Şimdi Ara

İPHONE 4S 16 GB ÇOK TEMİZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Siyah
    16 gb
    Yurtdisi cihaz degildir
    Şarj aleti, usb kablosu ve cihaz şeklindedir.
    Türkiyeden alınma olup, garanti durumu bilinmemektedir.

SADECE 1,100 TL

İHTİYAÇTAN SATILIKTIR, TAKAS YOKTUR

İPHONE 4S 16 GB ÇOK TEMİZ.

İPHONE 4S 16 GB ÇOK TEMİZ. İPHONE 4S 16 GB ÇOK TEMİZ.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Telefon elinize nasıl geçti öğrenebilirmiyim ? Uzun süredir takip ediyorum fiyat sürekli değişiyo zaten 888-899-999 şimdide 1100 tl olmuş. Neyse almaya bir türlü cesaret edemedim. Telefonun geçmişi meçhul kaç aylık , jelatinlemi kullanıldı , tamir gördümü açıklayıcı bir ibare yok. Daha öncede sizinle alışverişim olmuştu memnun kalmıştım. Size değilde telefona güvenemedim çünkü telefonun geçmişinden sizde emin değil gibisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Telefon elinize nasıl geçti öğrenebilirmiyim ? Uzun süredir takip ediyorum fiyat sürekli değişiyo zaten 888-899-999 şimdide 1100 tl olmuş. Neyse almaya bir türlü cesaret edemedim. Telefonun geçmişi meçhul kaç aylık , jelatinlemi kullanıldı , tamir gördümü açıklayıcı bir ibare yok. Daha öncede sizinle alışverişim olmuştu memnun kalmıştım. Size değilde telefona güvenemedim çünkü telefonun geçmişinden sizde emin değil gibisiniz.

Böyle düşünmekte haklısınız. :) Sorularınızı yanıtlıyayım.
    Telefonu bendeki iphone 5 i verip üste para alarak arkadaşımdan aldım, oda ortak arkadaşımız bir telefoncudan almıştı.
    3 ay kadar arkadaşım kullandı, 2 aydırda bende, temizliğine bakacak olursak bir yıl olmamıştır ben öyle düşünüyorum.
    Jelatinli kullanıldı, hala jelatinli tarafımca kullanılıyor.
    Tamir görmedi.
    Bunun dışında aklınıza takılan ne varsa yanıtlarım. Bende yanlış olmaz evelallah.

• Cevap için sağolun size güvenim tam zaten öbür alışverişimizdede çok ilgiliydiniz ve sorunsuz bir alışveriş olmuştu. Telefonun o zaman garantisi devam ediyodur ama hangi firma onu bilmiyoruz. Ankaradan elden alışveriş imkanı var mı peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Cevap için sağolun size güvenim tam zaten öbür alışverişimizdede çok ilgiliydiniz ve sorunsuz bir alışveriş olmuştu. Telefonun o zaman garantisi devam ediyodur ama hangi firma onu bilmiyoruz. Ankaradan elden alışveriş imkanı var mı peki ?

Bunu ancak imei ile sorgulayarak öğrenebiliriz. Ben güvendiğim arkadaştan aldığım için, sadece kayıt durumuna baktım o kadar.
    Ankaradan elden iyi olurdu, birer çayda içerdik ama sivastayım.

• Peki teşekkür ederim almaya kesin karar verirsem pm atarım artık havale kargo yaparız iyi günler.

• Ben teşekkür ederim, iyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.