yani bu simfree olayını yanlızca bu versiyon için yapmamışlardır değilmi? çünkü aldığımdan beri hiç versiyonuna ellemedim. peki 5.1e yükseltirsem jailbreak yapabilirmiyim.
Entsperrung noch nicht möglich
Sie können Ihr iPhone ab 18.01.2013 entsperren.
Sollte es sich bei Ihrem Gerät um ein XTRA iPhone handeln, so wenden Sie sich bitte direkt an den Kundendienst.
yazıyor. çevirince şaçma birşey çıkıyor ama galiba 2013e kadar simfree anlamına mı geliyor
arkadaslar versiyonu itunes ile yukseltmek isteyince 5.1 e izin veriyor, ben 5.0.1 yuklemek istiyorum, 5.0.1 custom romu netten indirip dfu moduna aldiktan sonra itunes tan yuklemeyi denedim ama bu sefer de 3194 hatasi veriyor. etc klasorunde herseyi denedim apple..... yazan hostu ekledim, tamamini sildim, hatta host dosyasini komple kaldirdim ama sonuc yine ayni, tum bunlari yaparken de bilgisayari restartliyordum. baska cozum onerisi olan arkadaslar varsa lutfen yardim etsin
konuyu silebilirsiniz, iphone 4 u olan pek arkadasimiz yok heralde. ssanol bey bu arada tesekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme