Şimdi Ara

İphone 4 uygulama hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar, ikinci el temiz iphone 4 aldım. Bir kaç sorum var;

1. Telefonu aldım açtım ve hesaba giriş yapmamı veya yeni bir hesap oluşturmamı istedi. Neyse hesap oluşturdum falan. 1 hafta geçti üzerinden, uygulama güncelleme için girdiğimde apple kimliği istedi ve şifresini girmesini istediği hesap başka bir mail adresiydi. Bir türlü çözemedim bunu. Appstore giriyorum sayfanın altında kendi mailim yazıyor fakat giriş yapmak isediğimde başka mail veriyor şifresini girmemi istiyor. İCloud'ta da aynı şekilde tabii ki. Yeni bir hesap oluşturmaya kalktığımda ise, bu iphone da birden çok ücretsiz hesap oluşturulduğu için yenisi olmuyor gibi bir uyarı veriyor. Sizlerin bildiği bir çözümü vardır umuyorum ki :)

2. Olarakta, whatsapp'ta sohbete girip "eski mesajları görüntüle" butonuna bastığımda ise ekran kararıyor tamamen ve uygulama kapanıyor.

Şimdilik bu kadar. Teşekkürler. :)

• Aldiginiz kisiyle irtibat kurabilir ya da gorusebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldiginiz kisiyle iribata gecmeniz lazim.

• Telefonun eski sahibinin yüklediği uygulama ve oyunları güncellerken sizin app store hesabınızı kabul etmez..
    Eski yüklenmiş uygulamaları silip, kendi hesabınız ile tekrar app store'dan yükleyin..

• Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler.

Evet eski sahibine ulaşabilirim.

Diğer cevaba gelince, frux dostum telefonu aldığım da zaten resetlenmiş haldeydi ve uygulama yoktu. Ben kendi hesabımı açıp girdim ve öyle indirdim bir kaç uygulama. Sonuç bu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.