Şimdi Ara

iPhone 4S almayı düşünüyorum, bir kaç sorum var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: asdasdasd1980

İphone 5 i beklesen daha akıllıca olmaz mı ? Bu arada 2500 TL verdiğiniz bir telefonun problemsiz çıkması piyangodan amorti çıkmasını beklemekle eşdeğerse yazık bence. Sen bilirsin tabi ben 5 i bekleyenlerdenim ^^

6 daha guzel olucak, 5. icin oldukca kotu sorunlar olucak deniliyor, sansizsaniz 6'yi bekleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightfall

quote:

İphone 5 i beklesen daha akıllıca olmaz mı ? Bu arada 2500 TL verdiğiniz bir telefonun problemsiz çıkması piyangodan amorti çıkmasını beklemekle eşdeğerse yazık bence. Sen bilirsin tabi ben 5 i bekleyenlerdenim ^^

6 daha guzel olucak, 5. icin oldukca kotu sorunlar olucak deniliyor, sansizsaniz 6'yi bekleyin derim.

işte tam olarak bu yüzden bekleme işlerinden vazgeçtim diyebilirim, ben de bunu demiştim zaten:
    quote:

Orijinalden alıntı: Frozz
    Uzun bir karar verme süreci ardından diğer telefonlardan vazgeçip bayağı bayağı iPhone 4S almaya yöneldim. Hemen alma biraz daha bekle eğer acelen yoksa, bir çok yeni telefon (Galaxy S3 vs) çıkacak diyenler de oldu... ama beklemekten sıkılmaya da başlamadım değil.. Hem, teknoloji sabit duran birşey de değil ki, 2 ay bekle, ondan 2-3 ay sonra kesin yeni bir telefon daha çıkacak, yani beklemenin sonu yok gibi gelmeye başlıyor bir yerden sonra.

Bunun haricinde, cevap veren ve fikirlerini paylaşan herkese zamanlarını ayırıp ayrıntılı bilgi verdikleri için teşekkür ediyorum, gerçekten çok yardımcı oldunuz =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 21 Ocak 2012; 21:02:22 >

• cevaplarınız için bende teşekkür ederim , 64gb iphone 4s aldım arkadaşlar ..
  • quote:

Saçma bir yorum.Onu bekle bunu bekle.Yarin olmeyecegimiz ne malum.Hayatin nimetlerini kullanın yoksa ömür her şeyi beklemeye gecer sizinki gibi.Para varsa Hic düşünme al.500-600 lira zararına satarsın iPhone 5 çıkınca gider yenisini alırsın.Haaa dersin ki o zararı karsilayamam zaten o zaman bütçenize göre telefon alın şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendigelen

quote:

Saçma bir yorum.Onu bekle bunu bekle.Yarin olmeyecegimiz ne malum.Hayatin nimetlerini kullanın yoksa ömür her şeyi beklemeye gecer sizinki gibi.Para varsa Hic düşünme al.500-600 lira zararına satarsın iPhone 5 çıkınca gider yenisini alırsın.Haaa dersin ki o zararı karsilayamam zaten o zaman bütçenize göre telefon alın şimdiden.

Bak güzel kardeşim ben kendi görüşümü yazdım; saçma buluyorsanız gider 4s alırsınız. Mart 2012 de çıkması beklenen, 4 inc ekranı olan, daha ince, yüz tanıma fonksiyonu olan, 3G-4G destekli, kırılmaya karşı daha dayanıklı, 64Gb hafızalı, daha uzun konuşma/ bekleme süresi olan, Full 1080p HD Recording ve 3D Video Display görüntüleme/foto özelliğinde ... bir telefonun çıkmasını 2 ay daha beklemek ve bahsi konu özelliklere sahip olmasını ümit etmek bana daha akıllıca geliyor. Allah aşkına 500-600 tl zararla satıp bir 500 tl daha üzerine koyup neden üst versiyonunu alayım, şaka gibi ! 5 çıkınca 6 yı mı beklicem sorusana ise beklentilerimi karşılamazsa iphone almam olur biter, bu telefon meselesi beni sizin kadar germiyor malesef!

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

Alacaksan en iyisini al 4S. İnternet paketi sınırsız benim. 1gb yeter diye düşünüyorum.

Ben bu ay 10gb kullanmisim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kendigelen

quote:

Bak güzel kardeşim ben kendi görüşümü yazdım; saçma buluyorsanız gider 4s alırsınız. Mart 2012 de çıkması beklenen, 4 inc ekranı olan, daha ince, yüz tanıma fonksiyonu olan, 3G-4G destekli, kırılmaya karşı daha dayanıklı, 64Gb hafızalı, daha uzun konuşma/ bekleme süresi olan, Full 1080p HD Recording ve 3D Video Display görüntüleme/foto özelliğinde ... bir telefonun çıkmasını 2 ay daha beklemek ve bahsi konu özelliklere sahip olmasını ümit etmek bana daha akıllıca geliyor. Allah aşkına 500-600 tl zararla satıp bir 500 tl daha üzerine koyup neden üst versiyonunu alayım, şaka gibi ! 5 çıkınca 6 yı mı beklicem sorusana ise beklentilerimi karşılamazsa iphone almam olur biter, bu telefon meselesi beni sizin kadar germiyor malesef!

Mart 2012 de çıkma ihtimali yok o zaman çıksa çıksa ipad3 çıkar. Anlaşılan daha çok bekleyeceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.