Şimdi Ara

iphone 4 şebeke kaybolma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone umda şebeke gidiyor ara ara. telefon masa üzerinde sabit dururken ekran ışığı yanıyor kendi kendine, bakıyorum şebeke kaybolmuş. hiçbir müdahalede bulunmazsam geri gelmiyor şebeke. o sırada farklı bir telefondan kendimi aradığımda "aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor..." anonsu alıyorum.

diğer taraftan bahsettiğim şebeke çekmeme problemi peydah olduğu vakit iphone ile herhangi bir yeri aramaya kalktığımda sağlıklı bir şekilde arama yapıyor ve hemen akabinde de şebeke geri geliyor.

birkaç gündür başgöstermeye başladı bu sorun. günde birkaç kere oluyor. daha önce başına gelen var mı bu sorun? servise mi vermek lazım acaba? (vodafone'dan kontratlı olarak almıştım telefonu)

• iphone konusunda ne denlı deneyımlısınız bılmıyorum ama sıze tavsıyem egerkı yazılım atmayı bılıyorsanız yazılım atın bır sure bu sekılde deneyıp gozlemleyıp sorunlar devam edıyormu dıye bakın eger hala devam edıyorsa servıse gonderın saygılarımla
  • yazılım atmaktan kastınız tam olarak nedir acaba?
    saygı bizden,
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

yazılım atmaktan kastınız tam olarak nedir acaba?
    saygı bizden,

bılgısayarınıza ıtunes ı yukleyın telefonu takın ve restore yazan kısma tıklayın ınternetten dosya download edıcek ve cıhaz fabrıka cıkısındakı gıbı tertemız olucak ama tavsıyem sıze once bır yedek alın rehberınız fılan sılınıcek gerı yuklersınız yedekten
    saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 3 Eylül 2011; 15:09:44 >
  • aynı sorundan dolayı (servis yok) benim iphone 4 telefonum 4 kere swap değişim yapıldı. bende vodafone kontratlı olarak aldım. sorun telefondan kaynaklanmıyor, hatta bir sıkıntı var. çünkü iphone'a turkcell hat taktığımda bir sorun olmuyor.
    sizin hattınızda mı numara taşıma ile vodafone'a geçti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

aynı sorundan dolayı (servis yok) benim iphone 4 telefonum 4 kere swap değişim yapıldı. bende vodafone kontratlı olarak aldım. sorun telefondan kaynaklanmıyor, hatta bir sıkıntı var. çünkü iphone'a turkcell hat taktığımda bir sorun olmuyor.
    sizin hattınızda mı numara taşıma ile vodafone'a geçti?

evet, numara taşıma yaptırmıştım. vodafone ile kontratlı aldığımdan önümüzdeki 15 ay boyunca operatörümü değiştirme durumum yok.
    problem hatta derken sim karttan mı kaynaklanıyor acaba şebekeden mi?
    sizin telefon aynı sorundan ötürü 4 kez değişti ve aynı sorun devam ediyor, öyle mi?
    vodafone ile görüştünüz mü bu durumu?
  • eşim de geçen ay vodafonedan kontratlı aldı beyaz iphone hiçbir sorun yok...onun da numarası 532li yani taşınmış hat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 3 Eylül 2011; 21:28:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone'da wifi sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende vodafonedan kontratlı almıştım.Bende de aynı problem vardı.Vodafone red musteri hizmetlerini aradım telefonu aldılar benden yenisiyle değiştirdiler.Ben cok ugrastım yazılımsalmı diye ama cozumu yok.
  • Bendede aynı sorun var. Teleservice gönderdim değiştirdiler, gelen yeni cihazda aynı sorun var. Yok mu bunun kesin sorunu acaba. cemsch siz nasıl çözdünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentinan

Bendede aynı sorun var. Teleservice gönderdim değiştirdiler, gelen yeni cihazda aynı sorun var. Yok mu bunun kesin sorunu acaba. cemsch siz nasıl çözdünüz.

