Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi strese gerek yok ona kimse birşey demiyo zaten.adam arkadaşımın pasaportuyla yapabilirmiyim diye sordu.unlock olmadan kayıt yaptırmama gerek varmı dedi.arkadaşta doğal olarak gerek yok dedi çünkü sinyal yok:) aynı şeyleri söylerken boşu boşuna tartışmayalım.

ŞOK ŞOK ŞOK
    yeni aldıgım bi habere göre unlock donanimhaber yüzünden çıkmıyomuş.bu sayfayı bekleyenler sürekli yenilediği için sürekli hit alıyormuş bu yorumlar ne zaman azalır hitde azalırsa unlock hazırmış tekrar hareketlendirmek için o zmn açıklıcaklarmış

quote:

Orijinalden alıntı: kemal_34

doğru bildiğim şeyler üzerine kesinlikle tartşmam kaldı ki bilgiler net otur 2 dakika bak bi telefon kaydı için ne gerekli yaz googla.... eğer 30 günü geçmiş pasaporta kaydı yapan bir tim,ave vodefone bayisi varsa gdelim beraber yaptıralım bende hali hazırda 30 günü geçmiş bir pasaport var... bizzat kendim amerikadan geldikten sonra bu olaylar başıma geldi ve bu işin kuralı kanunu prosedürü boyledir... saygılar....
    quote:

Orijinalden alıntı: quake9465

quote:

Orijinalden alıntı: Sheriff_hashim

quote:

Orijinalden alıntı: kemal_34
    oyle bi şey yok arkadaşlar esas olan pasaportun ulkeye giriş yaptığı tarihtir... telefonu kullanmaya başladığın tarihin onemi yok kaldı ki eğer kayıt yaptırmaz isen 7 ila 14 gün arasında mesaj geliyor ve bi kaç gün sonra kapanıyor herşeyi geçtim kapansa bile yine sıkıntı yok pasaport olduğu sürece cünkü tekrar kullanıma acılabilir.... lütfen yanlış bilgi vermeyin türkcell bayilerinin istediği tek şey sadece ve sadece 30 gün içerisinde ülkeye girmiş pasaport.... onun haricinde hiç bişey yok... google da daha detaylı arayabilirsiniz...
    quote:

Orijinalden alıntı: Sheriff_hashim

quote:

Orijinalden alıntı: krycc
    Cihaz simkilitli oldugundan telekominikasyon kurumu tarafindan sim kartini takmadikca tespit edilemez o yuzden hic sikinti yok sim karti taktiktan sonra 30 gununuz var

Hattı taksanda unlock daha çıkmadığı ve bir tarih verilmediği için belirsiz süren var xD rahat ol xD

Pardonda yanlış bilgiyi bizzat veriyorsun arkadasım
    1. Bana tel geleli3 ay oldu kapanma soz konusu olamaz çünkü ortada tespit edilebilecek bı telefon yok bilakis iPod var oke? Unlock yok ortada telin tel olduğu belli değil sen nden bahsediyorsun what do you say man?
    2. Senin başka ülkeden buraya tel soktuğunu bizim ülkeden çakılmasi için tele herhangi operatörün hattını tabi Türkiye operatörü olacak takman lazım o zaman çıkar senin tel meydaneee oke bunu söyle algıla hattını yeni bı tele taktığında söyle bı msj alırsın ya hattınızı yeni bir telefonda kullanıyorsunuz vs. Vs. Hattını yeni telde kullandığını kapishleyen sistemle aynı sistem bu uzay çağında değiliz daha bilip bilmeden atıp tutmamakda yrar var Right?

bu nasıl TÜRKÇE,!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: krycc

Benim tahminim bu arkadas en uzun suredir unlock bekleyenlerden. Buyukbuyukbabam anlatmisti bu kadar eskiden beri bekleyenler varmis turkceleri filan bozulmus gitmis onlarin

