slm arkadaslar gecen ayda buna bi benzer konu acmıstı ama tam olarak sonuc alamadım. ve bu ay internet faturası yenilendikten sonra deneyeyim dedim normalde pc'de internet hızı testi yapıyorum ve 7 mb.cıkıyor...yani pc'de rahatlıkla takılma donma olmadan youtube ve diğer film sitelerinden izleyebiliyorum ama iphone 4 'de izleyemiyorum malesef..app store'de speed test uygulaması indirdim ve denedim internet hızı 3mb.cıkıyor iphone 'da. ama dizimanya - youtube-facebook- idizi vs.gibi sitelerde vidyo izlemek imkansız gibi birsey 1-2 saniye oynatıp sürekli takılıyor biraz bekliyorum dolsun diye ama malesef hiç dolmuyor ne zman oynatırsam o zman baslıyor oynatmaya ve takılıyor... acaba bu sorunları yasayan sadece benmiyim ? bunun bir çözümü ayarı felan birsey yok mu smdiden tesekkürler
dün odtü kütüphanesinde 400 mb'lık oyunu gangsterMW'yi 3 dk'da indirdi speedtest'te 20 mb download ve 19 mb da upload hızına ulaştı. 3G'de şimdie kadar ulaştığım hız 1.7 mb oldu. Wi-Fi hız sınırını bilmiyorum ama 20 mb'a ulaştıını gördüm
modemle alakalı o evde farklı başka yerde farklı oluyor emın olabılırsın. Telefonda sorun yok
o youtube sorunu bendede var pc-de cok rahat bir sekilde youtube girib video izledigim halde iphoeda ayni ag uzerinde cok fazla takilmalar oluyor bunun bir cozumu yokmu?
cevaplar icin tesekkürler..zaten bende telefonda bir hata olduğunu sanmıyorum ama hadi diyelim youtube'de sorun var yavas doluyor facebook- dizimanya-idizi gibi sitelerdede mi sorun var :S ? 3mb internet hızı oluyor ama nedense videolarda takılıyor hep .gecen gün gece evde 3g actım ve inanamadım 10 dk lık bir video 2 dakika icerisinde doldu ve internet hızı 2.6 idi. tamam dedim kend kendime artık 3g ile takılırım dedm demez olaydm :D sabah bir test yaptım 0.11 mb...
yani kısacası 3g ile 2.6 mb hızla sorunsuz bir sekilde video izlerken neden 3.mb hızdaki wifi ile izleyemiyorum ??
Arkadaslar bende de Turkcell 3g de Youtube cok daha hızlı açılıyor evdeki ttnet wifi ye göre.
Aynı sorun bende de var, hatta bir konu açmıştım. Aynı modem ve aynı telefonla iki ayrı evde farklı sonuçlar alıyorum. Her iki evde de 8mbit adsl bağlantı var, modemimi söküp götürüp deniyorum, bir evde hem bilgisayarlardan hem iphone'dan 8mbit alabilirken diğer evde iphone'dan 2-3mbit kadar hız alabiliyorum. Diğer pc'ler ve mac sorunsuz 8mbit'e çıkabiliyor. İşin ilginç yanı kendi ip4'ümde ve eşimin 3gs'inde de durum aynı. Her iki cihazda bir evde 8mbit, diğer evde aynı modemle (aynı marka modem değil, direk modemi söküp taşıyıp deniyorum) 2-3mbit alıyorlar.
Gördüğüm kadarıyla evler arasındaki tek fark, 8mbite ulaşan evde dsl modülasyonu adsl2_plus_anxm gibi bir şey, yavaş olan evde ise sadece adsl2_plus diyor. Gerçi g.dmt falan yaparak da denedim ama sonuç aynı, sanırım telekom santralleriyle alakalı bir durum, ios anlaşamıyor :)
routerin ayarlarına bakın belki bazı şeyleri açmak gerekebilir
guncell :S
Öncelikle sunu söylemek isterim ki Youtube mobil internet sayfası takılmadan çalışıyor...ben bazen mobile internet sayfasını kullanıyorum...
İkincisi, bende de 8 mb bağlantı var ne zaman iPhone dan test yapsam 400 kb download hızını geçmiyor...normalde 840 kb download hızı...8 mb sınırsız kullanıyorum...modem ZyXEL, midem ayarları ile ilgili bir bilgi edinebilirseniz banada haber verin :) ...mutlaka bir çözümü olmalı bunun...
Sabiha gokcen hava alaninda ip4 ile sn 3-5-4 mb arasi download yaptim
vallaha ben artık wifi'den elimi kolumu çektim.. vodafone aylık cepnet paketi ile 3g açınca internet hızı 1-2 mb arası oluyor cok rahat film ve video izleyebiliyorum.. download hızıda 250-300 kb arası...artık wifiyi sadece online oyun oynarken kullanıyorum ( N.o.v.a 2 - ModernCombatBlackPegasus felan )
Arkadaşlar bu wifi üzerinden bağlantıdaki özellikle video izleme konusunda bende bu yavaşlığın ve sıkıntının farkına vardım. Bu nasıl çözülür PC de 6-7mbps hız alıyor rahatça takılmadan izliyorken Iphone da neden olamıyor?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme