Şimdi Ara

iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
14.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben iphone 4 te herhangi bir sorun olmadan kullanıyorum, hatta 6.1.2 jb li ara ara takılıyordu.
  • yer yer takılmalar mevcut ama idare eder değişecem zaten
  • üstad resmen kasıyor işte zorlamaya gerek yok :)
    klavye, safari, klasörlemelerde efektler en çok kullanılan şeyler bunlar, bunlarda kasması yeterli zaten

ben iphone ile kasma denilen illeti yan yana düşünmek dahi istemiyorum
    bu nedenlede 4S'imi ios7 yapmayacağım

ara yüzüde beğenmedim
    yeni özellikler çok güzel ama arayüzler temalar, o renkleri hiç beğenmedim
  • bende ios7 güncellemesi yaptım telefonum 4 ama benim iki tane klasörüm vardı oyunlar ve uygulamalar olarak suan ikisinide bulamıyorum. ne tango ne whatsapp bunların simgelerini bulamıyorum ama hala telefonda var mesela bana birisi whatsapp dan yazdığında geliyor yardımcı olabilirmisiniz oyuınların ve uygulamaarın ikonlarını nasıl bulucam...?
  • Simdi denedim ama ne kadar ise yarar bilmiyorum. Spotlight aramasini acip da uygulamanin adini yazarsaniz cikiyor. Bende whatsapp menude gozukuyor, aramada da gozuktu. Bir deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇOK REZİL BİR ARAYÜZÜ VAR ÇOCUK TELEFONU GİBİ RENGARENK DEĞİŞİK BEGENMEDİM, BİRAZDA SAMSUNGDAN Ç.ALINTILAR VAR SANKİ ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Hocam whatsapp'ta ve mesajlaşmada da klavye takılıyor mu? Ve bir de kaç gbtı sizin telefon?

Biraz up gibi olmuş kusura bakmayın, şimdi farkettim.

Pek takılma yok hocam. 16gb.
  • Yemin ederim telefondan soğudum ipad kullanıyorum ios 7'yi görünce bune lan dedim bir an iphone 4s almayı düşünüyorum ios 6 yüklü olarak gelmezse almıcam telefonu o kadar yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenica doboj kantonda zenica da olabilirsiniz diye düşündüm. hava kirliliği almış başını gitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygunnet

zenica doboj kantonda zenica da olabilirsiniz diye düşündüm. hava kirliliği almış başını gitmiş.

Ozellikle maglaj fena natron hayat mahvediyor orayı. Zavidovicideydim ben hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter, facebook, 4square'de telefon kasım kasım kasılıyor.Bu 7.1 ne zaman gelecek ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.