Şimdi Ara

İphone 4 - iTunes Apps Yükleme Yardım Lütfen Cıldırazammm !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık kafayı yemek üzereyim birisi şunu anlatabilirmi açıklayıcı bir şekilde.Lanet olası iphone 4 ü pcye bağlıyorum açıyorum itunesi apps yuklucem en basıtı store gırıyorum free olan skype free down mu her neyse o yazıyor ona tıklıyorum download edıyor daha sona cıhazı secıyorum sol kısımdan apps kısmına gelıyorum orda skyp gorunuyor ama benım telefondakı appslerı sılıyor delırıcem ya kactır yapıyorum ne var ne yok butun appslerımı sılıyor ıtunes dalacam artık pcye.sunu kolay bir yolla yanlızca oraya dusen apps ı nası aktarabılıcem pcye.Bilen varsa ki vardır yardımcı olsun hatta zahmet olmassa yapabılırse resımlı anlatsın yada bı lınk versın cıldırıcam artık.

• iphone nun adına sag tıklayıp transfer purchases yaptınız mı ?
    telefondakıler itunesa giderse silinmez.
  • Bak Patron benim resimde gösterdiğim şekilde hemen pc ye copy etmek istiyor ama pcye kopyalarkende telden de siliyor.ben pcye filan copya yapmasını istemiyorum sadace oraya cektıgım apps yı tele atmak ıstıyorum.

İphone 4 - iTunes Apps Yükleme Yardım Lütfen Cıldırazammm !
  • Yine sildi hemen :S:S:S Lanet olası program ya.Kafa atcam artık ciddi ciddi.Hmen trasnfer yazısı cıkıyor etme diyorum siliyor.Et diyorum siliyor.
  • Çözdüm galiba..İlla pcye kopy etmesi gerekiyormus sanırsam..
  • En üst sekmelerden Store> authorize computer yaparsan silinmez artık.
  • arkadaşlar jail break yaptım 4.3.3 ancak şuanda bi türlü storeden birşey yüklemiyorum yüklemek istediğimde sürekli bekliyor diyo yüklenecek programlara aynı kullanıcı adı ve şifresiyle ipod touchlada aynı keza birşey yükleyemiyorum sorun nedir????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.