• ne serif hasimmis be butun dunyayi fitik etti adam yahu
  • Şerifin twitter haraketlendi adam 2 gündür Yazmiodu =)
  • Hep birlikte 1 adama bel bağlamış bekliyoruz ne garip dimi :) Bu arada bende yeni getirttim 4.2.1 fakat JailBreak olayına girmedim tam olarak açıklamalı bir yazı yok sizlerin bildiği bir yöntem var mı? Hiç değilse çıkana kadar birşeyler yüklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak Elma

4.2.1 fakat JailBreak olayına girmedim tam olarak açıklamalı bir yazı yok sizlerin bildiği bir yöntem var mı?

tam acıklamalı yazı yok mu? biraz okuyup ogrenin ya binlerce yazı var heryerde. yinede soyleyeyimde ,jailbreak cıkmadan unlock olmuyor.
  • sheriff'in tweet'leriden yılbaşına yetiştirmeye calıstıgı anlasılıyor.umarım bu ay sonunda kullanıcaz telefonlarımızı arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwadorf -- 16 Aralık 2010; 4:19:56 >
  • Arkadaşlar slm.Bu unlock bekleme süresince en çok haberlerine güvendiğim Akif arkadaşın çok güzel haberlerini okudum.sizinle paylaşmak istedim.Hadi hayırlısı bakalım...Çok az kaldı inşallah

http://www.ucandairem.com/haber/iphone-4-4-14-2-1-unlock-ile-ilgili-gelisme-var/

Sonunda uzun zaman suren sessizlik bozuldu. Gorur gormez eklemek istedim siteye. Yazim hatalari icin simdiden kusura bakmayin cunku bilgisayar degil de telefondan yaziyorum hemen haberdar edebilmek icin.

Unlock uygulamalarinin gelistiricilerinden sherif hashim az once twitter’da bazi sorulari yanitladi. Ozellikle 2 tane soruya verdigi cevabi sizinle paylasmak istiyorum…

Soru: Dude, How’s the 02.10.04 i4 BB going so far?? Do I expect make a call with my i4 be4 Christmas?
    (Dostum 02.10.04 BB ne durumda? Iphone 4′umle christmas’tan once arama yapabilecegimi umabilir miyim?
    -
    Cevap: still no exact date , but hopefully will be around this
    (Hala kesin bir tarih yok fakat umut ediyorum ki su siralar hazir olur)
    -
    Baska bir soru: hi im stuck on iPhone 4 4.2.1 and i was wondering if i should sell my phone or just wait for the unlock
    (selam ben iphone 4 4.2.1′de kalakaldim. Merak ediyorum da telefonumu satmali miyim yoksa biraz daha bekleyeyim mi unlock icin?
    -
    Buna verdigi cevap: you have waited long enough, i d wait a little more
    (yeterince uzun bir zaman bekledin, ben olsam birazcik daha beklerdim:))
    -
    Arkadaslar gordugunuz gibi uzun zamandir ilk kez sherif hashim biraz daha acik konustu. Tarih vermese bile tahminlerimiz tutacak gibi. Christmas’a yani 25 Aralik’a yetistirmeye calisiyor…
    Hadi hayirlisi diyelim
    -
    NOT: yazismalar sherif hashim’in resmi twitter sayfasindan alinmistir. Bazi sitelerin yaptigi gibi dedikodular duyarak haber yapmiyoruz. Insanlari bos yere umutlandirmak yapilabilecek en kotu seylerden birisidir. Sadece resmi isimlerden haber duyarsak iletmeye calisiyoruz.
    Yine de olur ya bir gun bir dedikodu haberi yapmaya karar verirsem kocaman olarak “bu bir dedikodudur” yazacagim iciniz rahat olsun yani bu sitede gezerken

