Şimdi Ara

İphone 4 7.1 yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefondan güncellmek istiyorum fakat güncelleme denetleniyor da kalıyor i tuneste de hata veriyor

yardımcı olur musunuz?

• Bende de aynı. Denetleyemedi gitti. Yoğunluktan sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple serverları yogun. ben zar zor başlattım kalan süre 10 saat dedi :) biraz bekleyin düzelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_krky

merhabalar
    telefondan güncellmek istiyorum fakat güncelleme denetleniyor da kalıyor i tuneste de hata veriyor

yardımcı olur musunuz?

kardeşim aynı sorunu biraz önce bende yaşadım en garanti yoldan güncellemek istiyorsan telefonu bilgisayara usb kablosu ile bağla sonra iTunes i aç ondan sonrada telefonu DFU olması lazım ismin ismini tam bilmiyorum ama yapılışını biliyorum telefonu bağladıktan sonra i Tunes i açtıktan sonra telefon açıkken kilitleme tuşu ve home tuşuna basılı tut ama sakın elini çekme telefon kapanana kadar ve telefon kapandığında elini kilit leme tuşundan çek ama home tuşunda hala basılı tut taaki itunes de iphone kurtarmo modu ekanı çıkana kadar ondan sonra elini home tuşundan çek oaada iphone geri yükle btonuna tıkla ve orada yazılım onayı felan gelecektir kabul et ve gerisini itunese ve iphone ye bırak :D :D :D işin tamamdır kardeşş . . .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.