Şimdi Ara

iPhone 4 kullanıcıları iOS 7'de ne yapacak ? (Sadece iP4 Kullanıcıları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler bayanlar bildiğiniz üzere iOS 7 bu ay içinde çıkıyor. Forumlarda duyduğumuz gibi iPhone 4'te kasacak açılmayacak olması gündeme geliyor. Bende bundan 1.5 ay önce iPhone 4 almıştım ne yapacağımı bilmiyorum şuan. Eğer forumda iPhone 4 kullanıcıları varsa( vardır illaki :) ) bu iOS 7' yi ne yapacaklar ? Kuracaklar mı ? Telefonumu satacaklar ? Kurmadan devam mı edecekler ? Bu gibi soruların cevabını almak istiyorum birde şu videoyu göstermek istiyorum cevaplarınızı bekliyorum. ( Lütfen Samsung'cular Android'ciler konuya yorum yazmasın rica ediyorum )

• Kardeşimde var 4 güncellemeyi yapmayı düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefon suan rafta duruyor.Kullanmiyorum.

Satarim herhalde.Bu cihaz iOS 7 ile bitti. Androide gectim ama tabii ki 5S ve 5C ile tekrar iOS e gelebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Kardeşimde var 4 güncellemeyi yapmayı düşünmüyorum

Güncelleme yapmamayi bende düsündüm fakat videoda kasmiyor telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimeqoL2012

quote:

Baya kasıyor bence
    Ayarlardan çıkarken bile takılma var

• quote:

quote:

quote:

Baya kasıyor bence

O kadar olacak sonuçta 3 senelik cihaz ama yapıcak bir şey yok. Ben iyiki 0 almadım cihazı yoksa külliyen zarar girerdim.
  • bende 4s var bende 6x sürümünde kalacağım ios7 ile bitmeyecek bu 2 haftaya 7.1 7.2 çıkacak ve telefon çöp olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

bende 4s var bende 6x sürümünde kalacağım ios7 ile bitmeyecek bu 2 haftaya 7.1 7.2 çıkacak ve telefon çöp olacak

Kardeşim ben şuan 6.1.3 sürümündeyim diyelim ki kurmadım iOS 7 yi bir sorun olur mu ? şu 1-2 sene içerisinde nelerle karşılaşırım.
  • quote:

quote:

bende 4s var bende 6x sürümünde kalacağım ios7 ile bitmeyecek bu 2 haftaya 7.1 7.2 çıkacak ve telefon çöp olacak

Kardeşim ben şuan 6.1.3 sürümündeyim diyelim ki kurmadım iOS 7 yi bir sorun olur mu ? şu 1-2 sene içerisinde nelerle karşılaşırım.

hiçbir sorun olmaz uygulamalar desteğini en az 4 yıl çekmez

• ben 4 kullanıcısı olarak güncelleyeceğim. sonuçta ayarlar çok daha kolay yapılacak. bir WiFi veya 3g kapatmak için bile menü de dört dönüyoruz.
    baktigim kadarıyla yağ gibi olmadan kullanımı önemli ölçüde engelleyecek bir takılma yok. 3 yaşındaki bie cihaz için bu kullanım bile yeterli. zaten 5 s çıktığında şu anki 5 kullanıcıları bile tellerinin yavaşladığını şahit olacaklar özellikle 5 s ile karşılaştıklarında
    zaten hem 4 kullanıpta hemde 5 performansı beklemek, büyük hata.

• bir iphone 4 bir de 3gs var. su an icin guncelleme yapmayi dusunmemekteyim, ancak bir ihtimal iki telefonu da satip (yanina bir de kutusundan cikartilmamis galaxy wonder) , bedevaya gelirse 5s de alabilirim. Su hali ile biraz zor ama .. hicbirsey yapmazsam 6.x ile kullanmaya devam edecegim .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Baya kasıyor bence

O kadar olacak sonuçta 3 senelik cihaz ama yapıcak bir şey yok. Ben iyiki 0 almadım cihazı yoksa külliyen zarar girerdim.

Aynen bende ikinci el aldım bir iki yıl falan kullansın yeter
    Ben 5 e bile yüklemeler süpheliyim

• Bir iphone 5 kullanicisi olarak guncellemeyi kesinlikle yapacagim

• quote:

quote:

Uygulamalar iOS 6 yı destekleyene kadar kullanırız
    Ondan sonra ne olur bilinmez

• İlk gün yüklerim... Kaldırmazsa 5S alırım...
  • gereksiz bence

• Uygulamalar tahmini kaç sene ya da 6 ay destekler ios 6 yı ? bende kurmayı düşünüyorum iOS 7 ama kasarsa tekrar döneriz 6.1.3 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

İlk gün yüklerim... Kaldırmazsa 5S alırım...

Zenginlik başa bela :)

• quote:

hocam bence dediğiniz gibi olmayacak bu cihazlarda (4-4s) kasıcak olsaydı apple resmi olarak desteklemezdi kaç tane testten geçiriyolar çıkarmadan önce
  • iPhone 4 kullanıyorum 2-3 sene olacak yaklaşık. Hiç değiştirme ihtiyacı duymadım. Her sene değişmem yani. fakat şöyle bir şey var. ios 5 te oynadığım oyunlar hiç kasmıyordu. fakat şuan ios 6 da o kasmayan oyunlar kasmaya başladı. zaten Apple özellikleri kısıyor. Allah'tan JB var. iOS 7 hiç güzel olmayacak ip4 e.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.