arkadaşlar ben birşeyi merak ediyorum telefon alıcam ama fazla para vermek istemiyorum dün iphone 5 aldım gittigidiyordan açık arttırma ile sanırım fiyat az geldi (850 tl) ödeme yapmama rağmen satıcı göndermedi.bende bugün iphone 4 almaya karar verdim fakat eski konulara giriyorum sürekli herkes bu telefonu alma güncelleme bitti işe yaramaz vs gibi yorumlar yapıyor bu güncelleme olmazsa bu telefonlar çalışmıyormu acaba? daha önce sıfır 4 aldım 1 sene sonra paraya sıkıştım sattım yaklaşık 1 sene sonra 5s aldım birkaç ay sonra onuda sattım.istesem 5s alırım şuan ama o kadar para vermek istemiyorum çünkü ekonomik olarak sürekli git geller yaşıyorum bir anda paraya ihtiyacım oluyor sonra tekrar düzeliyor vs bazen paraya ihtiyacım oluyor hemen telefonu satıyorum :D boşuna zarar ediyorum anlıyacağınız.şuan kullandığım telefon 50 liralık samsung yani iphone 4 bana yeter gibime geliyor zaten çok birşey yaptığım yok en fazla fotoğraf çekinip whatsapp tan arkadaşlarla konuşuyorum.sürekli telden nete giren biri değilim zaten bütün gün pc başındayım sizce ne yapayım?http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-4-16gb-siyah-turkiye-cihazi-213954453/detay/ bu telefonu alıcam 380 liraya telefoncu sanırım satan kişi telefoncudan 2.el telefon almak ne kadar sağlıklı onuda bilemiyorum ama her neyse bana yardım edin lütfen ne yapayım?
arkadaşlar gittigidiyordan 800 tl ye iphone 5 aldım 50 lirada bonus veriyor 750 liraya geldi iphone 4 almaktan iyidir en azından. kutusu şarj cihazı tam ama faturayı kaybettim dedi satıcı türkiye cihazı dedi bunu nasıl kontrol edebilirim türkiye cihazı olup olmadığını mardinden gönderecek o taraflarda kaçak telefon işi çok oluyor herhalde çin malı tel almayalım sonra :) gerçi profili sağlam %100 olumlu yorum var yaptığı satışlarda ama fatura olmayınca sıkıntı olurmu diye düşünüyorum.
semamca_07S
kullanıcısına yanıt
Ödemeyi nasıl yapacaksınız güvenli ödeme yöntemi olan Get sistemini kullanın mutlaka önceden para falan göndermeyin sakın. İmei numarasından öğrenebilirsiniz cihazın Türkiye cihazı olup olmadığını.
quote:
Orijinalden alıntı: chevanton
Ödemeyi nasıl yapacaksınız güvenli ödeme yöntemi olan Get sistemini kullanın mutlaka önceden para falan göndermeyin sakın. İmei numarasından öğrenebilirsiniz cihazın Türkiye cihazı olup olmadığını.
güvenli ödeme yöntemiyle yapıyorum tabiki onay vermeden para karşı tarafın hesabına geçmez.sanırım kutunun üzerinde de imei numarası yazıyormuş telefondakiyle karşılaştırıp orjinal olup olmadığı ortaya çıkar ve kullanım kılavuzunun da türkçe olması gerekiyormuş türkiyede satılan cihazlarda ne kadar doğru bilmiyorum dün bir yerde okudum.