Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orijinalden alıntı: Sheriff_hashim

quote:

Orijinalden alıntı: serhat762000

quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz

quote:

Orijinalden alıntı: ucikibir
    ben zorunlu olarak 4.2 ye yükselttim baseband'de yükseldi vay benim halime :) temmuz, ağustos gibi telefon özelliğine kavuşmuş olurum inşallah :)

ssh kaydın yokmu varsa bb düşürmek kolay

kardes bildigim kadariyla shsh kaydi ile sadece surumu dusurulebilir bb dusurulemiyor eger dusuyorsa bende 4.0.2 nin shsh si mevcut coktan dusururdum

Bb düşmez yalnız basına sadece sürümü düşürür e sürüm dustumu Bb zaten otomatik düşer kapish? XD xD bende zamanında bı shsh kaydı almadım yha ona yanarım :S

Boşuna yanma :) Baseband hiçbir şekilde düşmüyor. SHSH kaydı sadece frimware versyonunu düşürebilir.

Alıntıları Göster
    Sıkıldım artık unlockun çıkmasını beklemekten WhatsApp yükledim en azından bu şekilde arkadaşlarımla iletişime geçebiliyorum..Ve telefonun sonunda internete girmek ve oyun oynamak dışında başka bir işe yaradıgını görünce sevindim :)

• viber yükle bide ordan konuşabiliyosun o zaman daha bi mutlu oluyosun

quote:

Orijinalden alıntı: dogn

Sıkıldım artık unlockun çıkmasını beklemekten WhatsApp yükledim en azından bu şekilde arkadaşlarımla iletişime geçebiliyorum..Ve telefonun sonunda internete girmek ve oyun oynamak dışında başka bir işe yaradıgını görünce sevindim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inibarva

viber yükle bide ordan konuşabiliyosun o zaman daha bi mutlu oluyosun

quote:

Onu yükledim ama telefonumu yazdıktan sonra continue ya basıyorum ama ilerlemiyo..Sebebi ne olabilir acaba.Kullanamadım viberi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inibarva

viber yükle bide ordan konuşabiliyosun o zaman daha bi mutlu oluyosun

quote:

Onu yükledim ama telefonumu yazdıktan sonra continue ya basıyorum ama ilerlemiyo..Sebebi ne olabilir acaba.Kullanamadım viberi

Alıntıları Göster
    bu unlock ocaktan sonrada çıkmazsa vay halimize

• quote:

Orijinalden alıntı: iphnee4

bu unlock ocaktan sonrada çıkmazsa vay halimize

Alıntıları Göster
    Şimdi arkadaşlar ben i4 dün aldım ve uygun geldi diye ama bu versiyon muhabbetini bilmeden aldım ve artık sizlerile aynı dertdeyim bende olayı tam anlıyamadım ama bu bi labirent gibi bi oyun yani 4.1 vss. çözülmemesi gibi bi imkan yok asla üretici firmada bunu istemez sanırım bu tamamen bir iphone dünyasının parçası arkadaşlar benim kanatimce ÖZETİ ŞU REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ TAMAMI Bİ REKLAM BUDA BEKLEMEMİZ BUKADAR ZAMANDIR ONLAR İÇİNDE TAMAMEN Bİ REKLAM İYİ YADA KÖTÜ HER DAKİKA YAZDIKLARIMIZ İPHONE ÜZERİNE BAKIN AMA ÇÖZÜLÜCEK BAŞKA BAŞKA VERSİYONLAR ÇIKICAK BİZİM ARDIMIZDAN BU ZİNCİR DEVAM EDİCEK BENCEE... :))

• quote:

Kardes kusura bakma da bı 4.1 sürümünden 3.1.3 e düşür sürümünü daha dogrusu dusurebil!
    Ondan sonra bana hitap et Bb aynı kalmaaaaz Bb versiyona sabittir 4.1 2.10.04 vs. Yani vrsyn düşünce Bb sabit kalacak fln sanıyorsan imkan yok öle bişeye kusura bakma öyle bı dünya yok =)

