Ya arkadaşlar Vatan bilgisayar yine kampana yapmış Galaxy S te 1004 TL'ye geliyor telefon.
Aklımda İphone 4 var 32 gb'lık
2 si arasında kaldım açıkçası.
İphone 4 alsam daha sonra SGS 2 çıktığında kafa kafaya değiştirebilecek bir durum olur.
Ama şimdi Galaxy S alsam 1004 Tl çok iyi bir fiyat. Sonra İphone 4 için epey uğraşmak gerek.
çok kararsız kaldım.
Galaxy S mi alsam. İphone 4 32 Gb lığımı alsam (Vodafoneden 24*75 (Mobil internet paketli olarak alacağım))
Yoksa SGS 2 mi alsam.
Tabi iphone 4 alıp ta memnun kalmasam SGS 2 çıktığında onunla kafa kafaya değişim yapılabilir.
Offf bu teknoloji ne kötü bişey ya adamı arada derede bırakıyor. :))
arkadaşım bana göre seninki 2 uç nokta ıfone ve samsung arasında fiyat olalrak çok fark var teknolojinin kötü olmasından ziyade malesef biz ihtiyaçlarımıza göre teknolojiye yatırım yapmıyoruz
Eğer fiyatı sorun değilse tabii ki S2, fakat SGS'nin fiyatı da uygunmuş o da iyi bir tercih olur.
valla bugün sgs 1 siparişini verdim. artık iyimi yaptık kötümü bilmiyorum.
flaş falan çok önemli değildi benim için.
iphone 5 i bekle bence fiyatlar standart zaten
Hocam ben olsam beklemezdim bekle bekle nereye kadar sonu yok bunun ülkemizde ip4 bulmak zorken 5 geliyor ben olsam ip4 bulabildiysem tr garantili alırdım
quote:
Orijinalden alıntı: apuskal valla bugün sgs 1 siparişini verdim. artık iyimi yaptık kötümü bilmiyorum.
İyi yapmışsınız bence, S2 en iyi ihtimâlle onun 1,5 katı fiyatına olacaktır.
İyi yapmışsın dostum güle güle kullan bekle bekle nereye kadar
Bugün bekle yarın karar ver ertesi gün üç model çıkıyor beklemeden almak ve birdaha telefonlara bakmamak lazım bu ne yahu!
quote:
Orijinalden alıntı: apuskal
valla bugün sgs 1 siparişini verdim. artık iyimi yaptık kötümü bilmiyorum.
iphone 5 eylülde çıkacak deniyor.Almak mantıksız olurdu.Sgs iyi bir seçim.
Iphone un işletim sistemi android den daha iyi olduğu için Iphone 4g yi almanı önririm...
quote:
Orijinalden alıntı: castraelectro Iphone un işletim sistemi android den daha iyi olduğu için Iphone 4g yi almanı önririm...
Kime göre neye göre? Bana göre Android iOS'tan kat kat iyi bir işletim sistemi.
2 gun once arkadas ile konusuyodum samsungunu satip iphon4 almis hic memnun kalmadi diyodu yine androidli bir tel bakcak satiyo iphone u.millet zannediyoki i4eski iphonelardan farkli.dizayn harici her sey ayni kamerasi disinda bi ton para istiyo sonra i 3gs nin kopyasini ver.ayrica tek bir tusu var o da sorunlu basmiyo iphone bolumune girin millet tusuna basmaya korkuyo bi tus yapiyon bari onuda saglam yap.arkasi cam bi catlasa komple iptal arkasi bu sefer begenmedim i4 u.kimseler kizmasin
samsung galaxy s im vardı çalınınca iphone 4 aldım. ama galaxy s de yüklediğim programın yarısını yükleyemedim iphone.... jailbreak mi ne yapmak gerekiyormus. onu yapmazsan programların ücretsiz olanlarının cogu demo. gerekli programlar hep ücretli. galaxy de istediğm programı ücretsiz yüklüyordum. iphone da zil sesini bile istediğim melodi yapmama izin vermiyor. galaxy s de hava durumu widgeti sürekli ekranda dururdu bunda ekrana programı widget olarak ekleyemiyorsun. bilmiorum belki ücretli programlarda varddır ama... mecburen jailbreak yapıcam galiba onun da zararları var diyolar bilmiorum... yani ben telefona okadar para verip istediğim biçime getiremedikten sonra ne anladım ki.... galaxy s 2 cok büyük bence galaxy s hem fiyatı uygun hem de iphone dan tek eksiği ekranı ve kasasının plastik olusu bence.... en iyi tercihi yapmıssın....