Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batuist

bence kimse burada insanları ha çıktı çıkacak diye umutlandırmasın.. 1 gün sonrada olabilir 1 ayda 10 ayda.. çünkü belli olan hiçbirşey yok.. bende isterim hemen çıksın diye ama yok ay sonuna çıkar yılbaşı gelmeden bu iş biter gibi bir mesajda yazmam çünkü müneccim değilim ki.. umalımda erken çıksın sadece.. bırakın ha çıktı çıkacak ayaklarını....

çıkar delikanlı merak etme birgün mutlaka çıkar...
    hiçbir versiyon yokki kırılmasın...
    hepsi zaman içerisinde kırıldı...
    rekorda 5.5 ayla 3.1.3 versiyon....
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoon41

quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

bence kimse burada insanları ha çıktı çıkacak diye umutlandırmasın.. 1 gün sonrada olabilir 1 ayda 10 ayda.. çünkü belli olan hiçbirşey yok.. bende isterim hemen çıksın diye ama yok ay sonuna çıkar yılbaşı gelmeden bu iş biter gibi bir mesajda yazmam çünkü müneccim değilim ki.. umalımda erken çıksın sadece.. bırakın ha çıktı çıkacak ayaklarını....

çıkar delikanlı merak etme birgün mutlaka çıkar...
    hiçbir versiyon yokki kırılmasın...
    hepsi zaman içerisinde kırıldı...
    rekorda 5.5 ayla 3.1.3 versiyon....

öylyse eğer yandık daha en az 2,5 ayımız var demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheriff_hashim

BİRİ SU İKİ YAZİSMAYİ CEVİREBİLİR MI???

Gerges2001 asking (After Translating):I'm going to perform military service by January 16, will I get the unlock before this date? :D

Sherif_Hashim replying: sure :)

scotty6kids78: @MuscleNerd are we any closer to the unteathered #jailbreak for the new #ios4.2 on #iphone4 ?

MuscleNerd: @scotty6kids78 it’ll be here by Xmas (not because we’re sitting waiting for Xmas, but because it’s achievable deadline)

1.yazışmada eleman askere gidiyorum 16 ocaga kadar unlock gelicek mi demiş.sheriff de tabiiki demiş.
    2.yazışmada iphone 4 icin unteathered jailbreak yakın mı demiş eleman muscle 'da yine yılbaşına kadar olur demiş.

bunlardan yola cıkarak dev-team'in yılbasına unlock yetistirmeye calıstını goruyoruz umalım ay sonuna telefonlarımızı kullanabiliriz.

• Her ne kadar ceviremesemde cevrilmisi hoşuma gitti xD
  • Bu """SAYFA 18 YİNE MI UNLOCK CİKMADİ""" falan diyen arkadasa ne oldu ya forumun konunun nesesiydi bence o =)
  • quote:

Gerges2001 asking (After Translating):I'm going to perform military service by January 16, will I get the unlock before this date? :D

scotty6kids78: @MuscleNerd are we any closer to the unteathered #jailbreak for the new #ios4.2 on #iphone4 ?

MuscleNerd: @scotty6kids78 it�ll be here by Xmas (not because we�re sitting waiting for Xmas, but because it�s achievable deadline)

Bence burda Sherif adamla dalga geçmiş.
  • Evet, bir de 10 aralik diye bagiran, yirtinan bi arkadas vardi. Ben onu da merak ediyorum.
  • quote:

MuscleNerd: @scotty6kids78 it’ll be here by Xmas (not because we’re sitting waiting for Xmas, but because it’s achievable deadline)

Bunlar gecen seneye ait yazismalar sanirim su anda boyle bir yazisma yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: satria

quote:

sherifin twitter'ına bakarsan 16'sında bu yazışma.adam ingilizce sormamıs soruyu ama boyle cevirmislerdi ben de ole hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf

quote:

Orijinalden alıntı: satria

quote:

sherifin twitter'ına bakarsan 16'sında bu yazışma.adam ingilizce sormamıs soruyu ama boyle cevirmislerdi ben de ole hatırlıyorum.

Alıntıları Göster
    I will make you all a deal. If you guys get me 3,000 followers by tomorrow night (12/19/2010), I will release proof of limesn0w in action.

Buna ne demeli, ben bu hesabin dogru oldugunu dusunuyorum cunku bu adam roportaj verdi ve roprtajdaki fotollari ile hergun paylastigi fotolar uyuyor yani gercek bi hesap, hergun kendi fotosunu koyamaz cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: musyun

I will make you all a deal. If you guys get me 3,000 followers by tomorrow night (12/19/2010), I will release proof of limesn0w in action.

Buna ne demeli, ben bu hesabin dogru oldugunu dusunuyorum cunku bu adam roportaj verdi ve roprtajdaki fotollari ile hergun paylastigi fotolar uyuyor yani gercek bi hesap, hergun kendi fotosunu koyamaz cunku.

