum cihazları millete göstermeye. Özel zevkimdir benim.
    Ama bu aralar 3GS pek pirim yapmıyor. En iyisi 4S'e geçim bari. 4S'le bütün gözler üzerimde olur starbucks'ta.
    Şimdi birşey diyeceğim ama olmayacak neyse.

• Millet Kendini Gaza Getirdi Kendi kendine videolar yaptı paylaştı sonrada hüsran diyorlar.Hiç bir resmi kaynak İphone 5 çıkıcak dedimiki şimdi apple laf ediyorsunuz.Bence gayet iyi oldu 3g varken 3G S çıktı bu seferde herkes tek farkı pusula var dedi ama öle olmadı bu cihazda da olmayacak.Her Sene olan şeyin aynısı oldu biraz geç oldu ama yine aynısı oldu bence biz kendimiz gaza geldik İphone 5 diye.Bence hala Samsung veya başka bir marka ile kıyaslanacak bir durum yok her durumda İphone birinci sırada.

Yarından itibarende İphone Çekmiyormuş İphone 4 S i yere atınca kırılıyormuş efsaneleri başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

S3 ün ozelliklerini fazla abartmislar gibi geldi bana

s3 bu fırsatı kaçırmaz gibi, yapıştırırlar bence

Ama hâlâ donanimin her şey oldugunu ogrenememiş samsung

Edit:Olmadigini
  • Bu konu bana rahmetli Kemal Sunalin filmini hatirlatti. Halit Akcatepe: Elmanin basina S koy Saban: ElmaS Halit Akcatepe: Elmanin kicina degil basina S koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 4 Ekim 2011; 22:40:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

galaxy s3 ciddi derecede çok satacağa benziyor. Bu haberden sonra. Bende s3 için beklemedeyim.

2.0 Ghz dört çekirdekli işlemci
    4.65″ 1024 x 1280 piksel Super Amoled III dokunmatik ekran
    1.5 GB Ram
    32 GB dahili veri kapasitesi
    10 Megapiksel (1080p 60fps) arka kamera
    Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi
    TouchWiz 5 arayüz
    Wi-Fi
    3G
    GPS
    MicroSD ile arttırılabilir hafıza
    2250 mAh batarya

ocak-şubat gibi çıkması muhtemel sanırım. Kasasıda değişecekmiş

Bi şu özelliklere bakıyorum birde 4s e. Apple düşüşe geçecek. yada 2012 ilk çeyreğinde yeni bir telefon çıkaracak. Steve jobs un gidişi apple ın sonu olacak galiba

Sacmaligin daniskasi.

2.0 Ghz dort cekirdekli islemci? Windows 7 mi calistiriyor? Pil omru yarim saat filan mi? Quadcore ile Android de ne yapilir ya? Android market onumde acik, tek cekirdekli iPhone4 te yag gibi calisan Infinity Blade kalitesinde bir uygulama soyler misin indireyim? O bile yokken 4 cekirdegi napiyosun?
    Ayrica 4.65 1024*1280 nedir? 52 inc televizyonum 1920*1080, ve 4.65 inc ekranda 1024*1280 i gorebilecek bir goz yok ki dunyada. Android robotlar icin mi bu telefon?
    ZEKI arkadaslar spec listesinde gorup vaaauuvv diyip alsinlar sonra 1 saatte pilleri bitsin diye mi?

Bu ozellikerde telefon cikarirsa samsung, %30 larda olan rezil musteri memnuniyetini %10 lara dusurur. iPhone un iPad in basarisindan sonra bile hala spec listesinin hicbir anlam ifade etmedigini, onemli olanin urunun tamami oldugunu anlayamamaniz cok ama cok garip.

Galaxy s2 alıpta şarj dışında memnun olmayan kimseyi duymadım. 2250 mah gs3 de en az iphone 4 kadar şarj sağlayacaktır. Gs3 ün gelişi galaxy note dan belli oldu zaten. Android gayet güzel gelişiyor. İphone bizi yeterince bekletti ve resmen dalga geçti.

Bilmemene veriyorum. Yeni nesil işlemciler o anki işleme göre hızı ayarlıyor. Dolayısıyla %60-70 belki daha fazla pil tasarrufu sağlıyor. 3gs- ip4 arasındaki ciddi şarj farkı oradan doğuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 4 Ekim 2011; 22:42:51 >

• Ben sevindim, yeni iPhone'a özenmeme gerek kalmadı.
    Bu arada Siri nedi arkadaşlar?
  • Sanki bana apple iphone 5 çıkaracaz dedi de, çıkarmadı. Nette dolaşan dedikodulara bizim millet kafayı fena takmış.

Yeteneksizsiniz Türkiyede Aref aslında hile yapıyormuş gerçek değilmiş diyen zihniyet gibi.
  • quote:

Samsung GalaxyS 2'im var, sirketimden verdiler, yazilim gelistiriyoruz uzerinde. iPhone4 u gectim, iPhone3GS bu telefondan daha iyi.
    Samsung Focus ta verdiler, Samsung Focus Galaxy S 2 den kat kat iyi, cunku uzerinde WP7 var, Android yok. Ama iscilik kalite filan yine cok kotu
    Samsung Galaxy Tab im de var, o zaten cop.

quote:

Sirkete Samsung ve Microsoft resmen sponsor oluyor herseye, ama herkeste iPhone, Macbook Pro var.
    Yani soyle, sirket bedava Galaxy S 2 veriyor, millet para verip iPhone4 aliyor, kimse Galaxy S2 yi kullanmak istemiyor bedava da olsa. :)

Koca başlıkta şu 2 post gerçekten eğlendirdi beni. Çok abartıyorsunuz her şeyi.

Fan falan da değilim, sadece anlamsız bulduğum bir noktayı belirtmeye çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ben sevindim, yeni iPhone'a özenmeme gerek kalmadı.

Siri : Konuşarak talimat verdiğimiz programdaki bizimle iletişime geçen sanal elemanın adı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness

iPhone 4S'te türkçe dil desteğide mi yok

Siri için Türkçe desteği yok.e biz zahmet onu da beklemeyin artık

bence akıllı telefon işte tam olarak bu demek. müthiş bir özellik olmuş. ne kadar kararlı çalışacağı şimdilik belirsiz tabii ki ama apple bu. büyük kozlarından biri de bu siri zaten. lets talk iphone'dan da anlaşılıyor. keşke diğer ios cihazlara da konsaydı. ayrıca ilerideki ios5 güncellemeleri ile dil desteği kesinlikle geliştirilecektir. zaten şimdilik gibi birşey yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam tanıtımda da.

• benim emektar 3gs e iphone 4s videolarını izletiyordum bir reboot edim dedim hızlandı...

Tecrübeyle sabittir
  • arkadaşlar apple'ı sevmem ama iphone'nun tasarımını ve ekranını niye değiştirmediğini anlayamadım bir türlü eğer iphone 5'i çok yakın zamanda(1 ya da 2 ay) içinde çıkarmazsa apple için çok kötü şeyler olabilir zira samsung nexus prime'ı çıkarıcak çok yakın zamanda ve lg,htc,sony,motorola'da boş durmayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: udenizli

quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

3gs kullanan birsi için 4s ye geçmek mantıklımı arkadaşlar sizce

bende aynı soruyu soracaktım

ne dersiniz sizce?

Size bende eklendim.Sanırım biraz beklemeli bunun için.

Bende varım :))

Bence 4S şuan için sadece iPhone4 sahipleri için gereksiz. Yerinizde olsam 4S alırdım ama bu kadar beklediniz yetmedi, bir de telefonun yayılmasını bekleyeceksiniz Bir de ilk parti telefonlardan almak istemezdim, iPhone4 de yaşananları hatırlatırım. Şimdilik belli bir süre beklemek zorundasınız gibi gözüküyor ama beklemek de çok zordur bilirim Kendimi sizin yerinize koyuyorum da bir taraftan 4S bekleyeyim derdim, diğer taraftan da 4 al ne bekliyorsun diye içim içimi yerdi

• Ekran biraz daha mı geniş bunda ?? boyutlar aynı ama cam kısmı daha geniş sanki ?

tam olarak ne farklar var 4 ile merak ettim ?
  • o degilde agirligi artmis ve kalinlik degismemis
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Bu baklava muhabbeti nedir?

baklava muhabbeti bu hocam

Teşekkürler.

@turkbaba17 Teşekkürler.

Beyler Sakin olun, Baklava bizim !

California da ki Türk girişimcimizin restorantının adı Aptal siri adresi şaşırmış, yunanistandaymış gibi göstermiş, ekran kaydında ki adresleri karşılaştırın

Buyrun bu da internet sitesi;

http://www.baklavapaloalto.com/

BAKLAVA445 Emerson St.
    Palo Alto, CA 94301
    (650) 323-6543

• quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

Herşeyi geçtim de baklavayı milyonlarca kişiye yunan resteronı olarak gösterdiler. ben buraya takıldım.

"Telefona gelince ölü doğan ilk iphone"

İlk kez vay be apple yapmış demediğimiz bir sunum, ilk kez heyecan duymadığımız bir iphone. Tüm sunum boyunca eee bunu geç başka? diyerek takip ettim yazılan gelişmeleri.

Ocak ayında Sony Ericson Duo, Galaxy S3 ve HTC nin tokatlayacağı bir telefon durumunda şu an iphone 4s.

Gerçi bana kalsa 4 çekirdekli 2 gb ramli 8 mm 4.2" iphone yapsalar bile Radyo yok diye almam. Şimdi saftirik bi fanboy klasik bir söylemle çıkar ve şöyle der: " ben radyo kullanmıyorum, ihtiyacım olmuyooo " Zaten size ne vermiyorlarsa ihtiyacınız olmuyo :))

Hani donanımı zorluyordu flash ondan koymuyordun, al dual core 1 ghz işlemcin 7 kat güçlü grafik işlemcin var. Nerde flash desteği?? fanboy: "yok yetiyooo böyleeee"

Zaten o restaurant da yunan değilmiş türk restaurantıymış. Bi karışıklık oldu heralde

• ipod lar ne oldu. ne zaman cikiyor. ve kac dolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ben sevindim, yeni iPhone'a özenmeme gerek kalmadı.

yeni iphone'a özendirecek bi özellik işte siri. en önemli kısmı kaçırmışsın.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.