Bildirim
iphone 4 Siri Sorunu.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS
S.a Dh Üyeleri Geçen GÜn iphone 4de siri yükledim her açışımda mikrofon tuşuna basıyorum aynı anda siri hata mesajı veriyor yani siriye bir şey söyleyemiyorum.... Yardımlarınız için saolun
Server gerekli çalışması için. -
quote:
Orijinalden alıntı: OzgunSelim
quote:
S.a Dh Üyeleri Geçen GÜn iphone 4de siri yükledim her açışımda mikrofon tuşuna basıyorum aynı anda siri hata mesajı veriyor yani siriye bir şey söyleyemiyorum.... Yardımlarınız için saolun
Server gerekli çalışması için.
server varmı çalışan bir türlü deniyemedim -
abi şimdi yaptım ama ingilizce diyorum hello....siri başka şeyler diye 2 kere diyom yine aynı şeyi diyoo
onu nasıl yapacam -
quote:
abi şimdi yaptım ama ingilizce diyorum hello....siri başka şeyler diye 2 kere diyom yine aynı şeyi diyoo
onu nasıl yapacam
hangi servera girdin. -
yaw diyoki Im really falan filan
sonraYheres someting falan filan diyoo sonra sorry diyo -
quote:
yaw diyoki Im really falan filan
sonraYheres someting falan filan diyoo sonra sorry diyo
server ip ver bi -
-
Çalışmıyor bende ya tepki vermiyor. siri -
YAW Adam Gibi ÇAlışan ücretsiz bir proxy yokmu yaww -
Abi siriyi kurdum ama siri bişi söyledğim zaman cevabnı alamıorum... -
Arkadaşlar siriport'u kurun bende sorunsuz çalışıyor.... iphone 4 32gb ios 5.0.1 jb li
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alerden -- 14 Nisan 2012; 11:08:00 > -
Söle Siri Portu
hocam ! -
yaa bende zaten siri port yüklü ve spirede var -
Ya arkadaşlar Çalışan ücretsiz bir server yokmu ücretli günelenir bir serverde olur ama öncelik ücretsiz:) -
Bilumum serverleri denemis biri olarak (ucretli - ucretsiz) en iyi calisan olarakhttp://imzdl.com/siri/ bunu tek gecerim. (yillik 20$ ama degiyor, emin olabilirsin)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 15 Nisan 2012; 14:30:35 > -
ücreti nasıl verecez
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X