Arkadasim kusura bakma da sacmalamissin resmen. Bilmedigin konular hakkinda yorum yaparak insanlarin kafasini bulandirma bence. Hayir cevap vermiycektim ama birseyi hem yanlis soyleyip hem de bunu gayet emin bir sekilde yaptigini gorunce yazayim dedim. ayrica bb dusmez diyerek seni duzeltmeye calisani da azarlamis gibi olman komik olmus, belirteyim. Dogru bilgi vereni yanlis bilgiyle azarlamak... Hey Allahim nasil insanlar var yaa :)

Bak simdi olayi anlatayim sen de ogrenmis ol ve bilmedigin konularda ahkam kesecegine bburda biseyler okuyarak bilgi sahibi ol ;)

Shsh kaydi ile sadece ios surumu duser. Bb icin farkli bi sifreleme kullaniyor apple, o yuzden bb dusurulemiyor.
    Ayrica emin ol 4.1 surumu oncesi shsh kaydi olmasina ragmen burda unlock bekleyen cok arkadas vardir. Ne yani o arkadaslar salak da bi sen misin zeki???

Neyse yani lafim anlayana. Umarim anlamissindir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 20 Aralık 2010; 3:04:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Kardes kusura bakma da bı 4.1 sürümünden 3.1.3 e düşür sürümünü daha dogrusu dusurebil!
    Ondan sonra bana hitap et Bb aynı kalmaaaaz Bb versiyona sabittir 4.1 2.10.04 vs. Yani vrsyn düşünce Bb sabit kalacak fln sanıyorsan imkan yok öle bişeye kusura bakma öyle bı dünya yok =)

Arkadasim kusura bakma da sacmalamissin resmen. Bilmedigin konular hakkinda yorum yaparak insanlarin kafasini bulandirma bence. Hayir cevap vermiycektim ama birseyi hem yanlis soyleyip hem de bunu gayet emin bir sekilde yaptigini gorunce yazayim dedim. ayrica bb dusmez diyerek seni duzeltmeye calisani da azarlamis gibi olman komik olmus, belirteyim. Dogru bilgi vereni yanlis bilgiyle azarlamak... Hey Allahim nasil insanlar var yaa :)

Bak simdi olayi anlatayim sen de ogrenmis ol ve bilmedigin konularda ahkam kesecegine bburda biseyler okuyarak bilgi sahibi ol ;)

Shsh kaydi ile sadece ios surumu duser. Bb icin farkli bi sifreleme kullaniyor apple, o yuzden bb dusurulemiyor.
    Ayrica emin ol 4.1 surumu oncesi shsh kaydi olmasina ragmen burda unlock bekleyen cok arkadas vardir. Ne yani o arkadaslar salak da bi sen misin zeki???

Neyse yani lafim anlayana. Umarim anlamissindir ;)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar SHSH kaydınız ;
    örneğin 4.1 ve cihazınız Unlock yayınlandı ve açtınız kullanıyorsunuz.Herhangi sebepten dolayı cihazınızı restore etme ihtiyacınız doğdu.Bu durumda 4.1 SHSH kaydınız yok ise restore sırasında versiyonunuz 4.2 ve BB nizde bir üst sürüme yükseliyor.Bu durumda tekrar simlock olmuş oluyorsunuz.(4.2 ve 4.3 ün çıkmadığını düşünüyoruz.) Ama 4.1 SHSH kaydınız varsa cihazın sistemini aynı kalacak şekilde restore edebiliyorsunuz.

Mevcut versiyonunuzu ve BB nizi geriye getirmekten öte olduğu olduğu yeri korumasına yardımcı oluyor shsh.

not : verdiğim bilgilerde yanlışlık var ise düzeltebilirim ancak benim bildiğim budur.Yazı konu dışı değildir.Unlock ile ilişkilendirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak11 -- 20 Aralık 2010; 3:58:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak11

Arkadaşlar SHSH kaydınız ;
    örneğin 4.1 ve cihazınız Unlock yayınlandı ve açtınız kullanıyorsunuz.Herhangi sebepten dolayı cihazınızı restore etme ihtiyacınız doğdu.Bu durumda 4.1 SHSH kaydınız yok ise restore sırasında versiyonunuz 4.2 ve BB nizde bir üst sürüme yükseliyor.Bu durumda tekrar simlock olmuş oluyorsunuz.(4.2 ve 4.3 ün çıkmadığını düşünüyoruz.) Ama 4.1 SHSH kaydınız varsa cihazın sistemini aynı kalacak şekilde restore edebiliyorsunuz.