Alıntıları Göster
    abi böyle fazla ümitlendirme ya düşünmesi bile enteresan geliyo,düşün sabah kalktın unlock gelmiş efsane olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: musyun

Unlocku saliverecek olan adam 3000 followerin ... yalamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inibarva

abi böyle fazla ümitlendirme ya düşünmesi bile enteresan geliyo,düşün sabah kalktın unlock gelmiş efsane olur

Alıntıları Göster
    arkadaşlar güzel haberler var..neredeyse tamamlanmış test aşamasındaymış yanlış anlamadıysam =)

I know that most of you are waiting eagerly for the unlock for iPhone 4 baseband 2.10.04, I know good that it's a silly feeling when I stuck and can't use my iPhone on my carrier. But now it looks like that hackers about to finish the unlock, and now it may be in the testing phase.

kaynak :

http://www.geohot.us/2010/12/iphone-4-baseband-21004-unlock-almost.html

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness_uA

arkadaşlar güzel haberler var..neredeyse tamamlanmış test aşamasındaymış yanlış anlamadıysam =)

I know that most of you are waiting eagerly for the unlock for iPhone 4 baseband 2.10.04, I know good that it's a silly feeling when I stuck and can't use my iPhone on my carrier. But now it looks like that hackers about to finish the unlock, and now it may be in the testing phase.

kaynak :

Alıntıları Göster
    hade bakim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tylol_Hot

Alıntıları Göster
    İyi geceler arkadaşlar..

Öncelikle unlock bekleyen tüm arkadaşlara sabır diliyorum.İnşallah yılbaşından önce gelirde hepimize yeni yıl hediyesi olur telefonlarımız.

Benim sizlere danışmak istediğim bir konu var.Bende sizler gibi unlock bekliyorum yaklaşık 1 aydan beri.Telefonum fransadan geldi.4.1(8B117) sürümü 02.10.04 modeli ise MC605FB .Nette bugün dolanırken fransadaki 4.1 sürümlerin bu modelinin unlock olduğunu gördüm.Ama ben microsim taktıgımda arama falan yapamıyorum.Sim yok yazmıyor tek çubuk var fakat arama falan yapılmıyo.Kafam karıştı.Telefonum unlock mu değil mi telefonda mı sorun var?Bi fikri olan varsa lütfen yardım etsin..Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogn -- 19 Aralık 2010; 2:25:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tylol_Hot

Alıntıları Göster
    valla yazıyı görünce kalbim küt küt attı =) hakkımızda hayırlısı diyelim.kaç gün önceden bi 19 aralık söylentileri vardı.parantez açim bu tarihi ben vermiyorum bi kaç gün önce böyle bir söylenti vardı forumda).
  • quote:

valla yazıyı görünce kalbim küt küt attı =) hakkımızda hayırlısı diyelim.kaç gün önceden bi 19 aralık söylentileri vardı.parantez açim bu tarihi ben vermiyorum bi kaç gün önce böyle bir söylenti vardı forumda).

Alıntıları Göster
    bu haber fake çıkarsa forumda kalkpten gidenler olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: inibarva

bu haber fake çıkarsa forumda kalkpten gidenler olabilir

Alıntıları Göster
    kimsenin ip 4 çalışır vaziyette görmeden gitmeye niyeti yok =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf

quote:

MuscleNerd: @scotty6kids78 it�ll be here by Xmas (not because we�re sitting waiting for Xmas, but because it�s achievable deadline)

1.yazışmada eleman askere gidiyorum 16 ocaga kadar unlock gelicek mi demiş.sheriff de tabiiki demiş.
    2.yazışmada iphone 4 icin unteathered jailbreak yakın mı demiş eleman muscle 'da yine yılbaşına kadar olur demiş.

bunlardan yola cıkarak dev-team'in yılbasına unlock yetistirmeye calıstını goruyoruz umalım ay sonuna telefonlarımızı kullanabiliriz.

Ben yanlış anlamadıysam Ocak 16 dan önce Unlock gelecek.Bu doğru mudur?

Arkadaşlar birde Iphone 4 ün tüm vesiyonları açıldığı zaman update bizim için problem olmaktan çıkacak değil mi?Simlock a düşse dahi hemen geri açabileceğiz.

Örnek vermek gerekirse şuan Iphone 3GS lerin tüm versiyon basebans vs açıldı.Demekki onları dilediğiniz şekliyle update edebilirsiniz.Nasıl olsa tüm versiyonlar açılabiliyor.Bu konuda doğru mu düşünüyorum?

• quote:

kaynak :

Dostum linkini verdigin adres tamamen sahtekar bir yer. Geohot'un adini kullanarak akillilik yapmis kendince ama yazdigi bikac yalani yakalamistim daha once. Bikac ay onceki twitter yazismasini her ay yeniymis gibi tekrar koyuyor, kafasina esince unlock yarin diye yaziyor ertesi gun ise o yazi ortada yok tabi. Bunu3 aydir fln yapiyor. Burdaki arkadaslar kaynak olarak verdikce ben de dayanamayip bakoyordum da artik acmiyorum bile o siteyi..

Geohot.us ---> bu site tamamiyla fake'tir sahtekardir arkadaslar kanmayin ve sadece dev team uyelerinin twitter hesaplarini ya da iphone dev'in blog sayfasini takip edin bence :)

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.