Şimdi Ara

İphone 4 3g problemi(bazı programlar çalışıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone 4 kullanmaktayım hattım vodafone ve telefonu yeni aldım 2.el,telefon yurtiçi turkcell çıkışlı ve ios 6.1.3 ve jailbreak yok belirtmek istedim belki çözüme yardımcı olur diye

Asıl soruma gelecek olursam ;

İnternet paketim var fakat internet paketim sadece whatsapp ve foursquare çalıştırıyor,ayrıca whatsapptan resim veya ses kaydıda gönderemiyorum ama mesajlar geliyor bende gönderebiliriyorum
    Safariye veya youtube'un kısayoluna giremiyorum hata veriyor

biraz konuları araştırdım hücresel veri ağında gereken işlemleri yaptım apn ye iphone yazdım internet yazdım şifreyi vodafone girdim telefonuda kapatıp açtım bu işlemleri yaptıktan sonra ama nafile,sorun hala devam etmekte

yardımcı olursanız sevinirim çünkü bu problem beni zor duruma sokmaya başladı,tekrardan tüm foruma iyi akşamlar dilerim..

SORUN ÇÖZÜLDÜ:İnternete bağlanamayan arkadaşlar ağ ayarlarını hücresel veriden sıfırlamasınlar,

Ayararlar>genel>sıfırla>ağ ayarlarını sıfırla bölümünden sıfırlasınlar telefon kapanıp açılınca probelm çözülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartamayan -- 3 Şubat 2014; 10:56:50 >

• yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar ?
  • GSM operatörünüzden kaynaklı bir sorun gibi duruyor...

Dilerseniz GSM operatörünüz ile bir görüşün derim...
  • müşteri hizmetlerini aradım internet ayarlarını gönderdiler fakat hala sorun devam ediyo maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.