Şimdi Ara

iPhone 4S 16gb Black /// SIMFREE /// 770TL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Herkese iyi forumlar.

16gb 4S
    Almanya çıkışlı. ( Simfree )
    Kutusu var.Kendi kutusudur. ( Kutu şuan memlekette, satıştan sonra cihazın teslim adresine kargolanacak. )
    Kozmetik 9.9 / 10 metal çerçevesinde( gri metalik kısımda) toplu iğne ucu kadar üst sağ tarafta zedelenme var. onun dışında önü arkası koruyuculu.
    Resimler akşam eklenecek. Sıfır üründen tek farkı yukarıda bahsettiğim ezilme. 30cm den bile gözle algılanamayacak kadar küçüktür.

iPhone 4S 16gb Black /// SIMFREE ///   770TL    !!!

Peki böyle bir cihaz neden 770 TL? Telefon %100 Alman vatandaşı olan bir arkadaşımın kırmızı pasaportuna işlenmiştir. Şuan sadece içindeki Türkcell kontörlü hat ile kullanılabilmektedir. Telefonun kayıttan düşme durumu yok çünkü bu arkadaşın bir daha Türkiye'ye gelme durumu yok. Yani telefonu alan kişi ya içindeki hat ile sonsuza dek kullanır yada imei sildirir kendi pasaportuna kayıt eder veya uzatmalı 6 aylık kayıtlardan yapar.Bu işlemi yapacak arkadaşın cebinden çıkacak parayı da hesaba kattığım için fiyatı gayet uygun tuttum. Resimler akşam eklenecektir.

Ayrıca cihaz pasaport kaydı yapılmış ve herhangi bir sorunu olmayan aynı kozmetik temizlikteki;
    One x
    S3
    Xperia S ile de takasa açıktır. Daha düşük modeller için takas teklif etmeyiniz.

Edit: Resimler web cam ile çekildi yüksek kaliteli resimler akşam eklenecektir...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaimine_RAJA -- 22 Ocak 2013; 15:41:30 >

• Fiyat mükemmel de şu pasaport işi kafamı karıştırdı.
  • isterseniz içindeki kontörlü hatla kullanırsınız, isterseniz kayıttan düşürüp yeni kayıt yaptırırsınız
  • sen kayıtsız olarak düşün kayıtsız bile olsa fiyat mükemmel. ^^
  • arkadaşlar bu arada belirtmeyi unuttum İzmit' de ikamet ediyorum. Telefonu elden almak isteyenler, incelemek isteyenler pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stylo38

sen kayıtsız olarak düşün kayıtsız bile olsa fiyat mükemmel. ^^

kayıt sildirmek de parayla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaimine_RAJA

Herkese iyi forumlar.

16gb 4S
    Almanya çıkışlı. ( Simfree )
    Kutusu var.Kendi kutusudur. ( Kutu şuan memlekette, satıştan sonra cihazın teslim adresine kargolanacak. )
    Kozmetik 9.9 / 10 metal çerçevesinde( gri metalik kısımda) toplu iğne ucu kadar üst sağ tarafta zedelenme var. onun dışında önü arkası koruyuculu.
    Resimler akşam eklenecek. Sıfır üründen tek farkı yukarıda bahsettiğim ezilme. 30cm den bile gözle algılanamayacak kadar küçüktür.

Peki böyle bir cihaz neden 770 TL? Telefon %100 Alman vatandaşı olan bir arkadaşımın kırmızı pasaportuna işlenmiştir. Şuan sadece içindeki Türkcell kontörlü hat ile kullanılabilmektedir. Telefonun kayıttan düşme durumu yok çünkü bu arkadaşın bir daha Türkiye'ye gelme durumu yok. Yani telefonu alan kişi ya içindeki hat ile sonsuza dek kullanır yada imei sildirir kendi pasaportuna kayıt eder veya uzatmalı 6 aylık kayıtlardan yapar.Bu işlemi yapacak arkadaşın cebinden çıkacak parayı da hesaba kattığım için fiyatı gayet uygun tuttum. Resimler akşam eklenecektir.

Ayrıca cihaz pasaport kaydı yapılmış ve herhangi bir sorunu olmayan aynı kozmetik temizlikteki;
    One x
    S3
    Xperia S ile de takasa açıktır. Daha düşük modeller için takas teklif etmeyiniz.

