Şimdi Ara

iPhone 4 VS iPhone 4s stabilite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar. herkes cvp verebilir tabi ki ama 2sini kullanmış olanlar daha iyi fikirler edinmiştir. menü geçişlerinde uygulamalarda tıklamalarda yani telefonun verdiği tepki hızı stabilliğinde fark varmı benim için önemli 5 bi kenarda aklımda duruyo ama 4 lerin şekli klasik oldu. kafamdan birisini elemek istiyorum. ve de stabillik çok önemli yağ gibi akmalı teşekkürler

• Yeni alınacaksa ve 200-300 lira fark önemli değilse 4S tabiki.
  • babamda 4 var bende 4s var hocam ios 6 ya geçişten sonra 4 te hafif takılmalar mevcut ama 4s te herhangi bi takılma yaşamadım aynı stabillik (10 gb falan dolu cihaz)
  • iOS 5'de iPhone 4 ile iPhone 4S arasında fark yok gibi fakat iOS 6'da iPhone 4S daha hızlı ve daha stabil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 25 Ekim 2012; 14:23:43 >
  • ben de 4s var arkadasta 4 e ikisinide devamli kullaniyorum ikiside ios 6 hic bir stabilite farki goremedim ben su ana kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun vs için alıcaksan kesinlikle 4S al yok ben öyle fazla oynamam oyunu telden angry birda gibi ufak oyunlar. daha cok temel islevler telefon mail web icin diyorsan 4 al. stabilite olarak o kadar fark etmez aynı islemci biri cift cekirdek ama gunluk kullanimda cok fark etmez ayni ram var.

• Arkadaşla iOS 5.1.1 yüklü 4 ve 4S ile yaptığımız karşılaştırmalarda 4S her zaman tepkilerde daha hızlı çıktı, örneğin kameranın açılış ve çekim hızı, Hipstamatic-Action Movie render hızı, oyun açılış ve yükleniş hızı..Hani bir-iki saniye önemli değil deseniz de özellikle kamerada çok farkediyor.

Sonuçta şu an için 4 ile 4S arasında bariz fiyat farkı olmadığından 4S kesinlikle tercih sebebi olmalı bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cvplar için tşkler konu güncel tartışılabilir
  • 4S tabikide daha iyi. Fakat 4'ün de aşağı kalır bir yanı yok.
  • benim önerim;

iphone 5 türkiyeye geldikten sonra ip4 1000 tl civarına düşecektir.o zaman parasını hakkeder işte ip4.ben de o zaman almayı düşünüyorum.

kısmet.
  • Genel kullanimda fark yok. Yalniz bazi uygulamalarda i4 de cok kisa anlik takilmalar olabiliyor. Bu da daha cok isletim sisteminin yeterli derecede optimize edilmemesinden kaynakli diye dusunuyorum. Yeni ios guncellemesinde problem ortadan kalkabilir.

• Tabiiki fark var ama cok mu? Kesinlikle degil

• ikisinide kullanmış biri olarak : kesinlikle 4S
    özellikle benim gibi oyun oynamayı seviyorsanız 4s daha mantıklı, pek fiyat farkı kalmadı zaten aralarında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

ikisinide kullanmış biri olarak : kesinlikle 4S
    özellikle benim gibi oyun oynamayı seviyorsanız 4s daha mantıklı, pek fiyat farkı kalmadı zaten aralarında..

• quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

oyun vs için alıcaksan kesinlikle 4S al yok ben öyle fazla oynamam oyunu telden angry birda gibi ufak oyunlar. daha cok temel islevler telefon mail web icin diyorsan 4 al. stabilite olarak o kadar fark etmez aynı islemci biri cift cekirdek ama gunluk kullanimda cok fark etmez ayni ram var.

Aynen katiliyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.