Şimdi Ara

iphone 4s Beyaz 16Gb TR Genpa Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Uşak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ablam kullanmakta oldugu telefonu satmak istiyor iphone5 almak istedigi için,telefon 10 ay daha genpa garantilidir kutu içerigi tamdır fakat faturayı bulmadık genpayı arayıp ogrendim kalan garanti suresini faturasız olarakta garanti işlemi yapabildiklerini soylediler, cihaza jailbreak yapılmamıstır hatta oyun bile yuklenmemiştir , sarj adaptoru ve kulaklık hiç kullanılmamıstır sadece denenmiştir usb kablosu cok yıprandı o yuzden foto koymadım katlanabilir kablo gondermeyi dusunuyorum . resimlerde goruldugu gibi ön sol altta küçük bi çatlaklık vardır dokunmatige zararı yoktur kullanıma baglı koselerde yıpranmalar vardır fakat ekranda kesinlikle yoktur on veya arkada, tercihen elden teslim istiyorum bu ilk satış ilanım oldugu için referans sıkıntı olabilir diye dusunuyorum.takas olarakta iphone 5 beyaz olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScampDH -- 8 Temmuz 2013; 12:46:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Guncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScampDH -- 8 Temmuz 2013; 12:49:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.