Şimdi Ara

iPhone 4 limera1n JB ile 3G uzerinden Goruntulu Gorusme Yappmak icin Ne Yapmali???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Telefonum Turk Mali iPhone 4 stabil surumu bekleyemedim limera1n ile jb yaptim ama telefonumu 3G uzerinden nasil goruntulu gorusebilir hale getirebilirim (diger marka telefonlarda dahil) bilmiyorum vallaha acemiyim anlatirken usta muamelesi yapmayin lutfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory
    Arkadaslar Telefonum Turk Mali iPhone 4 stabil surumu bekleyemedim limera1n ile jb yaptim ama telefonumu 3G uzerinden nasil goruntulu gorusebilir hale getirebilirim (diger marka telefonlarda dahil) bilmiyorum vallaha acemiyim anlatirken usta muamelesi yapmayin lutfen...

Diger marka telefonlari bilmiyorum ama cyidia dan my3g yi indirirsen facetime ile 3g uzerinden goruntulu gorusme yapabilirsin. Birde fring var sanirim onuda appstore dan arat bulursun. Ama gorusecegin kiside de fring uygulamasi olmasi gerekiyor.
  • tesekkur ederim...

edit: 3 gunluk deneme surumu yapmislar onu, 3 gun sonra kullanmak istiyorsan satin al diyor "f"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 15 Ekim 2010; 4:34:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone se adim sayar calismiyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.