Şimdi Ara

Iphone 4 8gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2gun önce Htc One 1aylık telefonum otobüste çalındı . Teknosa 300tl lık kaskosu vardı ama bu tür olayları kapsamazmıs. Polıse ımei vs verdim gerekli herseyı yaptım ama kulanmalık telefon alayım dedim , eğer Htc bulunursa aldığımı kardeşime verecekten . Iphone 4 8gb aldım 1100tlye . Ikıncı el almam asla. 4s lere baktım 1400den aşağı yoktu . Bana yetecek bu telefon ama kötümü yapmışım . Htc nın daha 10 aylık taksıtı varken 1100den fazla para vermek ıstemedım . S3 veya s4 mını gıbi dandık Android de almak istemedim . Yorumlarınız nedır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun. o kasko ne s.. yarıyomuş sormadın mı? cıhaz alırken basının etini yerler düşmeye sıvı temasına çalınmaya vs karşı kasko derler is icraate gelince tırt.. eger sözlesmende çalınmaya karsı maddesi varsa hakkını ara bence
  • Yanlış yapmışsın 8gb'lık telin zaten kullanılabilir hafızası 6.4 gb filandır.Yani şu zamanda 1100 tl verilmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir akilli telefon alma , beklemede kal belki bulunur. İdareten eski bir telefon kullan.

Gecmis olsun. Nasil calindi otobuste cebinden falanmi cektiler?

• Otobüste çalındığını kanıtlayamazmısım o yüzden öyleymıs . Zorla vs çalındığında olurmuş aklınızda bulunsun kasko yaparken . Sımdı aldım s4 mınıyı elıme 1200 tl yazıyı ve oyuncak gıbi , s3 desenız berbat ve 1200tl . Ben de fıyat sınırı koyduğumdan alabılcegım en ıyı telefon ı4 8gb olarak düşündüm , evet 6,4gb vermıs bana ama sanmıyorum o kadar dolduracağımı , en fazla 5gb

• Otobüse bınerken cebımde olan telefon kalabalık inip cebime baktığımda yoktu , yerlere her tarafa baktım yoktu . 10dk otobüsteydım en fazla , hemen telefonu aradım meşgule bırakıldı ve daha sonra kapandı telefon

• 18 yasındakı kardesım takoz telefon kullanıyordu , eğer bulunursa benımkı , bu ıphone onun olacak , ama haber yok

• O kaskolar fasa fiso bende yaptırmıştım cihazım dalgınlığa gelip staj yaptığım yerde kalmıştı karşılamıyomuş maksat cihaz sigortalı diye hava atmak.

iPhone 4 artık yeni cihazlar yanında eski kaldı hocam.. Güzel fakat sıfır almayın derim ikinci el çok temiz 4'ler var onlara yönelin derim
  • Gecmıs olsun dıyenler sağolun , aldım cıhazı hatta suan onunla gezınıyorum , ılk ıos deneyımım ve Htc one'den ufak farkları var ama bence 1200luk androıd cıhazlarından daha iyidir , doğru mu düşünüyorum sizce ?

• Apple kalitesi tartışılmaz zaten bu arada geçmiş olsun üzüldüm telefona ; ben de çok dikkatliyim hırsızlara karşı . Yumuşak pantolon giymiyorum sırf bu yüzden

• En ıyısını yapıyorsun :( 2000tl çaldılar ve gittiler elimden hiçbirşey gelmedi ona üzülüyorum . Sağol bu arada. Sence 1200luk bütçe işe bundan daha iyi bırsey alabilirmiydim

• Geçmiş Olsun.

• Cengiz Elektronik kullanıcısına yanıt
    Sagolasın

• O bütçeyle 5 alabilirsin ancak 2. El olabilir. Sıfır 4 almışsın o da iyi bir tercih . Android iosun yanına yaklaşamaz kalitede

• ozansan1914 kullanıcısına yanıt
    Gercekten sağolun :) ınsan bir an hata mı yaptım 3 model düşük tel alıp dıyo :) 2. El telefona pek yaklaşmak ıstemedım korktum açıkcası boylesı daha ıyıdır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmeteminerbas

Arkadaslar 2gun önce Htc One 1aylık telefonum otobüste çalındı . Teknosa 300tl lık kaskosu vardı ama bu tür olayları kapsamazmıs. Polıse ımei vs verdim gerekli herseyı yaptım ama kulanmalık telefon alayım dedim , eğer Htc bulunursa aldığımı kardeşime verecekten . Iphone 4 8gb aldım 1100tlye . Ikıncı el almam asla. 4s lere baktım 1400den aşağı yoktu . Bana yetecek bu telefon ama kötümü yapmışım . Htc nın daha 10 aylık taksıtı varken 1100den fazla para vermek ıstemedım . S3 veya s4 mını gıbi dandık Android de almak istemedim . Yorumlarınız nedır

Hocam gecmis olsun

• Sagolasın

• 8gb modelde 3,6 kullanabilir demesı normal mi , 5 tane fotograf var . Gündüz 6,3gb yazıyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.