Şimdi Ara

iphone 4 4.2.1 ne yaptıysam restore edemiyorum 3194 hatası veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durum bu. 2 günlük bilgisayarda bile bu hatayı veriyor. Host dosyasıyla falanda oynadım ama nafile. Yardım edecek olan var mı?

• Bilgiayarlarda Wifi-Sync kurulu ise hata verebiliyor. Bunu da dikkate alın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katmir

Bilgiayarlarda Wifi-Sync kurulu ise hata verebiliyor. Bunu da dikkate alın...

Maalesef değil
  • Başka bir Pc de deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245
    Başka bir Pc de deneyin.

2 gunluk pcde de denedim..
  • tinyumbrella açıkken deneyin tss server yapın 3194 hatası vermez
  • quote:

arkadaslar gerek versiyon yukseltirken gerekse dusururken garip hatalar ortaya cikiyor. lutfen shsh kaydi olan olmayan herkes c/windows/system32/drivers/etc klasorundeki hosts dosyasini sag tusla birlikte actan not defteri/metin belgesi ile acip en alt satira gelip 74.208.10.249 gs.apple.com bu ip adresini yapistirsin. sonra kaydetsin. egerki kayit sorunu olursa hosts dosyasini masaustune alip ayni islemi orada yapip hosts dosyasini yerine atin. bu islemi her defasinda yazmaktan soylemekten gina geldigi icin bu duyuruyu yapmak istedim

bunu uygula
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iTunes (2) hata kodu nedir yahu ??
    13 yıl önce açıldı
    E Tab 4 Şarj Bitti Açılmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardim eden herkes sagolsun ancak dun recovery moda alarak denedim ve Oldu:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

tinyumbrella açıkken deneyin tss server yapın 3194 hatası vermez

hay Allah senden razı olsun. Gecenin şu saatinde kafamı duvarlara vuruyordum 3194 yüzünden :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasonNewsted

Yardim eden herkes sagolsun ancak dun recovery moda alarak denedim ve Oldu:)

dostum bende 4.2.1 surumlu sım kartı aktıve edılmemıs ıngltere cıhazımı bu turlu restorre edemedım 3194 hatası alıyorum denemedıgım yol kalmadı recovery moda nasıl alıp yaptın anlatırmısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.