Şimdi Ara

İphone 4S 32 GB TR Beyaz Genpa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 İphone 4S 32 GB TR Beyaz Genpa
    sahibinden linki

Telefonu bizzat kendim kullanıyorum fotoğrafları ilandan görebilirsiniz
    Herhangi bir sorunu arızası,çiziği felanı yoktur satma sebebim keyfidir o yüzden pazarlık yoktur önceki fiyat revize edilmiştir tekrar edilmeyecektir
    Garantisi var Mart 2014 e kadar Genpa garantisi devam etmektedir sahibindende fotosu var görebilirsiniz.
    Gaziantep içi elden onun dışındaki yerlere sanalpazar yoluyla satış yapabilirim

Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Ağustos 2013 Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat gerçekten 1399 tl mi yoksa bi yalnışlık mı var ? Eğer varsa, doğru fiyat nedir ?
  • yanlışlık yok keyfi satıştır
  • 1400 tl olsa pahalı gözükürdü :)
  • Bende onu düşündüm gerekli indirimi yaptım :) şaka bi yana fiyat budur arkadaşlar ciddi almayı düşünen olursa pm e beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı satışlar kardeş yanlış anlama ama bu garantisi var yok bilmiyorum ne demek onu çözemiyorum buraya girip ilan açacak kadar pc bilgin varsa her türlü öğrenirsin
  • öğrendim kardeşim mart 2014 e kadar genpa garantisi devam etmektedir. yaklaşık 7 ayı var garanti süresinin dolmasına. bilgisayarlada aram iyidir fazlasını da yapabilirim yani :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone 5 çıktı bilader haberin olsun hani sen daha bu telefonun 2.elini 1400 e satıyosunya belki haberin yoktur dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesincity

öğrendim kardeşim mart 2014 e kadar genpa garantisi devam etmektedir. yaklaşık 7 ayı var garanti süresinin dolmasına. bilgisayarlada aram iyidir fazlasını da yapabilirim yani :)

Nasıl öğrendin yazarmısın, bende sorgulatmak istiyorum.
  • Genpa'ya mail at onlar sana geri dönüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

iphone 5 çıktı bilader haberin olsun hani sen daha bu telefonun 2.elini 1400 e satıyosunya belki haberin yoktur dedim

Haberim var kardeşim Ürün bu, fiyat bu. sattığımda yok henüz beğenen olursa diye sergiliyorum burda.Fiyatım da o iphone 5 in fiyatı da belli kimseyi bişeye zorlamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.