Şimdi Ara

iPhone 4S 32 GB Ambalajında 2 Sene KVK Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 iPhone 4S 32 GB Ambalajında 2 Sene KVK Garantili
    Arkadaşım tarafından hediye edilen bu telefonu ihtiyacım olamdığı için satmak istiyorum. Telefonun ambalajına bile dokunmadım henüz faturası mevcut.

Telefon 32 GB Beyaz 4S dir

iPhone 4S 32 GB Ambalajında 2 Sene KVK Garantili
    Fiyat : 2050 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 20 Ekim 2012 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2050 TL oalrak düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkankalyoncu -- 18 Ekim 2012; 15:47:58 >

• :)
  • Bu fiyata gülünür birader Ne yaptın sen !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gülmek yerine aklınızdaki fiyatı söyleseniz daha mantıklı değilmi ? Gittigidiyorda baktığım fiyatlara kıyasla bi fiyat yazdım

• Hocam yanlış anlamayın ama İphone 5 ten sonra bu fiyata 4 s artık zor alınır yinede hayırlı satışlar size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam niye yanlış anlıyim. Sonuçta pazarlık sünnettir derler dediğim gibi sadece diğer sitelerde gördüğüm ilanlara kıyasla bi fiyat yazdım sadece

• http://www.teknofiyat.com/?search=4s+32gb

önce bir sıfırına bak 2075TL ye bile sıfırı var, fatura kesildiği için direk %18 düş 1758TL yapıyor, bu fiyat üzerinden artık değerlendirip satışını yapabilirsin.
  • 5 lerin sıfırı 2 bin liradan gidiyor Maksimum edeceği 1600-1500, haberin olsun.

dipnot: Ben bu cihazın satılacağı parayı yazdım, ama 16GB sine 1580 istemiş bir arkadaş, haliyle +100/150 eklenebilir bu fiyata. Ama satılır mı? orası senin bileceğin nokta zaten.

Hayırlı alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 18 Ekim 2012; 17:06:36 >
  • Ne yaptın birader sen 1600-1500 fiyat olurmu bu telefona? 4s 16gb'ın sıfırı 1800 den gidiyor şuan zaten.
    1800 1900 den aşagıya verme hocam
  • Zaten buda sıfır faturası daha bu kesilmiş telefonun ve ambalajında bende burada 1600 lerden bahsedilince araştırdım ve 16 gb ların en uygununu 1900 e bulabildim herneyse kısmet kimse zorla almıyor zaten

• Bol şans
  • Saolun hocam

• garantisi bitince satılmış olur hayırlısı
  • http://forum.donanimhaber.com/m_67047414/tm.htm

16 ile 32 gb arasında ortalama 100 tl oynar

cihazın gerçekten satılmasını istiyorsan bence fiyatı revize etmen şart.
  • Sahibinden.com a bakın,ilk sayfada 16gb lık jelatini açılmamış genpa cihazını 1500-1600 liradan en az 5 tane ilan vardır..Bizim mahallenin kazıkçı telefoncusu bile genpa 4s i 1700 liradan satıyor,siz hangi alemlerdesiniz 16gb 4s 1900 lira filan?Açın gözlerinizi..
  • @bozbirik Ben göremedim hocam bana bir link versene açılmamış kutusunda genpa garantili faturalı cihaz 1500-1600 e ?
  • http://www.bonubon.com/istanbul/firsat/iphone-4s-16-gb

burada sıfır 12 taksit 1599 tl. 2 yıl dist. garantili.... bonus garanti ve doğuş holdingin sitesi...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.