Şimdi Ara

İphone 4s Batarya Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazımın bataryası ömrünü doldurdu sanırım %30 larda şarj bitti diye kapanıyor açıyorum %40 larda devam ediyor. Yeni bir batarya almayı düşünüyorum. Nette bakarken 2680 mah gold batarya gördüm siZce bu ürün nasıldır ?

http://m.gittigidiyor.com/urun/89666219

Kullanan arkadaşlarda varsa bilgilendirirse sevinirim. Bu olmasada mah değeri yüksek olan batarya tavsiyelerinizi alabilirmiyim çünkü 1420 mah batarya gerçekten yetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatakdag -- 3 Ekim 2013; 19:24:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• 2-3 sefer kalibre edip sarj etmeyi deneyin duzelir buyuk ihtimal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende almayi dusunuyorum. İphone 4 icin. Varmi kullanip memnun kalan?

• paldov P kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Yapmıştım daha önce ama fark eden birşey yoktu. Telefon şarjdayken şarj aleti yandı o zarar verdi diye düşünüyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: dan__

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Yapmıştım daha önce ama fark eden birşey yoktu. Telefon şarjdayken şarj aleti yandı o zarar verdi diye düşünüyorum hocam.

şarj aleti yandıysa büyük olasılıkla bataryaya zarar vermiştir.
  • Apple pilin orjinali yok. Ancak kaliteli yan sanayi almakta fayda var. Gitti gidiyordan satıcı profillerini dikkatle incelemek gerek. Ebay ile de karşılaştırabilirsinşz. Aklınıza yatarsa ebayden de sipariş geçebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şarjlı kılıf seçeneğinide düşünebilirsiniz. Bende batarya almayı düşünüyodum ama kaliteli bir şarjlı kılıf aldım onun yerine. Batarya bitecek derdim yok artık.
  • 2680mAH iPhone için büyük bir oran sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
  • Hiç urasma AppleCare+ servisi devreye girdi Türkiye'de ver onlar değiştirir bedavaya

• Arkadaslar ürünü satan satıcıyla görüştüm ve kullan beğenmeZsen koşulsuZ iade alırım dedi. Bence denemekte fayda var. Olmadı servisten yeni batarya alırım.

• Yüzde 20'lerde kapanma olayı benim 4s'de de oluyor. Kalibrasyonu bozuldu sanırım. Benimki de çok çabuk bitiyor harici batarya kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

orjinal batarya 120 tl

He he oldu

• orjinal yurtdışındaki makinalardan türkiyeye getiriliyor türkiyede çalışmaz şebeke modla alakalı burda sökülüp ekranları pilleri soketleri kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dan__

Arkadaşlar cihazımın bataryası ömrünü doldurdu sanırım %30 larda şarj bitti diye kapanıyor açıyorum %40 larda devam ediyor. Yeni bir batarya almayı düşünüyorum. Nette bakarken 2680 mah gold batarya gördüm siZce bu ürün nasıldır ?

http://m.gittigidiyor.com/urun/89666219

Kullanan arkadaşlarda varsa bilgilendirirse sevinirim. Bu olmasada mah değeri yüksek olan batarya tavsiyelerinizi alabilirmiyim çünkü 1420 mah batarya gerçekten yetmiyor.

6 aylık 4s den çıkartılan orjinal batarya verebilirim. Ücreti 50 lira olur. Düşünürsen pm atabilirsin.

• gg deki o batarya aliexpress de 8 dolar ücretsiz kargo aldığınızda performans bilgilerini paylaşırsanız sevinir.im

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-4s-2680mah-gold-celik-batarya-95374083

burda 28 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 5 Ekim 2013; 17:28:36 >
  • 78erhan78 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam kullandığımda bu konu altına düşüncelerimi yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: White Hollow

Hiç urasma AppleCare+ servisi devreye girdi Türkiye'de ver onlar değiştirir bedavaya

Nasıl oluyor bu mevzu?
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Batarya %30'a geldiği zaman telefon kapanıyor. Şarja taktığımda telefon hemen açılıp %30'dan şarj olmaya başlıyor.
    Batarya değişimi için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?
    Hangi bataryayı almalıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.