Şimdi Ara

iPhone 4 bulamıyorum hiçbir yerde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ataşehir'de oturuyorum. Aklıma gelen her yeri aradım ama bir türlü bulamadım. iPhone 4 32GB almak istiyorum kontratsız olarak.. Bildiğiniz elinde olan bir yer varsa Ataşehir yakınlarında lütfen semtini-adresini-merkezin ismini belirtebilirseniz sevinirim. Kontratsız alacağım için vodafone veya turkcell hiç farketmez

Şimdiden teşekkürler...

• Bende buluyorum kontratsız satmıyorlar nakit parayla bile alamıyoz ellerinde bekliyorlar ille kontratlı satacaz diye acaba türkceli arasam satmıyorlar desem bisey cıkarmı
  • alırsanız fiyatlarını yazın lütfen.
  • Palladıum'daki Vodafone ve TİM'lere isim bırakın önümüzdeki hafta içi bi parti daha gelicek size ayırsnlar bir adet ya da kapora felan bırakın şu anda ilk gelen parti tamamen bitmiştir boşuna aramayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

Bende buluyorum kontratsız satmıyorlar nakit parayla bile alamıyoz ellerinde bekliyorlar ille kontratlı satacaz diye acaba türkceli arasam satmıyorlar desem bisey cıkarmı

aynen çoğu yerın elınde yok. olanlarda kontratsız satmıyoruz dıyor.merkezden satabılırsınız dıye haber gelırse anca o zaman satarız dıyorlar.
  • elinde olanlarda fiyatları yükseltmiş zaten. sabah vodafone bayisine sorum. 1.750 tl dedi
    eğer dün gelseydin 1560 tl den alırdın bugün fiyat böyle dedi.

bimekste de 1730 tl ye satılıyor.
    iphone4 16 gb den bahsediyorum.
  • atatürk havalimanındaki turkcellde var diyorlar bi oraya bak. Onun dışında teknosada bitmiş diye gastede haber çıktı. Turkcellleri de tek tek arayıp soracan yapacak bir şey yok. Erken davranman lazımdı. 00:00 da satışa sunulduğunda atlamak lazımdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplayan herkese sonsuz teşekkürler. Birçok yeri aramama rağmen kontratsiz iphone 4 bulamadım ve sonunda kontratım almaya karar verdim. Capitoldeki Turkcell'den son kalan iphone 4u almış bulunmaktayım ve bu mesajımı iphonedan yaziyorum. Tek kelime ile muhteşem. Darısı sizin basınıza inşallah. En kısa zamanda almanız dileğiyle.. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebeeee

Cevaplayan herkese sonsuz teşekkürler. Birçok yeri aramama rağmen kontratsiz iphone 4 bulamadım ve sonunda kontratım almaya karar verdim. Capitoldeki Turkcell'den son kalan iphone 4u almış bulunmaktayım ve bu mesajımı iphonedan yaziyorum. Tek kelime ile muhteşem. Darısı sizin basınıza inşallah. En kısa zamanda almanız dileğiyle.. =)

güle güle kullan :) Ne kadara aldığını da yazabilirsen fiyat bilgisi edinmiş olur herkes
  • Salı günü gelecek bayilere (darty, tim, vodafone) aynı fiyattan. telaş yok...
  • bende tam böyle bir konu arıyordum.ben bursada yada eskişehirde vodafone dan kontratlı 32gb almak istiyorum ama hiç bir yerde yok :( duyan gören olursa haber verebilir mi?bir çok yerde 16lık buldum ama istemiyorum.zaten artık tükenmiştir herhalde onlarda.çok sinirlerimi bozdular cuma günü hala sinirden küplere biniyorum delirtecekler valla beni.
  • kontratsız olarak çok az SATTIRDILAR..

o kadar çok talep olmuş ki... Fakat dünyadaki gibi Türkiye de de aralıklı KONTRATSIZ satışlar yapılacakmış ve MALESEF GECE sıraya girip beklemeler başlayacak kontratsızlar için..

Kontratlı alacaklar için sorun yok..

Aynı, kanada, ingiltere neyse burada da sıralar oluşacak...