Mevcut versiyonunuzu ve BB nizi geriye getirmekten öte olduğu olduğu yeri korumasına yardımcı oluyor shsh.

not : verdiğim bilgilerde yanlışlık var ise düzeltebilirim ancak benim bildiğim budur.Yazı konu dışı değildir.Unlock ile ilişkilendirilebilir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar unlock çıkana kadar diger iphone sahibi ve aşağıdaki programı kullanan arkadaşlarınızla görüşme yapabilirsiniz.

Viber: Wifi üzerinden sesli telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Aynı programı kullanan ve rehberinizde kayıtlı olan kişiler işaretli geliyor.
    Tango: iPhone4 üzerinden Sesli ve görüntülü görüşebilirsiniz. Aynı programı kullanan ve rehberinizde kayıtlı olan kişiler işaretli geliyor.

her iki programda güzel ve net çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerbozoglu

Arkadaşlar unlock çıkana kadar diger iphone sahibi ve aşağıdaki programı kullanan arkadaşlarınızla görüşme yapabilirsiniz.

Viber: Wifi üzerinden sesli telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Aynı programı kullanan ve rehberinizde kayıtlı olan kişiler işaretli geliyor.
    Tango: iPhone4 üzerinden Sesli ve görüntülü görüşebilirsiniz. Aynı programı kullanan ve rehberinizde kayıtlı olan kişiler işaretli geliyor.

her iki programda güzel ve net çalışıyor.

Alıntıları Göster
    ARKADASLAR GOZUMUZ AYDIN KULAKLARIMIZ MANISA :)

UNLOCK BITMIS VE SU ANDA BETASI TEST ASAMASINDAYMIS. YANI 2 HAFTA GIBI BIR SURE BEKLEMEMIZE GEREK KALMAYACAK.... AZ ÖNCE BAKAYIM VARMI YENİ BİR HABER DİYE BAKTIM... BİR DE NE GÖREYİM HAŞİM EFENDİ VE SAZ ARKADAŞLARI UNLOCK' UN ÇALIŞTIĞINI VE BETASININ TEST EDİLDİĞİNİ YAZMIŞLAR.

• quote:

UNLOCK BITMIS VE SU ANDA BETASI TEST ASAMASINDAYMIS. YANI 2 HAFTA GIBI BIR SURE BEKLEMEMIZE GEREK KALMAYACAK.... AZ ÖNCE BAKAYIM VARMI YENİ BİR HABER DİYE BAKTIM... BİR DE NE GÖREYİM HAŞİM EFENDİ VE SAZ ARKADAŞLARI UNLOCK' UN ÇALIŞTIĞINI VE BETASININ TEST EDİLDİĞİNİ YAZMIŞLAR.

yasasin, olay budur. ha gayret.. olacak bu is

• quote:

Orijinalden alıntı: typhoon41

quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

arkadaşlar ben dayanamadım elimdeki cihazı sattım.

şimdi garantili tr cihaz arıyorum.

arayan mevlasınıda bulurmuş, belasınıda....
    ama size zahmet olmazsa isterseniz 2.el kısmına bakın

hocam burada bir eylem var anlatılan yoksa burada bana telefon bulun demedim, celallenmeye gerek yok, sakin.

(alt yazı da geçeyim: ben beklemekten sıkıldım ve telefonumu sattım 3 hafta olmuştu alalı aylardır bekleyenlere sabır dilerim

ben şimdi bu derdi çekmemek için garantili cihaz alıp önüme bakıcam, aradığım yer 2.el kısmı zaten ilanım orada var.)

