Şimdi Ara

Iphone 4S 16 GB Beyaz 1350 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün sonra Türkiyeye dönüyorum. Gelirken eğer alıcı çıkarsa birtane Iphone 4S 16 GB Beyaz alacağım. Sim kilitli olacak ve Pasaport kayıt işlemleri alıcıya ait olacaktır. Almak isteyenler PM atsın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1400 TL'ye sim free satıldığını düşünürsek 1350'ye sim kilitli kim alır bilemiyorum.
  • Sim kilitsiz alma sansiniz varsa kilitsiz alin yoksa hic almayin daha iyi.
  • 1400 TL ye Sim Free bulursan banada söyle :) Forumda bak Sim Free 1600 TL satıyorlar. Zaten kırma işlemini kendin bile yapabiliyorsun açman lazım falan. Kendin yapmak istemiyorsan 20 Euro ya kırıyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bayraak

1400 TL ye Sim Free bulursan banada söyle :) Forumda bak Sim Free 1600 TL satıyorlar. Zaten kırma işlemini kendin bile yapabiliyorsun açman lazım falan. Kendin yapmak istemiyorsan 20 Euro ya kırıyorlar :)

1600 ne diye satıyolar anlamıyorumki görende garantili sanar, forumda 1700e sıfır 24 ay garantili satan bir arkadaş var gördüm demek satılıyor bu fiyatlara ve 1800-1900e sıfır garantili alınabiliyorken 1600 ver bide utanmadan pasaport kaydıda olmasın ona da 100 lira ver baba ver

bazı fiyatları anlayamıyorum millette alıyor abi, ama şuda var biz ucuza mal yazarız cihazda sorun olduğunu düşünürler pahalı yazıncada bir ton laf işitilir, ikinci el gerçekten kötü oldu bu forumda eskiden çok iyiydi

Dostum şu şartlar altında fiyatın biraz yüksek, sim kilit işlemlerini bilmiyorum ama o tarz cihazları daha uygun verdiklerini görüyorum, hayırlı satışlar

• Böyle satılmazsa kendim Sim kilidini açtırım 1450 ye Satıcam zaten :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.