Alabilen şimdi alsın, en son sorduğum yerde 10 adet yarım saatte satılmış..
  • arkadaslar bende sıze danısmak ıstıyorum sımdı bende 1 adet ıphone 4 var abd den gelme hıc acmadım bıle jelatınını sımdı soyle bır durum var turkcellıyım ve satın aldıgım paket dogrultusunda her ay sabıt 110 tl fatura oduyorum paket ıcerıgı turkcellılerle 5000 dk dıger yonlere 1000 dk 1000 sms ve 1 gb ınternet paketı. sımdı turkcellın kontratlı fıyatlarına baktım benım kullanıdıgım paketın hemen aynısına 24 x 185 tl verıyo cıhazı turkcell benım paketten tek farkı 1 gb ınternet yerıne 4 gb ınternet olması sımdı sızzce ben elımde yurtdısından gelme ıphone u satıp dırek turkcellden mı kontratlı alıyım yada ne yapıyım bır yol gısterırsenız cok sevınırım.saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

arkadaslar bende sıze danısmak ıstıyorum sımdı bende 1 adet ıphone 4 var abd den gelme hıc acmadım bıle jelatınını sımdı soyle bır durum var turkcellıyım ve satın aldıgım paket dogrultusunda her ay sabıt 110 tl fatura oduyorum paket ıcerıgı turkcellılerle 5000 dk dıger yonlere 1000 dk 1000 sms ve 1 gb ınternet paketı. sımdı turkcellın kontratlı fıyatlarına baktım benım kullanıdıgım paketın hemen aynısına 24 x 185 tl verıyo cıhazı turkcell benım paketten tek farkı 1 gb ınternet yerıne 4 gb ınternet olması sımdı sızzce ben elımde yurtdısından gelme ıphone u satıp dırek turkcellden mı kontratlı alıyım yada ne yapıyım bır yol gısterırsenız cok sevınırım.saygılar...

bu durumda elindeki satıp kontraltı alman mantıklı tabi son karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

arkadaslar bende sıze danısmak ıstıyorum sımdı bende 1 adet ıphone 4 var abd den gelme hıc acmadım bıle jelatınını sımdı soyle bır durum var turkcellıyım ve satın aldıgım paket dogrultusunda her ay sabıt 110 tl fatura oduyorum paket ıcerıgı turkcellılerle 5000 dk dıger yonlere 1000 dk 1000 sms ve 1 gb ınternet paketı. sımdı turkcellın kontratlı fıyatlarına baktım benım kullanıdıgım paketın hemen aynısına 24 x 185 tl verıyo cıhazı turkcell benım paketten tek farkı 1 gb ınternet yerıne 4 gb ınternet olması sımdı sızzce ben elımde yurtdısından gelme ıphone u satıp dırek turkcellden mı kontratlı alıyım yada ne yapıyım bır yol gısterırsenız cok sevınırım.saygılar...

arada aylık olarak 75 tl fark yapar.24 ayın sonunda fazladan 1800tl demek bu.bu da nerden baksan elindeki telefonun (32gb olsa) neredeyse satış fiyatı. elindekini ne kadar satarsan 1800den düşecek.tek artın 2 yıl garanti.kendi kesen kendi bütçen.garantili kullanmayı tercih etmişimdir ama fiyatlar malum çok yüksek çıkmadı.elinden ne kadara çıkartısın onu bileme ama dediğim gibi bana pekte mantıksız gelmiyor aradaki farkı telini satıp ödeyebilirsin bence.bide garantili kullanmış olursun böylece.

• acaba 1 gb ınternet paketı ıle 4 gb ınternet paketı arasındakı normal fıyat farkı nedır turkcellde hanı aradakı 3 gb ıcın 30 tl falan oynarsa herturlu kontratlı mantıklı gıbı duruyo sankı
  • bambogie ustad bırde soyle bır durum var evet fatura ıle arada 75 tl fark var ama ekstra olarak bendekı 1 gb ınternet paketı 4 gb halıne gelıyo kontratlı alırsam bu durumda da sankı cıhaz 1800 den az a mal olmus mu oluyo yoksa bana mı oyle gelıyo:)
  • ya tabiki artısı 3gb bakarsan ona bir şey diyemem kabaca hesap benimkisi.ince detaya girersen daha da azalabilir.elindekini güzel bir fiyata satıp kontratlı olarak alırsan diğer arkadaşlarında dediği gibi bende aynı kanıdayım mantıklı geliyor.şimdi ben 1gb paket kullanıyorum fazla bile geliyor.bana aylık 1gb ile 4gb arasında hiçbir fark yok.yani vereceğin paranın hakkını ne kadar çıkartacaksın durumu.ama eninde sonunda gene elindekini satıp kontratlı almak çok makul ve mantıklı gözüküyor.her açıdan.
  • bambogie ustad aslında durum şu ki bu aletın 3g de ne kadar kota yedıgını kestıremıyorum bazıları catır cutur kotadan yıyo dıyo kafam karısıyo tabıkı sabah aksam nette dolasıcak durumumda yok ama oyle netle alakasız bırıde degılım
  • quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

Salı günü gelecek bayilere (darty, tim, vodafone) aynı fiyattan. telaş yok...

+1907 telas yapmayin hem micro sim bulmakta zorluk ceken arkadslar hemde iphone 4 bulmakta zorluk ceken arkadaslar saaakiin sali her yer full yine
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.