Şimdi Ara

iphone 4 ile takaslanmistir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlani telefondan aciyorum arkadaslar imla hatasi olabilir simdiden kusra bakmayin.

Telefonumu 7 gun once avea bayisinden faturali hattima teahhut vererek aldim kutusu garantisi butun kutu icerigi mevcuttur.

Aldigim gun kendi ekran jelatinini cikartarak kaliteli mat ekran koruyucu yapistirdim ve hep kilifinda kullandim telefonda tek bir cizik degil toz dahi yok.

Satma sebebim acil nakit ihtiyacindan bir heves aldim ama satmak zorundayim.kendim normalde bir iphone kullanicisiyim ama bu telefon iphone u gercekten aratmiyor.

Resim cekecek cihazim olmadigi icin foto ekleyemiyorum ama ciddi alici olursa cam dan gosterebilir yada bi sekilde foto ceker gonderebilirim.

Daha onceki satislarimdan referanslarimdan ne kadar temiz titiz alis veris yaptigim la ilgili bilgi alabilirsiniz.telefon ilk gun ki gibidir alan arkadasa kutu icerigi eksiksiz faturasi ile beraber istenilen yere gonderilecektir...

Takas sadece bb 8520 curve (beyaz) benim cihazim kadar temiz kutulu garantili uste nakit alma sartiyla vardir.

Fiyat: 1200 den 1150 TL

Son olarak kargo ben den olur arkadaşlar...

Her turlu sorunuz icin msj atabilirsiniz iyi aksamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtech-vti -- 5 Ağustos 2013; 13:22:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• feckless nickli emre kardeşimizle ip4 ile takaslanmıştır hayırlı uğurlu olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Mi Note 3
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.