Şimdi Ara

-- iPhone 4 ne kadar dayanıklı ? --

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arastırmadım, acelem oldugu için birazdan dısarı cıkacagım.

dün arkadasım telefonu elinden düşürdü,parkeye düştü ve 1-2 kere sekti yerde, ben kesin ekran falan çatladı dedim.Ama elime aldıgımda hiç bir sey yoktu şasırdım,birde donanımsal olarak soruna yol acar mı bu bana ? cunku bende önceden 1-2 kere yere düşürmüştüm.

• iphone 2g,3g,3gs sağlam cihazlardır. Düşünce ne bir parçası ayrılır nede kırılma vs olmaz tecrübeme dayanarak.

iphone 4 te ise arka camdan sert darbe alırsa parçalanıyor camı. onun dışında birşey olmaz cihaza
  • tesekkur ederim,az önce 2 tane ard arda cagrı aldım ve kilit ekranı kaymıs durumda idi, dedim gitti telefon
    megerse cydia dan kurdugum quıck replay sms yuzundenmiş,tabii bunu anlamam 1 saatime mal oldu.
  • Neredeyse 1 Yıl Oldu. Bircok Kez Elimden Düşürdüm. Hala Çok Sağlam. Ama Sadece Telefonla Konuşurken Ses Gitmiyor. Bunun Operatorle İlgili Olduğunu Düşünüyorum. Facetime, Ses Kaydı vs. Ses Sorunsuz Çalışıyor.
  • Genel olarak sağlam ve tok bir his veriyor ancak arka cam kapak için bunu söylemek doğru olmaz. Özellikle kapağın orta tarafına elinizin kemiğiyle tıklattığınızda arkasında bir destek olmadığını duyabilirsiniz. Ortadan kenarlara doğru yaklaştıkça çıkan ses değişiyor. Kısacası arka kapak ortadan çok ufak bir darbe alsa bile çatlayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

Neredeyse 1 Yıl Oldu. Bircok Kez Elimden Düşürdüm. Hala Çok Sağlam. Ama Sadece Telefonla Konuşurken Ses Gitmiyor. Bunun Operatorle İlgili Olduğunu Düşünüyorum. Facetime, Ses Kaydı vs. Ses Sorunsuz Çalışıyor.

Ses gitmemesi ses çipi ile alakalı. Onu gösterin derim.
  • sağlam değil, arkadaşımınki elinden düştü kaldırımın köşesine çarptı ön taraf çatladı, telefonun çalışmasında sorun yoktu ama ekran çatlaktı, sonra değiştirdi.Fakat çiziklere karşı baya dayanıklı.Böyle telefonları zaten düşürmemek lazım.Daha hiç düşürmedim, düşüreceğimi de sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 9 Ne Zaman Çıkacak?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

sağlam değil, arkadaşımınki elinden düştü kaldırımın köşesine çarptı ön taraf çatladı, telefonun çalışmasında sorun yoktu ama ekran çatlaktı, sonra değiştirdi.Fakat çiziklere karşı baya dayanıklı.Böyle telefonları zaten düşürmemek lazım.Daha hiç düşürmedim, düşüreceğimi de sanmıyorum.

Orası hiç belli olmaz, bakarsın çıt diye düşer telefon. Sadece çok sakınmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incubuss

quote:

sağlam değil, arkadaşımınki elinden düştü kaldırımın köşesine çarptı ön taraf çatladı, telefonun çalışmasında sorun yoktu ama ekran çatlaktı, sonra değiştirdi.Fakat çiziklere karşı baya dayanıklı.Böyle telefonları zaten düşürmemek lazım.Daha hiç düşürmedim, düşüreceğimi de sanmıyorum.

Orası hiç belli olmaz, bakarsın çıt diye düşer telefon. Sadece çok sakınmamak lazım

valla dikkat ediyorum, dikkat ederseniz düşürmezsiniz zaten.Ancak başka birinin etkisiyle düşer.
  • İphone4 sadece bir kere elimden düştü ve ekrani paramparça oldu arkadaslar. İpod touxh4 de düştü e onunda ekrani yerinden çıktı. Bence Apple'in 4.jenerasyonlarında ekranla ilgili bir problem var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Incubuss

quote:

valla dikkat ediyorum, dikkat ederseniz düşürmezsiniz zaten.Ancak başka birinin etkisiyle düşer.

Hocam o kadar emin olma. Ben de 5 ay boyunca hiç düşürmedim elimden. Geçen hafta yeni bir şort aldım, cebi fazla derin değilmiş. Bankta otururken bacak bacak üstüne attım ve cebimden telefonun kaydığını hissettiğim anda tutmaya çalıştım ama olmadı. Yaklaşık 40cm'den yere düştü. Metal kısımda iğne ucu kadar iz var şimdi.

Işık sensörü çalışmadığı için garantiden sıfırı ile değiştirebilirim istediğim zaman, kafam rahat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.