anlaşılan bu sıkıntının telefonla alakası yok; yine vodafone'un azizliğine uğruyoruz. ne 3g'si doğru düzgün çekiyor, ne de gsm şebekesi. kestikleri fazla faturalar da cabası..
  • merhaba buna benzer bir sorunda bende var vodafone kullanıyorum;sebeke var gozukuyor anten 3-4 cizgi ama arayan bana ulasamıyor bende arama yapamıyorum...sonra ucak modu on-off yapınca duzelıyor sanırım vodafoneden kaynaklı bır uyumsuzluk var numaramı ve operatorumu bu ay son olarak kullanıyorum koydum kafaya veee aynı sorun iphoneden oncekı telım SAmsung pixonda da vardı
  • Turkcell'den vodafone'a geçtim. Ancak son 1 haftadır bumper kullanmama rağmen (Kütahya'da) hattım gidiyor ve ekseriye "Aranıyor..." ibaresi çıkıyor. MH'ni aradım. Hattımla ve Kütahya çevresinde çekim sorunu olmadığını söyledi. Ama Turkcell hattımda böyle birşey yaşamadım. Gerçekten Turkcell pahallı ama çekimi dört dörtlük.
  • Kontratli numara tasima ile vf ve iphone. Ayni dertler bende de var. Artik bunaldim. Kontrati iptal edip trcell donucem geri galina
  • verdiğiniz cevaplardan anlamış olduk en azından telefonda sıkıntı olmadığını. zorlamaya devam ederse ben de fesh edecem sözleşmeyi son çare olarak. faturam da problemli geliyor zaten sürekli.
    boş reklamlarla göz boyayacaklarına şebekelerine, sistemlerine bir el atsalar..
  • Bende Vodafone kullanıyorum ama dediğiniz gibi sorun hiçbir zaman olmadı
  • Sorun sim karttan sim kartınızı değiştirin
  • 3 kere sim kart değiştirdim. microsim var şu an. sorun devam ediyor. 2G şebeke seçiliyken birden bire bağlantı kayboluyor ve Servis Yok oluyor. Operatör kısmından şebele aramalarına bakınca yeni herhangi bir şebeke dahi listelenmiyor. Yanı şebeke bulma yeteneğini kaybediyor cihaz. Bu durum cihaz restart edilince düzeliyor - bir dahaki sefere kadar. 3G açınca şebekeye bağlanıyor ama bu sadece 3G şebekesine bağlı. 3g şebeke kapsamından çıkarsanı 2G ye yine bulamıyor ve Servis yok oluyor. 3 defa 1er hafta için yurtdışına çıktım bütün süre boyunca 1 defa dahi servis yok olmadı. Hatta bir defası İngiltere idi orada yurtdıışı paketimden dolayı sadece Vodafone kullandım sorun olmadı. Anlamadığım sorun buradaki Vodafone şebekesinde mi yoksa telefonda mı. Şebekeden olsa nasıl bir şebeke bir cihazın şebeke bulma ve şebekeye bağlanma yeteneğini yok ederki? Ayrıca eğer cihazda olsaydı neden yurdışında hiç olmuyor. Sim kart olsa bu sorun Türkiyede olduğu gibi yurtdışında da olması gerekiyor.

• beyler sorun kesinlikle vodafoneun dandikliginden kaynaklaniyor. etrafinda ayni dertten muzdarip insanlarda var turkcell veya avea hat kullandigimda boyle bir sorun kesinlikle olmuyor. normal simi kirarak denedim microsim denedim jailbreakli jailbreaksiz denedim baska surumde denedim icerisinde birtek vodafone varken yapiyor. kontratta var uyuz etti adamlar beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentinan

3 kere sim kart değiştirdim. microsim var şu an. sorun devam ediyor. 2G şebeke seçiliyken birden bire bağlantı kayboluyor ve Servis Yok oluyor. Operatör kısmından şebele aramalarına bakınca yeni herhangi bir şebeke dahi listelenmiyor. Yanı şebeke bulma yeteneğini kaybediyor cihaz. Bu durum cihaz restart edilince düzeliyor - bir dahaki sefere kadar. 3G açınca şebekeye bağlanıyor ama bu sadece 3G şebekesine bağlı. 3g şebeke kapsamından çıkarsanı 2G ye yine bulamıyor ve Servis yok oluyor. 3 defa 1er hafta için yurtdışına çıktım bütün süre boyunca 1 defa dahi servis yok olmadı. Hatta bir defası İngiltere idi orada yurtdıışı paketimden dolayı sadece Vodafone kullandım sorun olmadı. Anlamadığım sorun buradaki Vodafone şebekesinde mi yoksa telefonda mı. Şebekeden olsa nasıl bir şebeke bir cihazın şebeke bulma ve şebekeye bağlanma yeteneğini yok ederki? Ayrıca eğer cihazda olsaydı neden yurdışında hiç olmuyor. Sim kart olsa bu sorun Türkiyede olduğu gibi yurtdışında da olması gerekiyor.

bugun buna benzer bi sorun yaşayıp konu açmıstım ama kımse bilgilendirmedi aynı sorunu yasadıgınıza göre operatördenmiş içim rahatladı.. http://forum.donanimhaber.com/m_58369683/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58369683

• quote:

Orijinalden alıntı: manivela

iphone umda şebeke gidiyor ara ara. telefon masa üzerinde sabit dururken ekran ışığı yanıyor kendi kendine, bakıyorum şebeke kaybolmuş. hiçbir müdahalede bulunmazsam geri gelmiyor şebeke. o sırada farklı bir telefondan kendimi aradığımda "aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor..." anonsu alıyorum.

diğer taraftan bahsettiğim şebeke çekmeme problemi peydah olduğu vakit iphone ile herhangi bir yeri aramaya kalktığımda sağlıklı bir şekilde arama yapıyor ve hemen akabinde de şebeke geri geliyor.

birkaç gündür başgöstermeye başladı bu sorun. günde birkaç kere oluyor. daha önce başına gelen var mı bu sorun? servise mi vermek lazım acaba? (vodafone'dan kontratlı olarak almıştım telefonu)

merhaba bire bir aynı sorun bu hafta içi 3-4 defa benimde başıma geldi tel masada durduğu yerde kendi kendine şebekesi gidiyordu (servis yok) bende vodafone var cuma cumartesi pazar herhangi sorun yok şimdilik. bakalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.