Şimdi Ara

iphone 4 sebeke var arama yapamiyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar telefonum dun sebekeden dustu daha da duzelmedi yaa..

ne arama yapabiliyorum ne mesaj gonderme falan.. ipod dan farksiz suan.. :S ama ayarlarina girdigimde orda turkcell yaziyor,, hic bise anlamadim S:

dun sarja taktim.. takmadan once facebook internette geziniyordum sonra taktim iste biraktim sarja laptopa gectim...

sonra baktigimda dolmustu ancak operator logosu kaybolmustu hic operator ismi yazmiyordu, 5 den sadece 1i cekiyordu.. allah allah dedim herhalde operator logosu kaymistir..

operator logosunu terkar hallettim iste teleofnu kapat ac yaptim gene duzelmedi.. respring cektim bu sefer operator logosu geldi., ve sebeke cekim gucu de normale dondu full cekmeye basladi bu sefer.. ama yine ayni sonuc.. arama yapamiyorum mesaj gonderemiyorum kontor sorgulama hic bise.. :S

sim karti cikardim taktim, oda bise fark etmedi :S napacam yaa niye boyle oldu...
    (3-4 gun once cydia da 12 guncelleme vardi , bayadir vardi da ellemedim neyse bu sefer yapayim dedim yaptimda , biraz duzgun gitti sikinti yok gayet normal ama onu yaptiktan sonra sanki oldu bu olay.. ama guncelleme yaptigim halde kullandim)

suan boyle (operator logosunu yeniden yapip respring cektigimde orasi duzeldi ama arama falan olmuyo)

aramaya basiyorum bise olmuyo sadece basmis vazifesi goruyor. hani butona basarsin birakirsin ayni oyle ama tepkisiz. :S

rehberimde birini seciyorum arim diye arama ekrani geliyor, orda oylece kaliyor arama yapmiyor.. :S

hoparlore aliyorum bakim napiyo diye .. diiit diiitt sesi bile gelmiyor oylece olu gibi duruyor :S

birde birini aramaya calistigimda hani kapat diyor ya altta kirmizi.. ona basinca da kapatmiyor ekran oylece duruyor.. sadece yazi olarak kapatiliyor falan yaziyor iste.. baska bise degil.. ana ekrana donmuyor.. home butona bastigimda ise ana ekran geliyor.. ama bu sefer tekrar telefon ikonuna bastigimda o az onceki donan ekran geliyor aramanin altta yine kirmizi kapat falan yaziyor :S

• Cydia da ki o son güncelledigin tweakleri kontrol et ya da restore at.

Bir de forumun bir çok smiley'i var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AzRocK

Cydia da ki o son güncelledigin tweakleri kontrol et ya da restore at.

zaten topu topuna 5 tane tweak kullaniyorum onlarda daha once sikintisiz calisiyordu .., yinede hepsini yeniden install ettim cydia dan ama sonuc yine ayni.. birde mobile subtrate libdsdas falan filan var onlarida yaptim system ile alakali sanirim.. ama hic bi degisiklik olmadi...

galiba 5.1.1 yukseltcem yaa..

bu restore olayi nasil restore ise yarar mi .. ??. neler degisiyor format mi oluyor ?

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

zaten topu topuna 5 tane tweak kullaniyorum onlarda daha once sikintisiz calisiyordu .., yinede hepsini yeniden install ettim cydia dan ama sonuc yine ayni.. birde mobile subtrate libdsdas falan filan var onlarida yaptim system ile alakali sanirim.. ama hic bi degisiklik olmadi...

bu restore olayi nasil restore ise yarar mi .. ??. neler degisiyor format mi oluyor ?

rizeli hemserim merhaba

power ve home tuşuna 20 saniye kadar basılı bekletip teli rasetlemeyi dene belki düzelir,olmadı cydiada şebeke ile ilgili herhangi uygulama var ise onu sil tele restore yapayım falan yazmışsın cihaz sim free mi sora elinde kalmasın telefon.

restore yapınca tüm bilgilerin gider restoreden önce rehberini resimlerini video falan yedek alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakonya79

quote:

quote:

rizeli hemserim merhaba

power ve home tuşuna 20 saniye kadar basılı bekletip teli rasetlemeyi dene belki düzelir,olmadı cydiada şebeke ile ilgili herhangi uygulama var ise onu sil tele restore yapayım falan yazmışsın cihaz sim free mi sora elinde kalmasın telefon.

