Şimdi Ara

IPHONE 4-16 GB-SİYAH-SIM FREE-PASAPORT KAYITLI ***550 TL***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #iPhone 4 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Arkadaşlar merhaba,

Yurtdışından geldi ve pasaport kaydı yaptırıldı. Şuanda da IOS 7 yüklü bir şekilde çalışmaktadır. Kozmetik olarak 10/8.5 alır, ekranda kılcal çizikler bulunmaktadır ama şuanda ekran koruyucu ile kullanılıyor. Menü tuşu üzerinde cepteki anahtar kazasının çok ufak bir izi mevcut, ışığa tutmadığınızda göze çarpmıyor. Şarj cihazının kablosu temassızlık yaptığı için muadil bir şarj cihazı kullanmaktayım, bu da cihaz ile birlikte verilecektir ( Otobandan ya da seyyar satıcıdan alınmamıştır ). Kutusu mevcut değildir. Istanbul içi elden satış ilk tercihtir, hem benim, hem de alan kişinin soru işaretli bir alışveriş yapmaması taraftarıyım. Fiyatı oldukça düşük tutuyorum, çünkü pazarlığa girmek istemiyorum.

Satış fiyatım 550 TL'dir. 500-525 olur mu demeyin, zaten o paraya kayıtsız cihazlar mevcut.

Takas seçeneği de vardır. Orta düzey yada orta üst düzey android cihazlarla takas edilebilir, takas fiyatım 550 değildir. Altı üstü ise konuşulur.

Saygılarımla...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Almak için pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    24.800 TL'nin Uzerinde islem hacim için referanslarİma bakiniz.---------------------------------------------------------------------- REFERANSLARIM:salagil(nokia n81 aldim)--Ostard (iphone 4 aldim)--MetinOktay10(Femset sattim)--nero67(iphone 4 aldim)--sezmik(lys hazırlik kitabları sattim)..Quark (samsung note aldim) brazen ( iphone 4s aldim)--gokhan20002001 ( iphone 4 aldim)--the_KHA ( 2 adet iphone 4 aldim)-berbers (s3 mini aldım)-Serquano (iphone 4 aldım)-itake(iphone 4s aldım)-asker1695(pasaport hakkı satın aldım)--Ottiman(iphone 4 aldim)--HTCONE1(iphone 4 aldım)--menajer8728(blackberry 9900 sattım)--Freev(iphone 4 aldim)--Tolgacem(iphone 4 aldim)--marmarafb(iphone 4s aldım)--harmonyoa(2 adet iphone 5s aldım)--harmonyoa(3 adet 5s aldım)--flexnacht(iphone 5s aldim)--maverickss(iphone 5s sattım)--maverickss(LG 2 aldım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: glokal

Almak için pm

Cihaz glokal isimli arkadaşa rezerve edilmiştir.

• Arkadaslar bu Saticadan bir ürün alınca dikkatli olun .... Arkadas ile 550 tl pazarliksiz fiyat ile anlastik.Simdi kendisi home tuşunu bahane ederek satışı iptal etti. Az önce mesaj çekerek 600 tl bı arkadas bana teklif etti. Sana 575 tl veririm diyerek fiyatı attırdı. Dikkatli olun......

24.800 TL'nin Uzerinde islem hacim için referanslarİma bakiniz.---------------------------------------------------------------------- REFERANSLARIM:salagil(nokia n81 aldim)--Ostard (iphone 4 aldim)--MetinOktay10(Femset sattim)--nero67(iphone 4 aldim)--sezmik(lys hazırlik kitabları sattim)..Quark (samsung note aldim) brazen ( iphone 4s aldim)--gokhan20002001 ( iphone 4 aldim)--the_KHA ( 2 adet iphone 4 aldim)-berbers (s3 mini aldım)-Serquano (iphone 4 aldım)-itake(iphone 4s aldım)-asker1695(pasaport hakkı satın aldım)--Ottiman(iphone 4 aldim)--HTCONE1(iphone 4 aldım)--menajer8728(blackberry 9900 sattım)--Freev(iphone 4 aldim)--Tolgacem(iphone 4 aldim)--marmarafb(iphone 4s aldım)--harmonyoa(2 adet iphone 5s aldım)--harmonyoa(3 adet 5s aldım)--flexnacht(iphone 5s aldim)--maverickss(iphone 5s sattım)--maverickss(LG 2 aldım)
  • Bu gibi satıcılar yüzünden forumun kalitesi gittikce düşüyor.adminlerin bu konuya artık bir el atmaları gerekir

• Dedikleri tamamen dogrudur, home tusu problemi de dogrudur. Ticarette boyle seyler olabilir, 600 de bana gore daha cazip geldi. 575 deseydin sana da verirdim, biseyi inkar etmiyorum olaya biraz gercekci bakinca beni anlayacaksindir. Cihaz satilmistir.

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Dedikleri tamamen dogrudur, home tusu problemi de dogrudur. Ticarette boyle seyler olabilir, 600 de bana gore daha cazip geldi. 575 deseydin sana da verirdim, biseyi inkar etmiyorum olaya biraz gercekci bakinca beni anlayacaksindir. Cihaz satilmistir.

yaptıgın etik degil

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Dedikleri tamamen dogrudur, home tusu problemi de dogrudur. Ticarette boyle seyler olabilir, 600 de bana gore daha cazip geldi. 575 deseydin sana da verirdim, biseyi inkar etmiyorum olaya biraz gercekci bakinca beni anlayacaksindir. Cihaz satilmistir.

yaptıgın etik degil

Sen baris elcisi misin?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.