Şimdi Ara

İPHONE 4 GÖRÜŞME ESNASINDA SES ÇATLAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ahize ayarı sonda ve görüşme esnasında ses çatlaması ya da cızırtısı oluyor. hatta çatlama sesi ben konuşurken yanımda duran arkadaşımın bile duyacağı kadar barizdi. Turkcell'den alındı Genpa bakacak herhal? Antalya'da Genpa teknik servis görünmüyor, sitelerine baktığımda.

    Aynı sorunu yaşayanlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum.



  • Var arkadaşım aramıza hoşgeldin :) Forumda şu sorunu çeken 2 kişiyiz :) Ben Vodafone'dan almıştım cihazı.1 gün kullandım ve verdim.Hala bekliyorum.Detaylı teste sokmuşlar.Ne testiyse bariz ortada olan bir soruna.Seninkiside GENPA.Bir Turkcell bayisine sor derim.Çünkü kendileride kayıt alıp yollayabiliyorlar.Geçmiş olsun.
  • yaa sorma ver 1900 TL peşin sonra böyle bir sorunla karşılaş!!! anten sorununu yuttuk hadi dedik! bu çıktı şimdi. telefonun en basit konusu bence konuşma ve ses kalitesi??? turkcell platinum üyesi olursan mobil ekip diye bişi varmış gelip alıyorlar, kendileri gönderiyor ve geri getiriyor. ama ben normal faturalı üyeyim malesef! sallamıyorlar yani neyse sana süre verdilermi aşağı yukarı falan diye? stok durumlarınıda göz önüne alırsak uzamaz inşallah arkadaşım.
  • yaw bari böyle bi sorun cıkmasın ..anten sorunu az da olsa var ve ben onu sorun görmedım ancak cızırtı falan boyle olursa almayalım bu cıhazı ya
  • valla şansıma bende çıktı arkadaşım. yani sonuçta bunlar elektronik insan yapımı aletler! yapacak bişi yok, göndericez değiştircekler.

    Cihaz bunun dışında mükemmele yakın diyebilirim herşeyiyle. evet bende3G de anten testi yaptım, 2 bar düşürdüm ama EDGE ile hiç düşmedi bugüne kadar. yani cihaz alınır abicim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete75 -- 7 Ekim 2010; 13:52:43 >
  • ınsallah bende sorun cıkmaz
  • Bende de sesde arasira yanki oluyor. Teleservis benim garanti
  • Forumda teknik olarak bu işler hakkında yorum yapabilecek bir üstad vardır mutlaka! bakalım onlar ne diyecek? mantıklı olan en son ayarda bile ahize hoperlörünün dayanması gerektiği seslere!!!
  • Valla teleservice bu kadar basit bir soruna çözüm bulamıyor,yada bulmak istemiyor,yada ağırdan alıyorsa diyecek birşey yok.Çağrı merkezindekilerde klişeleşmiş 1-2 söz. -teknik servisteki ustalarımız inceliyor.-Bir süre veremiyoruz 2-30 gün arası. Daha dur birde değişim olupta elimizde telefon yok bekleyceksin derlerse asıl mevzu çıkacak.O zaman hukukçu kimliğimi konuştururum işte Kısacası teleservice e yolunuz düşmesin.@NiHilistt arkadaşım ara sıra oluyorsa kalsın.Çok rahatsızlık veriyorsa ver.Yoksa telefonuna uzun bir süre ayrı kalacaksın.
    @mete75 bunun için uzman yorumuna gerek yok.Ki uzmanında birşey diyebilmesi için dinlemesi gerekli.Fabrika çıkışlı bir sıkıntı var hoperlörde.Tipik bir ayıplı mal durumu bizdeki.Bakalım benim işim senden önce sonuçlanır büyük ihtimalle.Bir gelişme olduğunda bildiririm.Ama sende vakit kaybetmeden servise vermen yararına olacaktır.




  • ben sansliyim ozaman en azindan teleservicenin ne kadar mimli oldugunu biliyorum. Genpa nazaran biraz daha iyiymis forum tecrubelerime gore ama seninki kesin benden once sonuclanir. en fazla 30 gun bekletebiliyorlar diye biliyorum.

    tum gunum raramalar yaparak son testleri yapmakla gecti! aradiklarimdan sesi tok ve kalin olanlardan ozellikle catlama sesi cok??? telefonun disina bile duyuluyor. yarin verecegim bende. dedigin gibi fabrika cikisli ariza bencede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.