• Akif çok iyi niyetli biri ve aslında hepimiz o günün yaklaştığını hissediyoruz sanırım :) Gerçi benim pasaport kaydım bile daha onay bekliyor aşamasında, 1 haftadır Onaylanmadı....Yani bugün unlock çıktı dense bile kullanmaya başlayamayacağım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: namal

Akif çok iyi niyetli biri ve aslında hepimiz o günün yaklaştığını hissediyoruz sanırım :) Gerçi benim pasaport kaydım bile daha onay bekliyor aşamasında, 1 haftadır Onaylanmadı....Yani bugün unlock çıktı dense bile kullanmaya başlayamayacağım sanırım

sıkma canını kardeş.senin 1 haftadır onaylanmamış.benim 2,5 ayı geçti hala onayda bekliyo.durum şöyle.senin telefonu kayıt ettirdikten 48 saat sonra telefon görüşmelere açılıyor.yani bi sorun yok.o onay aşaması evraklar ankaraya gidip ordan onay geleceği için çok uzun sürüyormuş.ben çok görüştüm ve araştırdım.o yüzden için rahat olsun.keşke unlock çıksada hemen kullansak telefonlarımızı

• kullanırsın kardeş..hattın TR hatlarına açıldığı günden itibaren en az 2 gün en fazla 30 gün kullanırsın. Tahminen de 8-10 gün sonra kapanır.

konuyla alakası yoktu ama yazayım dedim.

konuya gelince de.. Artık hiç kimsenin dediğine inanmıyorum.
    Neticede şerif efendi de bir maşa. Kendinin bir halt yediğini sanmıyorum. Boş boş konuşup duruyor.
    Apple verirse ona o da yayınlar. Vermezse de biraz daha bekleyin der..
    Palavra alayı..

Çıkacak ama bakalım ne zaman.

quote:

Akif çok iyi niyetli biri ve aslında hepimiz o günün yaklaştığını hissediyoruz sanırım :) Gerçi benim pasaport kaydım bile daha onay bekliyor aşamasında, 1 haftadır Onaylanmadı....Yani bugün unlock çıktı dense bile kullanmaya başlayamayacağım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: kutri

kullanırsın kardeş..hattın TR hatlarına açıldığı günden itibaren en az 2 gün en fazla 30 gün kullanırsın. Tahminen de 8-10 gün sonra kapanır.

Neticede şerif efendi de bir maşa. Kendinin bir halt yediğini sanmıyorum. Boş boş konuşup duruyor.
    Palavra alayı..

quote:

dostum senin pek fazla bu konulardan anlamayıp sadece kulaktan dolma bilgilerle konuştuğun çok belli.insanları neden karamsarlığa sokup yanlış düşünmeye itiyosun.benim yazdıklarımı bi okusana yukarda.
    arkadaş elbetteki kullanabilir telefonunu.30 gün sonra falanda kapanmaz.şu an resmi olarak kayıtlı telefonu.sadece onay aşamasında.onay 2 aydada çıkabilir 3 aydada.onay verildiğinde zaten sorun yok.ha atıyorum 3 ay sonra onay aşamasında evraklar incelenir bi sorun olduğu anlaşılır ve onay verilmezse işte o zaman kapanır telefonu ama onun haricinde hiç bi sorun yok.gönül rahatlığıyla kullanır telefonunu çatır çatır.şu an herşeyi resmi arkadaşın...
    dahada bu konuyu uzatıp boşuna sayfa doldurmayalım.ben sabah sabah güzel bi haber vermek istedim.şunu bilki ben belkide burdaki arkadaşlar içinde en uzun zamandır unlock bekleyen ama bi o kadarda en az yorum yazanlardan biriyim.sadece önemli bilgilerde konulara dahil oluyorum.onun için boşuna konu uzatıp insanların canını sıkmayalım.Herşeyin hayırlısı bakalım...

