Şimdi Ara

iPhone 4'te Siri Çalışabiliyormuş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple'ın iPhone 4S ile birlikte duyurduğu ses komutlarıyla çalışan kişisel asistan Siri, ilgi çekici fonksiyonelliği ile epey ilgi çekti. iPhone 4 kullanıcılarına sunulmayan Siri, bir yazılım geliştirici tarafından iPhone 4 üzerinde çalıştırıldı.

9to5mac'in haberine göre, yazılım geliştirici Steven Troughton-Smith iPhone 4S'teki Siri dosyalarını iPhone 4'e entegre etmenin bir yolunu buldu ve Siri'yi iPhone 4'te çalıştırmayı başardı. Bu durum, Siri'nin çalışması için donanımsal açıdan mucizevi bir yeniliğe ihtiyaç olmadığını gözler önüne serdi.

Siri'yi çalıştıran iPhone 4'ü aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz, iyi seyirler.

Deli gibi kassada belki kullanılabilir gerçi arkadaşın cihaz fena olmuş sanırım ama siri için buna değer

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pue5Yl3WrZA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi237 -- 17 Ekim 2011; 17:26:02 >

• Çalışmıyor demediler ki zaten.
    Siri için gerekli donanım olmadıgı için 4te yok. Videoda da görüldügü üzere.
  • Cihaz çin mallarından bile berbat hale gelmiş siri ne işe yarar ki bunun için değsin? Ayrıca siri türkçe olarak gelse bile en fazla 1 hafta kurcalar sonra sıkılırız çok gereksiz olduğunu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Cihaz çin mallarından bile berbat hale gelmiş siri ne işe yarar ki bunun için değsin? Ayrıca siri türkçe olarak gelse bile en fazla 1 hafta kurcalar sonra sıkılırız çok gereksiz olduğunu düşünüyorum

Bence çok da gereksiz değil. Salı akşamı saat 7'de dizi izlemeyi hatırlat ya da eve varınca xx kişiyi aramamı hatırlat gibi komutlarda elle manuel giriş yapmaktan kurtuluruz. Bunun gibi daha neler olabilir tabi... Ama herkesin düşüncesi farklı. Eminim çoğu zaman işe yarayacaktır. Bir de sistemin ileride daha da geliştirileceğini düşünürsek fena bir başlangıç sayılmaz.
  • quote:

Cihaz çin mallarından bile berbat hale gelmiş siri ne işe yarar ki bunun için değsin? Ayrıca siri türkçe olarak gelse bile en fazla 1 hafta kurcalar sonra sıkılırız çok gereksiz olduğunu düşünüyorum

benimle evlenir misin? veya hayatin anlami ne? gibi 100lerce kez sorulmus sorulari once sende sorar 2-3 gunde sıkılırsın. ama sonra isine yarayacak seylerde kullanaya devam edersin.

siri dalga gecme amacli sorulan sorulara cevap veren bi asistandan ibaret degil. asil gorevini herkes bildigi icin, youtubeda orda burda sadece komik cevaplar verdigi videolari paylasiliyor.

ayrica bu video ve bundan sonra cekilen bir video daha [2. videoda goruntu suruculeri yuklendigi icin kasma yoktu hic] forumda paylasilmisti onceden. ayni konulari acmanin geregi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 17 Ekim 2011; 17:42:17 >

• telefonlar böyle kasmaya değmez allah aşkına yapmayın etmeyin. büyük ihtimalle bi süre sonra yüzüne bile bakmayacak çoğunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

quote:

Bence çok da gereksiz değil. Salı akşamı saat 7'de dizi izlemeyi hatırlat ya da eve varınca xx kişiyi aramamı hatırlat gibi komutlarda elle manuel giriş yapmaktan kurtuluruz. Bunun gibi daha neler olabilir tabi... Ama herkesin düşüncesi farklı. Eminim çoğu zaman işe yarayacaktır. Bir de sistemin ileride daha da geliştirileceğini düşünürsek fena bir başlangıç sayılmaz.

Beklenti meselesi tabi ben takvimi aydan aya nöbetlerimi yazarken kullanıyorum sadece.Neticede bi çok kişi olursa açar bi kaç kez kullanır olmazsa aklına bile gelmez..

Ben i4 den sonra ne çıkarsa çıksın alırım diyodum fakat siri,işlemci,kamera için telefonumu değiştirmeme gerek duymuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumda verildi ve konusu da var zaten. Paylaşım için yine de teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.