Şimdi Ara

iPhone 4 Ses Gitmiyor(Acil Yardım Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Telefonum iPhone4 32GB Siyah Jailbreak Yoktur. Sürüm 4.3.3

Agustosta İngiltereden SimKilitsiz Olarak Aldım. 1-2 Ay Onceye Kadar Hiç Bir Sorun Yoktu. Bir Süre Once Görüsme Yaparken Ses Bazen Gidiyor Bazen Gitmiyordu. Pek Onemsemedim Kapatıp Acsam Update Etsem Düzelir Diye. Ama Düzelmedi ve Şuan Hiç Bir Şekilde Sesim Karsı Tarafa Gitmiyor. Ama Sadece Görüşmelerde. FaceTime da Falan Kesintisiz Görüşebiliyorum.Yada Mikrofunun Gerekli Olduğu Diğer Şeylerde Çok Düzgün Çalışıyor. Uzun Süredir Araştırıyorum. Yazılımsal Birşey Olduğunu Düşünüyorum. Yada Operatorle İlgili Birşey.Gördüğüm Bütün Cozum Yollarını Denedim Ama Düzelmedi.Sizinde Yorunmlarınızı Bekliyorum.Birgün Onemli Bir Gorusme Yapmam Gerekir Falan Mağdur Olmadan Once Düzeltmek İstiyorum.

Lütfen Yardım Edin. Simdiden Tesekkurler

• Hangi çözüm yollarını denediniz?
    Bunları Denedim. Sizin Bildiğiniz Baska Bir Yol Varmı.Servise Gondermeyi Düşünmüyorum. Bence Kendim Halledebilceğim Bişey. En Son Çare BackUp sız Restore veya Yeni Sim Kart. Çünkü Sim Kartımı Kendim Kestim.
  • Bence restore sonrası new iphone olarak tanitmayı deneyebilirsiniz
  • Yaptım

Ama Çözüm Çok Saçma Oldu

5-10cm Yükseklikten Masaya Paralel Olarak Bıraktım Düzeldi. Şuan Herşey Normal

Orijinalden alıntı: TenSetz

Yaptım

Ama Çözüm Çok Saçma Oldu

İlginç ama etkili bir çözüm olmuş

Büyük ihtimalle bir kablo veya soket oynadı. Vurunca oturdu. İleride yine yaparsa, yüksekliği arttırmadan, bir servise götürüp soketleri iyice oturtun derim
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.

• peki karsıdan aranınca sesin karsıya gitmemesi ve kapalı alanda arama yapılıyor dıyıp arama sesının gelmemesı neden olbılır ve telefon full cekıyor ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardmantr -- 23 Mayıs 2011; 19:50:59 >

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

Yaptım

Ama Çözüm Çok Saçma Oldu

İlginç ama etkili bir çözüm olmuş

Büyük ihtimalle bir kablo veya soket oynadı. Vurunca oturdu. İleride yine yaparsa, yüksekliği arttırmadan, bir servise götürüp soketleri iyice oturtun derim

Ücretsiz Yaparlarmı Bu Dediğinizi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.