Şimdi Ara

iPhone 4 arama yapmıyor gibi gibi :/ ( iOS 5.0.1 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka bir forumda aynı sorunu yaşayan bir arkadaştan alıntı yapıyorum,bendeki sorunun aynısını güzel anlatmış :) Bunu yaşayan var mı ? Restore'suz çözümü var mıdır veya restore'la gidiyor mu?

quote:

birden bir arama yapmamaya başladı daha doğrusu ben aradığım zaman ses gelmiyor ancak karşı tarafın telefonu çalıyor.. ben arayamıyorum diye aramayı kapamak istediğimde ise arama yapılan ekran öyle kalıyor power tuşuna basıp çıkabiliyorum ancak tekrar arama yapmaya dönmek istediğimde önceden donmuş olan ekran karşıma çıkıyor.. bundan ayrı mesaj gönderdiğimde gönderiliyor.. yazıyor ama bir türlü göndermiyor görünüor halbuki karşı tarafa mesajım gidiyormuş ama bende gitmiş gibi görünmüor artı karşı tarafın bana attığı mesaj hiç bir şekilde gelmiyor..
    bundan ayrı telefonun diğer herşeyini kullanabiliyorum nete giriyor, face giriyor, watsapa falan da giriyor..
    yardım edebilirseniz gerçekten çok sevinirim hiç bir neden yokken 1 aylık bir telefon neden bu şekilde bozuldu anlamış değilim umarım bu işi servise göndermeye gerek kalmadan halledebilirim
    şimdiden çok teşekkürler herkese

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.