Şimdi Ara

İPhone 4 de iki yazılım a ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle okudğunuz için teşekkür ederim. Elimde İphone 4 var ve yaptığım telefon konuşmalarını kaydetmek istiyorum fakat yabancı olduğum tweak gibi kavramlar var ve biraz daha araştırdığımda jailbreak -cydia gibi şeyler gördüm ve hiç birinden bişe anlamadım En son çare burdan yardım istiyim dedim. Hiç bişey Bilmeyen biri olarak bana yardım edebilrmisiniz Bildiğiniz iki kişi arasındaki telefon konuşmalarını kaydetmek istiyorum.

İkinciside Galaxy s4 de gördüm. Böyle biz özellik olduğunu biliyordum zaten ama İphone da bulamadım Telefon geliyo ve telefonu ters çevirince susturuyor. Bunu İPhone da yapabilecek donanım olduğunu düşünüyorum acaba bununla ilgili bir yazılım bulabilrmisiniz

NOT: Arama kaydetme illegal flan demeyin biliyorum sorumluluk benim :)

• oncelikle cihaziniz jailbreak yapilabilen bir versiyonmu bakin ayarlar genel hakkinda surum bilgisine bakin ve versiyonunuza uygun jailbreak varmi onu ogrenin arama kayit icin audio recorder tweak i ni kurucaksiniz cydia dan cydia da jailbreak yapinca kurulur cihaziniza diger tweak de iphone da var ama su an adini hatirlamadim siz jailbreak yapabilirseniz bulurum adini size iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam Bi deniyim saolun bu tweak i nerden bulabilrim ve nasıl kurarım onun hakkındada bilgi alabilrsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: konan_2007

Tamam Bi deniyim saolun bu tweak i nerden bulabilrim ve nasıl kurarım onun hakkındada bilgi alabilrsem

tweakler icin cydia yi kullanicaksin cydia da jailbreak yapinca geliyor cihaziniza cydia ya repo eklemeniz gerekir olay biraz uzun gibi gelebilir ama ogrenince cok basitdir saygilar iyi geceler

• Bu jailbreak 6.1.3 için nasıl yapabilrim baya karmaşık gözüküyo. Yarın gündüz yardım edebilrseniz tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: konan_2007

Bu jailbreak 6.1.3 için nasıl yapabilrim baya karmaşık gözüküyo. Yarın gündüz yardım edebilrseniz tşk ederim

senin versiyona kalici kb yok su an iphone 4 oldugu icin jailbreak yapabilirsin ama telefon kapandigi anda bilgisayara ihtiyacin olur acmak icin yani sikinti tavsiyem beklemen yonunde jailbreak yapman icin

• tamam siz diğer uygulamanın tweak ini bulabildinizmi onu da kaydediyim jailbreak yaptığım zaman onuda yüklerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O dediginiz tweak iphone 4 lerde calismiyodu sadece 4s ve 5 icindi

• Hangi tweak tel konusmalarini kaydeden mi
    ters cevirince sustur tweak imi

• Arkadaşlar bu telefon kaydetme işi bana acil lazım olmaya başladı . Bu jailbreak ın başka formülü yokmu yeni sürüm flan ne zman çıkarki
  • Cevap verebilcek yokmu ???
  • Sürümün 6.1.3 ise tethered jb yapabilirsin.

• Arkadaşlar açıklamışlar ama anlayadığınız için tekrar basitçe açıklamaya çalışıyım. iPhone'da konuşmaları kayıt edebilme gibi bi özellik veya bu işe yarayan bi uygulama mevcut değildir. Bunu yapmak ancak tweak ile mümkündür. Tweak için cydia gereklidir. Cydia içinse jailbreak. Jailbreak: Telefona Cydia isimli uygulamayı yüklemektir. Cydia ise tweak denilen uygulamaları indirebileceğiniz markettir.Bunu illegal appstore olarak düşünebilirsiniz.
    Şimdi 2.soru bütün bunları sizin yapıp yapamayacağınız. Kullandığınız sürüm 6.1.3 olduğu için jb yapabilirsin ancak yalnızca tethered şeklinde. Bunun untetheredten farkı şudur: Telefonun kapandığı zaman tekrar açmak için bilgisayar bağlaman gerekmektedir. Eğer telefonumu sarjı bitmeden ya da kapatmadan kullanırım diyorsan herhangi bi fark oluşturmayacaktır. Umarım açıklayabilmişimdir.
  • Gayet anladım harika . masa başı çalışıyorum telefonum belki 3-4 aydır açıktır kendi kendini kapamassa ben kapandığını pek fazla hatırlamıyorum arabamda evde işyerimde şarj aleti var . Sorun olmaz kapanıp kapanmaması . Bana şimdi nasıl 6.1.3 e jailbreak yapacağımı anlatabilrmsniz ve bu kapandığında bilgisayarla nasıl açılacağını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.