Şimdi Ara

iPhone 4 veya Samsung S3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar siteye daha yeni oldum ilk konumu açıyorum
    Arkadaşlar telefon alıcam fakat karar veremiyorum bazı arkadaşlarım android kasıyor diyor bazıları ise kamerası iyi diyor al bence mutlu olursun diyor
    iphone 4 te ise bana sanki ios 7 güncellemesinde kasma var gibi geliyor siz kullananlar daha iyi bilirsiniz açıkçası iphone 4 ü dahada çok istiyorum ama uygulamalar falanda iyi gibi gözüküyor sizce hangisini alayım s3 mü yoksa iphone 4 mü (4S Değil arkadaşlar yanlış anlamayın iPhone 4)

• quote:

Orijinalden alıntı: fingarus26

Arkadaşlar öncelikle merhabalar siteye daha yeni oldum ilk konumu açıyorum
    Arkadaşlar telefon alıcam fakat karar veremiyorum bazı arkadaşlarım android kasıyor diyor bazıları ise kamerası iyi diyor al bence mutlu olursun diyor
    iphone 4 te ise bana sanki ios 7 güncellemesinde kasma var gibi geliyor siz kullananlar daha iyi bilirsiniz açıkçası iphone 4 ü dahada çok istiyorum ama uygulamalar falanda iyi gibi gözüküyor sizce hangisini alayım s3 mü yoksa iphone 4 mü (4S Değil arkadaşlar yanlış anlamayın iPhone 4)

Aynı kararsızlık bende de var.Bende faturaya ek iPhone4 yada S3 almayı düşünüyorum ama hangisini alayım karar veremedim.Android kasar diyenler de var,o kadar şey yükledim tıkır tıkır gidiyor diyenlerde.iPhone 4 ün hafızası 8gb olduğu için müzik,program,oyun,fotoğraf derken androidten daha fazla kasar diye düşünüyorum.Ama en azından S3'te 16gb hafıza+hafıza kartı girişi var.Bu yüzden Galaxy'e doğru gidiyor tercihim ama hala karar veremedim.Uygulama yönünden de galaxy ağır basıyor gibi geliyor bana.

• Bu tamamen ne aradığınıza göre değişir, şahsi tercihim s3 alıp root yapmak ve custom rom ile stabilite sağlamak olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki s3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.