Şimdi Ara

iPhone 4 ile Denize Girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler tam olarak bu olayı gerçekleştirdim. 2 gün önce marmaris de cebimde unuttuğum telefonla denize girdim. telefonun şarjı yoktu, denizden çıkardıktan sonra açmayı denemedim. tuzun kalmaması için telefonu tatlı suyla yıkadım ve biraz kuruttuktan sonra telefoncuya götürdüm. telefon batarya değişimiyle kurtuldu ama içinde tuz kalmış olabileceği ihtimali var. sizce kullanmaya başlamalı mıyım yoksa tekrar ankarada açtırıp telin içinde kalma ihtimali olan tuzu temizletmeli miyim? telefoncunun söylediğine göre telin anakart kısmında tuz yokmuş, diğer aksamlarında olma ihtimali varmış ama metal aksam olduğu için oksitlenme ihtimali azmış. telefon tamircisi tekrar açılmasını tavsiye etmedi, sorun olmaz gözüyle bakıyor yani. bir de sizin görüşlerinizi alayım diyorum.

telefon şu anda çalışıyor ama kamera, konuşma, hoparlör çıkışı vs özelliklerinin çalışıp çalışmadığını henüz denemedim. ekranın orta bölgesinde hafif kabarcıklar var. ekran rengi, titreşim ve dokunmatiğinde sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hy_Shot -- 31 Ağustos 2013; 21:12:58 >

• İlk başta telefoncuya giderek hata etmişsiniz zaten daha fazla kurcalamadan servise ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

İlk başta telefoncuya giderek hata etmişsiniz zaten daha fazla kurcalamadan servise ver.

Telefonun Türkiye içinde garantisi yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hy_Shot

quote:

İlk başta telefoncuya giderek hata etmişsiniz zaten daha fazla kurcalamadan servise ver.

Paralel ithalat mi aldın yoksa yurt dışından mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Telefon Suudi Arabistan'dan alınma.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon Suudi Arabistan'dan alınma.

O zaman yapacak bir şey kardeşim yetkili tecrübeli kişilere vericeksin telefonu çaresine bakıcaklar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad ile Luca'ya girmek
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.