Şimdi Ara

İphone 4 pasaport kaydi acil yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

quote:

Orijinalden alıntı: #TheNightMare#

quote:

Orijinalden alıntı: onur0661

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mixerteam

bugunlerde bir cok kisi bu sebepden mağdur bence Devlet vergi almak icin yine bir oyun içinde.. Sonumuz hayrola

Kapanacakmi simdi kullandigim bu cihaz

kapanacağına yakın hattı çıkar bi b.k yapamazlar.

11.08 de kapanacak diyor cikarsam hatti neyi kurtarabililirimki?

hiç olmazsa telefonu açıp kullanırsın hat takarsan gümler.

Ne demek istediginizi anlayamadim. Hat takmazsam o gun kapatamazlarmi cihazi yada ne gibi bi durmla karsilasirim biraz daha acilayici olursaniz sevinirim

kardeş şuan telefonun kayıt dışı değilmi 1 hafta sonra telefon kapanır açılmaz hale gelir kapanacağına yakın hattı çıkar bi bok yapamaz o zaman hiç olmazsa telefona hat takmadan açıp kullanırsın ama hat takarsan anında kapanır açamazsın teli.

Arkadaşım burada iphoneden bahsediyoruz sen ömründe eline iphone aldınmı?

Kayıtdışı cihaz kapandığı zaman sadece şebeke yani telefon,sms ve 3g özelliği kaybolur bunun haricinde hiçbir şey olmaz cihaz açılır wi-fi ile internete bağlanır bütün uygulamalar oyunlar çalışır.
    Özetle ipod olur.
    Bilir bilmez şöyle mesajlar yazmayın lütfen.
    Birde kartı çıkar bir ...... Yapamazlar yazmışsınız.
    Cihazın şebeke erişimi kapatıldığı kapatıldığı zaman değil kartı çıkarmak ağzınızla kuş tutsanız kafi gelmez.

@Onur0661

Arkadaşım madem cihazı tanıdıktan aldınız ve ona güveniyorsunuz kendisi ile görüşün o kayıt ile ilgili fatklı bir işlem yapmadı ve yeni bir cihaz kaydetmek için sizin kaydı sildirmediyse cihazı kayıt ettirdiğiniz bayiye giin ve sebebini sorun onlar çözümünü bulur.

Sorununuzun üç kaynağı var.
    1: kayıt işlemini yapan tanıdığınız kaydı sildirdi.
    2: btk kayıt yapılan pasaportta sorun tespit etti ve kaydı düşürdü.
    3:kayıt işlemini yaptığınız bayi belgelerinizi btk ya ulaştırmadı btk da evrak eksikliği yüzünden kaydı düşürdü.

Tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin arkadas hat takma filan deyince anlayamamistim mantikida gelmemisti zaten dediginiz gibi ben bi arkdsla gorisiyim bakalim durum ne olcak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fastteam

Arkadaşlar aynı olay bugun abimin telefonu içinde gercekleşti. Gittigidyor dan almıştık telefonu 2 aydır kullanıyodu sıkıntı cıkmamıştı. Alırkende pasaport kayıtlı diye almıştık. Suan bakıyorum telefonu aldıgım satıcı 2 aydır urun satmıyo buyuk ihtimal yardım alamayacagız ondan. Tek cozum yeni bir pasaport bulup kaydettirmekmidir?

Not: Telefon 11 inde kapansa ve 1 ay sonra pasaport bulsak gene actırabiliyormuyuz? Cevaplarsanız sevinirim.

İsterseniz telefon kapandıktan 5 ay sonra açtırın hiç önemli değil. Önemli olan pasaport kaydı yaptıracağınız kişinin tr ye adım attıktan sonra ilk 1 aylık süreçtir. Bu süreç içinde kaydını yaptırabilirsiniz.

Örn cihazınız kapandı 6 ay sonra bir yakınınız yurtdışına çıkıp tr ye adım attı. 1 ay içinde pasaport kaydı yaptırır ve 1 iş gününde (genelde) cihazınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

• Kayitta yeni duzenlemeler geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.