Edit: Resimler web cam ile çekildi yüksek kaliteli resimler akşam eklenecektir...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

cihazı geçici kayıtlı duruma getirmek için ortalama 100 liraya ihtiyaç var

zira kayıtdan silmek için 40-50 lira civarında ücret talep ediliyor

870 lira genede fena sayılmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    İphone 5S 16GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

quote:

Orijinalden alıntı: stylo38

sen kayıtsız olarak düşün kayıtsız bile olsa fiyat mükemmel. ^^

kayıt sildirmek de parayla..

cihaz türkcell den kayıt yaptırıldı. herhangi bir türkcell bayisindeki yetkili ricanız üzerine ücretsiz olarak kaydı silebilir. ya da bu işi yapan 20-50 tl arası ücret talep eden kişiler aracılığıyla da kayıttan düşürebilirsiniz cihazı. Sonra herhangi bir pasaporta kayıt ettirilebilir ya da uzatmalı ön kayıt işlemi yapılır. Bence kayıt sildirme işlemi için ücret verilmesine gerek yok. yani mutlaka vardır bildiğiniz tanıdığınız türkcell bayisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

hocam dikkat ettiyseniz ben başka bir opsiyon da sunuyorum. isteyen içindeki kontörlü hat ile sonsuza kadar kullanabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

hocam dikkat ettiyseniz ben başka bir opsiyon da sunuyorum. isteyen içindeki kontörlü hat ile sonsuza kadar kullanabilir

o opsiyon bence pek cazip değil

özgürlüğü kısıtlayıcı bi durum

en azından ben öyle düşünüyorum

• pm
  • Kayıt sildirmeye para vermeyecek birisi olarak ben bile almayı düşünmem cihazı kayıt silinme işi öyle kolay olmuyor eskisi gibi değil bu işler çok riskli bence öğrenci kardeşlerimden birisi alsın içindeki hatla kullansın beleş bu fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Kayıt sildirmeye para vermeyecek birisi olarak ben bile almayı düşünmem cihazı kayıt silinme işi öyle kolay olmuyor eskisi gibi değil bu işler çok riskli bence öğrenci kardeşlerimden birisi alsın içindeki hatla kullansın beleş bu fiyata

yorumunuz için teşekkürler kayıt sildirme işi zor derken bunu biraz açabilir misiniz? ben sorup soruşturdum evet mümkündür ücretli yapan da var para almadan yapan da var diye sonuca ulaştım. Ben bu ürünü sattıktan sonra alacak arkadaşın mağdur olmasını istemiyorum. Hakkıyla ürünü satmak istiyorum. O yüzden kayıt sildirme işlemi neden zor bunu belirtirseniz, varsa tecrübeniz bu durumla alakalı paylaşırsanız sevinirim. iyi forumlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Kayıt sildirmeye para vermeyecek birisi olarak ben bile almayı düşünmem cihazı kayıt silinme işi öyle kolay olmuyor eskisi gibi değil bu işler çok riskli bence öğrenci kardeşlerimden birisi alsın içindeki hatla kullansın beleş bu fiyata

yorumunuz için teşekkürler kayıt sildirme işi zor derken bunu biraz açabilir misiniz? ben sorup soruşturdum evet mümkündür ücretli yapan da var para almadan yapan da var diye sonuca ulaştım. Ben bu ürünü sattıktan sonra alacak arkadaşın mağdur olmasını istemiyorum. Hakkıyla ürünü satmak istiyorum. O yüzden kayıt sildirme işlemi neden zor bunu belirtirseniz, varsa tecrübeniz bu durumla alakalı paylaşırsanız sevinirim. iyi forumlar

bir arkadaşın cihazı vardı kaydını sildirmek istedik sağolsun bir abim yardımcı oldu ama kayıt Ağustos öncesi olduğu için silinemiyor denildi neyse 1 ay geçti kayıt düştü kendiliğinden sildirmek için abime söyledim sildirdik kaydı BTK ile arkadaşım görüştü normal kayıt yaptırmak istedi arkadaşım evraklı kayıt BTK'dan gelen cevap bu cihaza 3 kere kayıt yapılmış evrak eksik olmuş felan denildi onların harcının ödenmesi lazım felan derken baya zor işler oldu sonunda cihazı sattık bu kayıt işleri son zamanlarda bildiğiniz gibi değil yani..

• anladım hocam lakin benim ilandaki cihazın 1 kez kayıt işlemi gerçekleşti ve harcı da yatırıldı. Yani geçici kayıt durumu uzatmalı kayıt durumuna hiç girmedi cihaz. Benim cihazın tek sorunu pasaportunu kullandığım arkadaşın Türk vatandaşı olmaması. Bu nedenle şuan tek hat ile çalışıyor. Ama belge eksikliği gibi bir sıkıntımız olmadı. Hatta elimde kullandığımız pasaportun numarasını içeren fotokopi de var.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaimine_RAJA -- 23 Ocak 2013; 16:42:49 >
  • cihaz forumdan Emre arkadaşımıza satıldı kazasız belasız kullanması dileğiyle
  • quote:

cihaz forumdan Emre arkadaşımıza satıldı kazasız belasız kullanması dileğiyle

Bu kadar basit Emre kardeşimiz çok güzel bir yatırım yaptı bence

Allah 2 tarafıda pişman etmesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.