restore yapınca tüm bilgilerin gider restoreden önce rehberini resimlerini video falan yedek alırsın.

hocam.. karadenizliyim de rizeliyim degil yaa.. trabzonluyum... :D orda wi fi baglantisi galatasaray cunku ev arkadaslarim oyle ayarlamis ben sonradan katildim onlara.. :P

trabzonlu trabzonsporlyum... neden bu aciklama geregi duydumm bilmiyorum walla.. caktirma :P

evet cihaz sim free.. daha once 4.3.3 vardi suan 5.0.1 yukledim kulaniyorum sikinti yok..

power ve home tusu dfu moda atmiyor mu cihazi ?? sonra itunes baglayinca telefonu gormuyor falan..?? dah aonce ilk jailbreak yapinca dfu modda takildi ordan biliyorum... (cok korkmustum o zaman)

cydia da sebeke ile ilgili hic bise yok yaa.. normal kullandigim tweaklerin seyleri var orda baska bise yok..

yarin turkcelle gitcem, yeni sim kart isticem olmadi restore etcem artik mecburen :(

• sim kartla falan alakası yok

cihazı kapat-aç
    ayarlar
    oparatör
    otomatik tikini kapat ve oparatörünü seç
    eğer bu şekilde olmazsa

restore et düzelir merak etme

iPHONE&diğerleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcMn

sim kartla falan alakası yok

cihazı kapat-aç
    ayarlar
    oparatör
    otomatik tikini kapat ve oparatörünü seç
    eğer bu şekilde olmazsa

restore et düzelir merak etme

aynen yaa..

ama operator elle sec dedigimde arayip duruyor bise bulmuyor, oylece duruyo .. :S

ki., operatoru zaten goruyor turkcell full cekiyor.. (ama telefonu respring veya kapat ac yapinca bazen 1 dis falan cekiyor daha da cekmiyor,

restore etsem garanti duzelir orasi ayri konu.. aahh bide internet saglam olsa.. 18.00 den beri ugrasiyorum net kesilip gidiyo., :S az once 784 mb lik 5.1.1 indiriyordum 690a geldi ooh bee bitiyor dedim ulan agzimdan baska bise ciksaymis trak diye kesildi :S anlamadim nasil sinirlendim :S

simdi tekrar indiriyorum.., zaten kotayi da astik., 1 mbit le indiriyo, resmen olum yaa :S pfff deli oldum varyaa..

sebekeyle sorunum yok yaani arama yapamiyom sadece.. bugun evi aradim test icin onlarda caliyormus telefon aliyor telefonu ama bende hala araniyor gosteriyo hatta onlarin sesi bana gelmiyo benim sesim onlara gitmiyor..

az once arkadasin telefondan gorustum de oyle diyorlar...

• Şebeke secimini internete bagli olan bir hatla dene
    Snn hattin internete baglanabiliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPHONE&diğerleri
  • quote:

Şebeke secimini internete bagli olan bir hatla dene

hocam sen nesin yaa bu bilgi... bu yardim severlik.. hahah walla duzeldi yaa :D 3g yi actim 1 dis cekiyordu 3g yi acmamla birden full cekmeye basladi.. aha duzeldi dedim.. arkadasi az aradim test icin.. arama yapti aramayi kapatti.. sesim gitti onun sesini duydum.. duzeldi yaaa :D

niye boyle yapti ki aslinda yaa.. demek orda dondu kaldi 3gyi actim cozuldu.. veya nebilim..

cok tesekkur ederim hocam yaa.., walahi :D borcluyum size..

quote:

Şebeke secimini internete bagli olan bir hatla dene

hocam sen nesin yaa bu bilgi... bu yardim severlik.. hahah walla duzeldi yaa :D 3g yi actim 1 dis cekiyordu 3g yi acmamla birden full cekmeye basladi.. aha duzeldi dedim.. arkadasi az aradim test icin.. arama yapti aramayi kapatti.. sesim gitti onun sesini duydum.. duzeldi yaaa :D

niye boyle yapti ki aslinda yaa.. demek orda dondu kaldi 3gyi actim cozuldu.. veya nebilim..

cok tesekkur ederim hocam yaa.., walahi :D borcluyum size..

estağfurullah hocam yardım edebildiysem ne mutlu bana

iPHONE&diğerleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.