• quote:

Orijinalden alıntı: erguder82

quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

arkadaşlar ben dayanamadım elimdeki cihazı sattım.

şimdi garantili tr cihaz arıyorum.

bugün bir arkadaşla konuştum turkcell TİM'lerde premium aboneler iphone 4 16'GB ları 1.600TL ye alabiliyolarmış :))) ben normal abone olarak istedim 1.800 TL istediler istinye Park alışveriş merkezindeki Apple Store'a bugün sordum 1.920 TL istediler. tüm sölediğim fiyatlar iphone4 16GB için.

hocam türkiye burası normal karşılamak lazım, diğer satış sitelerinde sahipli olan mesela garantili 32 gb 2 aylık 1500 lira gibi fiyatlarda elbet düşecek bu meretin fiyatı :)

• quote:

Sonunda kullanmak icin sabirsizllaniyorum

• quote:

Kardeş girdim baktım ama şerifin twitinde öyle bişey yazmıyor nerden okudun sen onu....Hala çalışmalar devam ediyor gelişme olunca burdan veya musclenerd in twitinden bildirilecek yazıyor....

• quote:

Arkadasım ben twitterlarinda öyle bı yazı göremedim kaynak verir misi nerde heyecan ettim şimdi =)

Shsh kaydı konusunda evet ark yanlış bilgilendirme konusunda haklisin belki ben yanlış anlamış olabilirim ama cogu konuda sitelerde 4.1 den düşüş gösteriliyor ve ardından unlock yöntemleri beyan ediliyor? Onu da açıklarsan sevinirim hazır yola çıkmışken =)

Betayi yayınlasınlar bari bu arada bende denerim sorun değil o xD

• quote:

Orijinalden alıntı: namal

quote:

Kardeş girdim baktım ama şerifin twitinde öyle bişey yazmıyor nerden okudun sen onu....Hala çalışmalar devam ediyor gelişme olunca burdan veya musclenerd in twitinden bildirilecek yazıyor....

Alıntıları Göster
    betası hazır test ediyoruz yazmış unlock dan bahsetmemiş jailbreakdir kesin genelde unlockların betası cıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cturna

betası hazır test ediyoruz yazmış unlock dan bahsetmemiş jailbreakdir kesin genelde unlockların betası cıkmıyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yanlış çevirmişsiniz yazanı. Şerif şöyle yazmış: @Buxna this is being worked on, whenever it is ready for beta testing and use, u ll all be notified thru @MuscleNerd 's Twitter or mine :)

Burda yazan şey de hala üzerinde çalışıyoruz. Her ne zaman beta ya da kullanılabilir sürümü hazır olursa o zaman size bildiririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

Arkadaşlar yanlış çevirmişsiniz yazanı. Şerif şöyle yazmış: @Buxna this is being worked on, whenever it is ready for beta testing and use, u ll all be notified thru @MuscleNerd 's Twitter or mine :)

Burda yazan şey de hala üzerinde çalışıyoruz. Her ne zaman beta ya da kullanılabilir sürümü hazır olursa o zaman size bildiririz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kusura bakmayın iPhone'un bu tarz işleri konusunda cahilim. Bu beklediğiniz Baseband Unlock ne işe yaracak? Ne gibi bir eksikliği varda Unlock bekliyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome
    Arkadaşlar kusura bakmayın iPhone'un bu tarz işleri konusunda cahilim. Bu beklediğiniz Baseband Unlock ne işe yaracak? Ne gibi bir eksikliği varda Unlock bekliyorsunuz?

Telefonlarımız operatör tarafından kilitli olduğu için su anda Türkiye'de ki hatlarla kullanamıyoruz bunun için de unlock bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Telefonlarımız operatör tarafından kilitli olduğu için su anda Türkiye'de ki hatlarla kullanamıyoruz bunun için de unlock bekliyoruz

Telefonlarımız derken? Yurtdışından aldıklarınız mı yoksa kontratlı olarak aldıklarınızda başka bir hat kullanamıyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.