• bende şimdi sheriff e gelen yazılarla cevapları okudum ve bu işin yavaş yavaş sonuna geldiğimizi düşünüyorum inşallah 25 aralık tan önce unlock larımıza kavuşuruz...bir de ek bilgi olarak şu an için downgrade yöntemiyle değil unlock için çalışıyorlarmış..
  • yukarıdaki arkadaş;
    pasaport için bir yanlışlık vardır veya yoğunluk benimki ertesi gün onaylanmıştı

ayrıca
    sherif baya bişiler yazıo fesbuka güzel bişi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cturna -- 16 Aralık 2010; 9:44:36 >
  • inşallah yaaa çok umutladmmmm :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: amantessunt

quote:

Orijinalden alıntı: kutri

kullanırsın kardeş..hattın TR hatlarına açıldığı günden itibaren en az 2 gün en fazla 30 gün kullanırsın. Tahminen de 8-10 gün sonra kapanır.

Palavra alayı..

quote:

dostum senin pek fazla bu konulardan anlamayıp sadece kulaktan dolma bilgilerle konuştuğun çok belli.insanları neden karamsarlığa sokup yanlış düşünmeye itiyosun.benim yazdıklarımı bi okusana yukarda.
    arkadaş elbetteki kullanabilir telefonunu.30 gün sonra falanda kapanmaz.şu an resmi olarak kayıtlı telefonu.sadece onay aşamasında.onay 2 aydada çıkabilir 3 aydada.onay verildiğinde zaten sorun yok.ha atıyorum 3 ay sonra onay aşamasında evraklar incelenir bi sorun olduğu anlaşılır ve onay verilmezse işte o zaman kapanır telefonu ama onun haricinde hiç bi sorun yok.gönül rahatlığıyla kullanır telefonunu çatır çatır.şu an herşeyi resmi arkadaşın...
    dahada bu konuyu uzatıp boşuna sayfa doldurmayalım.ben sabah sabah güzel bi haber vermek istedim.şunu bilki ben belkide burdaki arkadaşlar içinde en uzun zamandır unlock bekleyen ama bi o kadarda en az yorum yazanlardan biriyim.sadece önemli bilgilerde konulara dahil oluyorum.onun için boşuna konu uzatıp insanların canını sıkmayalım.Herşeyin hayırlısı bakalım...

Bravo arkadaşlar tebrik ediyorum sizi dünden beri kilitli telefonun pasport kaydıyla uğraşıyorsunuz yaptığınız ölmüş eşşeğin kürkünü paylaşmak lütfen bu saçmalığa bi son verin

• Arkadaşlar artık dayanamadım ve 2.5 aydır elimde beklettiğim iphone4'mü dün sattım bu sefer ingiltereden alıcam unlocksuz olanından ama pasaport hakkımı bu sattığım telefonda kullanmıştım neyse atık bi tanıdıktan bulurum herkeze bol sabırlar.
  • işinize ne kadar yarar bilmiyorum ama, viber uygulamasını yükleyerek diğer viber yüklü telefonlarla wireless internet üzerinden ücretsiz görüşebilirsiniz. Telefonunu unlocktan ötürü kullanamayan arkadaşlara duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erguder82

Arkadaşlar artık dayanamadım ve 2.5 aydır elimde beklettiğim iphone4'mü dün sattım bu sefer ingiltereden alıcam unlocksuz olanından ama pasaport hakkımı bu sattığım telefonda kullanmıştım neyse atık bi tanıdıktan bulurum herkeze bol sabırlar.

Bunu bilgiyi niçin belirtmek istedin???
    Bende samsung galaxy tab aldım.3 haftadır takılıyorum.İphone'u unuttum mu diyim???

Arkadaşlar bu şerif haşim Mısırlı'mı??? Adama şantaj yapsak seni bulup evini yakmaya geliyoruz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinaka -- 16 Aralık 2010; 11:24:46 >

• yaw iyi haberler gelince sayfa numaraları bile düzeldi hadi inşallah SON DÜZLÜK gibi geliyor.

SABIR SABIR VE SABIR
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.