Şimdi Ara

iphone 4 ses ve kişiler problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir mecburiyetten ötürü Android cihazdan iphone 4e geçiş yaptım ancak çok sancılı bir süreçmiş onu anladım. Telefonda 2 sıkıntım var:

1. Android telefonumdaki kişileri My Contacts Backup ile yedekleyip gmail ve icloud üzerinden iphone 4e aktardım ancak email falan filan ne var ne yok her şey geldi. İlk sorum şu: Telefon rehberimde sadece cep tel numaralarımın görüntülenmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

2. Telefon çalarken eşim düşürmüş ve o saatten sonra ses tuşları işe yaramaz oldu. Şu anda ses açma / titreşime geçme tuşu çalışmıyor. Yukarı aşağı hareket ettirdiğimde hiçbir şey olmuyor. Keza + ve - ses tuşları da çalışmıyor. Telefona arama geldiğinde sadece titriyor. Alarm çalıyor, zil sesi ayarlarken ses geliyor ancak arama geldiğinde maalesef ses çıkmıyor. Problemi nasıl giderebilirim (internetteki öneriler işe yaramadı maalesef)? Bir filmden bahsetti arkadaş, o zarar görmüş olabilir dedi. Filmde sıkıntı olma ihtimali var mıdır? Varsa tahmini tamir maliyeti nedir?

3. Tamir ettirdikten sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Huawei Ascend P6 ile takaslamak isteyen olur mu? Üstüne farkını veririm.

Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.