Şimdi Ara

İphone 4s alanlar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepmizin bildiği gibi amerikada çok cüzzi fiyatlara satılan ürünler türkiyede ateş pahasına satılıyor. Biz hala inatla yılmadan bu ürünleri alıyoruz. En son bomba bence iphone 4s için geldi. Belki bakmamışızdır diye linki veriyorum.

    http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4s

    Hatlı alırsak iphone 4s 64 gb için 399$ veriyoruz. Telefonu hat bağımsız alırsak da 849$ ödüyoruz. 849$ bugunün kuru ile 1607 tl'ye alıyoruz. Tekrar soruyorum akıldan zorumuz mu var 1600tl fiyatı ile kar edilen bir ürüne 3049 tl (hepsiburada fiyatı) veriyoruz. Hadi taş çatlasa 2500e bulduk bunu diyerlim gene arada 900 tl fark var. Bırakalım artık şu apple ürünleri almayı burada satamasınlar gerçek fiyatlarını görelim.

    Bunu yaşayan tek ülke biz miyiz hayır brezilya da böyle bir durum varmış. Şikayetçi olan birinin linki.
    http://9gag.com/gag/1154825

    Hiç olmazsa amerika sattıkları fiyatlara yakın yada 500tlye kadar üstünde satsalar bir şey demeyeceğim ama insaf paramıza yazık.

    Imzamdaki bilgisayarı iphone 4s fiyatına dizdim onun yapamaycağı her şeyi yapıyor, samsung galaxy tabim var iphone'un yaptığı herşeyi yapıyor fiyat 1400 trololol beyler bayanlar size iyi alışverişler :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastzombie -- 22 Aralık 2011; 1:50:42 >







  • Fena kan kokusu var
  • Dar gelirliliğin alemi yok.
  • Kişisel görüşlerinizde "kendinize ve/veya başkalarına göre" haklı olabilirsiniz... Her ne kadar ortada, bahsettiğiniz doğrultuda bariz bir gerçek de olsa, bu, tercihini o yönde yapan insanlara, kullanıcılara alenen laf atma yetkisini veya hakkını size vermez. Bu veya buna benzer, tartışmaya oldukça müsait bir konuda fikrinizi belirtecekseniz, kullandığınız dile ve seçtiğiniz kelimelere dikkat etmek zorundasınız.

    Netice olarak, mesajınızı yeniden düzenlemeniz için kısa bir müddet tanıyorum, aksi halde konunun varlığına müsade etmeyeceğim.
  • Sadece iphone için geçerli değil ki bu yazdıklarınız. Bütün telefonlar hatta bütün herşey Türkiye'de çok pahalıya satılıyor. Petrol rezervlerine en yakın ülke konumundayken en pahalı benzin bizim ülkede mesela. Avrupalılar taahhütlü telefon paketlerine masraf bile ödemiyor. Sadece iphone'a endekslemiş olmanız yanlış bence. O mantıkla Nokia alanın da, HTC alanında, Samsung alanın da, araba alanın da aklından zoru mu olmuş oluyor ? Parası olan alsın olmayan almasın, kimsenin başkasının cüzdanına ve aklına hesap sorma lüksü yok
  • Bu arada İphone kullanmıyorum. Bu yönde saldıranlar olacaktır, belirtmek istedim.
  • Yahu bu apple ın suçu mu . Tr de kdv ve başka bin tane vergi binince bu fiyata yükseliyor, belki de TR ye daha ucuza giriyordur bu ürünler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Al PaC

    Kişisel görüşlerinizde "kendinize ve/veya başkalarına göre" haklı olabilirsiniz... Her ne kadar ortada, bahsettiğiniz doğrultuda bariz bir gerçek de olsa, bu, tercihini o yönde yapan insanlara, kullanıcılara alenen laf atma yetkisini veya hakkını size vermez. Bu veya buna benzer, tartışmaya oldukça müsait bir konuda fikrinizi belirtecekseniz, kullandığınız dile ve seçtiğiniz kelimelere dikkat etmek zorundasınız.

    Netice olarak, mesajınızı yeniden düzenlemeniz için kısa bir müddet tanıyorum, aksi halde konunun varlığına müsade etmeyeceğim.


    açıkçası burası bir forum olduğu ve gerçekleri tartıştığımız için gerçekleri belirtme hakkım var. amacım alanlardan çok almayı düşünenleri bilgilendirmek. alanlara geçmiş olsun zaten. bütün ürünlerde benzer fiyatlar yok. kdv hariç fiyatlarında 2 katına yakın fiyatlarda satılan özellikle telefon apple harici göremiyorz. apple'ın bütün türkiye ürünlerinde böyle bir sorun var. Bu bilkomun suçu mu bilmiyorum ama birileri artık dur demeli. mesajımdaki herhangi saygısız görülebilecek şeyleri sildim bir sorun varsa tekrar düzeltirim =)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hiickimse

    Yahu bu apple ın suçu mu . Tr de kdv ve başka bin tane vergi binince bu fiyata yükseliyor, belki de TR ye daha ucuza giriyordur bu ürünler


    evet apple'ın suçu çünkü ürünlerin dünyanın neresinde ne kadara satıldığını gayet iyi bilen bir firmadan bahsediyoruz. Genelde konuştuklarım kdv hariç vergiler ve yaptığım karşılaştırmalar benze ürün grubu markların x ülkesindeki satış fiyatı ile buradaki satış fiyatı arasındaki fark. diğer ürünler 10 yerine 15e satılırken apple ürünleri 10 yerine 20ye satılıyor. hala bu durumun farkında olmayanlar var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.