Şimdi Ara

iPhone 4 Power tuşunda yumuşama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bilirsiniz power tuşu biraz serttir iPhone'da. 1 yıl oldu alalı telefonum birkaç gündür power tuşu baya yumuşamış gibi geliyor. Başınca daha hissiyat olurdu eskiden. Sizdede durum böyle mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen bende de birden yumuşadı hatta birgün artık basmaz hale geldi. 3 gün önce garanti ile servise yolladım cihazı. Can sıkıcı bir durumdur. Geçmiş olsun , ömrü uzun değil tuşun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Aynen bende de birden yumuşadı hatta birgün artık basmaz hale geldi. 3 gün önce garanti ile servise yolladım cihazı. Can sıkıcı bir durumdur. Geçmiş olsun , ömrü uzun değil tuşun.

İnsallah basmaz duruma gelmez tus cunku yurtdisinda yasiyorum garantide yok su anda turkiyeden almistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Aynen bende de birden yumuşadı hatta birgün artık basmaz hale geldi. 3 gün önce garanti ile servise yolladım cihazı. Can sıkıcı bir durumdur. Geçmiş olsun , ömrü uzun değil tuşun.

İnsallah basmaz duruma gelmez tus cunku yurtdisinda yasiyorum garantide yok su anda turkiyeden almistim.

Kesinlikle bir zaman sonra olacaktır o. Fakat orada alternatif daha fazladır. 40-50 dolara halledilecek bir durum bu tuş.

• quote:

Bende üst tuş ve home tuşu yüzünden servise yollayacağım,sizin cihazın tuşunumu değiştirdiler yoksa yeni cihazmı verdiler ?

• Teleservice bakıyorsa yeni cihaz verirler.
    Apple in kanayan yarisidir home tuşu ama kimsenin umrunda değil.
    Başka markalar olsa yerin dibine batmisti .

• quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Bende üst tuş ve home tuşu yüzünden servise yollayacağım,sizin cihazın tuşunumu değiştirdiler yoksa yeni cihazmı verdiler ?

Cihaz yeni gitti , daha bir sonuç yok. Hafta içerisinde belli olur diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dualshock 4 tuş sorunu
    11 yıl önce açıldı
    İphone 4 Ses Tuşları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorunu yasayan baska arkadaslar var mi?

• Bende 1 seneden biraz fazla zamandır kullanıyorum ilk günkü gibi değil ama yine de iyi fazla bi yıpranma yok

• Benim de power tuşu icine göçmüş gibi olmuştu. Garantisi bitmeden gönderdim genpaya. 3-4 gün icinde geri verdiler telefonu. Simdi dikkat ediyorum ama Lumia 920 ye geçersem saticam zaten 1 aya.

• Bende gittiği yere kadar böyle devam edicem sonra satıcam artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.