Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
755.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: typhoon41

quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

Beyler 113 sayfa var tekj tek okuyamadığımö için soruyorum..1 saat önce iphone 4 4.1 aldım,simkilit çıkmadı dimi daha bunlara ?

çıktı birader sen nerde kaldın ya...
    biz öylesine bekliyoruz...

• bu unlock çıkarsa bizim oğlan ANGRY BIRDS oynaymaz diye birileri bişey mi yapıyo diye düşünüyorum artık yaaaa!!!!
    5 yaşında herif hayatından o kadar memnun ki , ben hergün cebimde taşıyorum belki çıkar hemen unlock yaparız diye, o da akşam niye götürüyon telefonu oyun oynayamıyorum diye fırça atıyo:)))
  • ne kaldıki şunun şurasında zaten 2 sene dolunca at anlaşmasını iptal ediyormuş ozaman sim free oluyor telefon anasını satayım düştüğümüz hallere bak
  • 7de 4.3 cikcak dendi bi haber varmi
  • 4.3 10dk sonra yayinlansa keske
  • Illa saat 19.00 gibi aciklanacak diye bir kural kaide yok. o saatten sonra gece bizim saatimize gore 24.00 hatta 03.00 a kadar yolu var bu isin...
    Ciksa bile zaten 4.3 unlocked pat diye hemen cikmayacak o yuzden bugun icin bir heyecan yapmanin bir manasi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade

7de 4.3 cikcak dendi bi haber varmi

Bizim saatle 20:00'da hocam yani California saatiyle 10:00'da dendi en son. Onu da "macrumors" sitesinin Apple'daki güvenilir bir kaynağı söylemiş. Ne kadar güvenilir bakıcaz artık, GM çıkmadan bunu çıkarırlarsa bir ilk olacak. Bir yandan da baskı var AT&T'den bir an önce çıksın şu 4.3 ve "Personal Hotspot" özelliği, Verizon'la rekabet olsun diye. Son bir saat, çıkmassa bugün en kötü ihtimalle Mart sonuna kadar 4.3'te Unlock'ta çıkar diye ümit ediyoruz. 6 ay beklemişiz Mart'ımı bekleyemicez.
  • Bilgisayarın başında deli dana gibi dolanmaktan yorulduk lan ne Allahsız çıktı bu adamlar! Kimsenin bizi tınladığı yok biz kendi kendimize mi takılıyoz yoksa buralarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan30

Bilgisayarın başında deli dana gibi dolanmaktan yorulduk lan ne Allahsız çıktı bu adamlar! Kimsenin bizi tınladığı yok biz kendi kendimize mi takılıyoz yoksa buralarda?

Yalnız değilsin dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

quote:

Orijinalden alıntı: Okan30

Bilgisayarın başında deli dana gibi dolanmaktan yorulduk lan ne Allahsız çıktı bu adamlar! Kimsenin bizi tınladığı yok biz kendi kendimize mi takılıyoz yoksa buralarda?

Yalnız değilsin dostum

Aynen
  • beklemedeyiz çıkışını büyük ihtimal çıkacak arkadaşlar ümitliyim...
  • 22kayitli uye 44misafir hadi yine takip eden var
  • Arkadaslar sizden rica etsem jb nasil yapicagi
    I bana anlatabilirmisiniz yada 4.2.1 jb cikti mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q7S31G14
    Arkadaslar sizden rica etsem jb nasil yapicagi

Paşam istersen bu konulara şimdilik hiç girme. Ortam biraz gergin.
  • quote:

delikanlı şimdi ben sana anlatırım nasıl yapılacağını ama arkadaşlara karşı ayıp olur.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi typhoon41 -- 14 Şubat 2011; 19:32:09 >
  • 4.3 cıksa bile bugun, unlock işlemi için mart başlarını beklememiz gerekir sıkmayın canınızı buradada gercekten boşa zaman öldürmeyin düzünelerce frum var bu konu hakkında oradan insanlar yeterince acıklayıcı ifadelerle dile getiriyorlar bazı kişiler gercekten boşa soru soruyo halbuki okumuyolar frum u lütfen sakin olun herkezin bekledigi şey aynı gerek yok tartışmalara sadece ciddi konular icin yazılsa dha ilgi cekici olur frum kötü bişi demiyorum hepimizin iyiliği icin konuşuyorum !
    !!!

surci lisan ettiysek affola

.. Saygılar
  • quote:

Çıkmadı.
  • elimde usb bekliyorum wallaha
    20.00 olsun takıcam fişi
  • arkadaşlar osuruktan tayyare şeyleri tartışacağımıza şunları iyi düşünelim...
    gerçe bir arkadaşta bahsetti....
    bu işi çözeceklerden birisi olan sheriff hashim düştü memleketi mısır derdine..
    diğer kaslı inek musclenerd den ise 8 gündür haber yok...
    biz kara kara bunları düşünelim bence....
  • quote:

Orijinalden alıntı: utbe
    4.3 cıksa bile bugun, unlock işlemi için mart başlarını beklememiz gerekir sıkmayın canınızı buradada gercekten boşa zaman öldürmeyin düzünelerce frum var bu konu hakkında oradan insanlar yeterince acıklayıcı ifadelerle dile getiriyorlar bazı kişiler gercekten boşa soru soruyo halbuki okumuyolar frum u lütfen sakin olun herkezin bekledigi şey aynı gerek yok tartışmalara sadece ciddi konular icin yazılsa dha ilgi cekici olur frum kötü bişi demiyorum hepimizin iyiliği icin konuşuyorum !
    !!!

surci lisan ettiysek affola

.. Saygılar

hocam iyi ve dogru diyosunda, yukarda dendigi gibi pasam geliyor bu kadar sayfayi okumadim 4.2.1 unlock cikti mi diye sorunca benim de sigorta atiyor. butun hepsini okuma da basligi niye okumazsin yahu. kizanlarda insan....

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.