@L.E.A : Size katılıyorum.Bilginin paylaşıldığı hiçbir yerdeki yazı kirlilik olarak görülemez.Lütfen biraz daha anlayışlı ve sabırlı olalım.Ben Ekim ayından beri bekliyorum.Uzun süredir de forumun takipçisiyim.Alakalı ya da alakasız hiçbir yazıdan rahatsızlık duymadım.Bazen birşeyler öğrendim bazen de güldüm eğlendimUnlock çıktığı an zaten gereken herşey yazılacak.Çıkana kadar bırakın böyle aktif bir başlıkta insanlar bilgi paylaşsın.Sizin ilginizi çekmiyorsa okumadan geçin.Zaten kısa bir süre sonra unlock çıkar,sonra özleriz başlığın bu hareketliliğini.
quote:
Orijinalden alıntı: Alioreh
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
1 hafta oldu unlock yapan hiçbir hackerın ne blog sayfasında ne de twitter hesabında 1 satır yazı yazılmadı..
fırtınadan önceki sessizlik mi?
süre azaldığı için bir yerleri mi tutuştu?
ama hakikaten ağır eziyet çekildi... gel artık pfff
quote:
Orijinalden alıntı: Decabol
1 hafta oldu unlock yapan hiçbir hackerın ne blog sayfasında ne de twitter hesabında 1 satır yazı yazılmadı..
Alıntıları Göster
İtalya'da 659 euro 78 euro tax free 659-78=581 euro ya geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: yepyepcool
sağolasın kardeş, taxfree olayı havalimanı çıkışında mı parayı geri alıyorduk ?
BANA BURADA GEREKSİZ YAZI YAZMA DİYE KIZAN ARKADAŞLAR: NEREYE SORAYIM Kİ, O KADAR ÇOK İPHONE başlığı açılmış ki , en fazla işlem gören yer burası olduğunda ve ( iphone 4 bekleyenler fiyat yer... ) bu iki yere soru sordum sadece SAĞOLSUN ARKADAŞLAR DA çok yardımcı oldular...
slm ismail
quote:
Orijinalden alıntı: is.mail
quote:
Orijinalden alıntı: yepyepcool
sağolasın kardeş, taxfree olayı havalimanı çıkışında mı parayı geri alıyorduk ?
BANA BURADA GEREKSİZ YAZI YAZMA DİYE KIZAN ARKADAŞLAR: NEREYE SORAYIM Kİ, O KADAR ÇOK İPHONE başlığı açılmış ki , en fazla işlem gören yer burası olduğunda ve ( iphone 4 bekleyenler fiyat yer... ) bu iki yere soru sordum sadece SAĞOLSUN ARKADAŞLAR DA çok yardımcı oldular...
slm ismail
zaten suç sende değil sana yardımcı olanda....
quote:
Orijinalden alıntı: Decabol
Alıntıları Göster
Unlock for iPhone 4 02.10.04, 03.10.01 & 04.10.01 Baseband is Almost Ready!
Posted by Wolverine on February 8, 2011
Good news for those who are eagerly waiting to unlock their iPhone 4 with baseband 02.10.04, 03.10.01 or 04.10.01. Vincent, who happens to be the admin of TheiPhoneWiki, just confirmed that the unlock for all iPhone 4 basebands equal and above 02.10.04 is almost complete. It means that the upcoming version of Ultrasn0w will be able to unlock iPhone 4 baseband 02.10.04, 03.10.01 & 04.10.01.
Good news for those who are eagerly waiting to unlock their iPhone 4 with baseband 02.10.04, 03.10.01 or 04.10.01. Vincent, who happens to be the admin of TheiPhoneWiki, just confirmed that the unlock for all iPhone 4 basebands equal and above 02.10.04 is almost complete. It means that the upcoming version of Ultrasn0w will be able to unlock iPhone 4 baseband 02.10.04, 03.10.01 & 04.10.01.
Özet olarak diyor ki merak etmeyin yakında gelicek unlock :) Baseband 02.10.04, 03.10.01 or 04.10.01 olan iphone lar için neredeyse bitmek üzereymiş unlock filan filan...
quote:
Orijinalden alıntı: ReaVeR
quote:
Orijinalden alıntı: Xtype34
quote:
Orijinalden alıntı: Joshua41
Özet olarak diyor ki merak etmeyin yakında gelicek unlock :) Baseband 02.10.04, 03.10.01 or 04.10.01 olan iphone lar için neredeyse bitmek üzereymiş unlock filan filan...
Alıntıları Göster
hee O zaman bi gelisme yok. aynı kelimeler ve onların olusturdugu sözcüklere devam :))
quote:
Orijinalden alıntı: Xtype34
hee O zaman bi gelisme yok. aynı kelimeler ve onların olusturdugu sözcüklere devam :))
Alıntıları Göster
beyler babannem 89 yasına girdi i phone 4 unlock cıktımı diye telefon actı bana.Ne olcak bu halimiz bizim ?
quote:
Orijinalden alıntı: savrotin
beyler babannem 89 yasına girdi i phone 4 unlock cıktımı diye telefon actı bana.Ne olcak bu halimiz bizim ?
Alıntıları Göster
ne bu yine, biri italya ya takmış, diğerleri de ona takılmış. btüün yollar roma ya çıkarbilir ama ul forumu çıkmaz. kapatın şu konuyu artık. son iki sayfa sırf bu. bi haber varmı diye geliyorum hepsini okumak zorunda kalıyorum. bi bakıyorum bi b.k yok. italya var. bi de yok mu cevap veren diye bağırıyor. atın dışarı bre bu adamı.
quote:
Orijinalden alıntı: becidea
ne bu yine, biri italya ya takmış, diğerleri de ona takılmış. btüün yollar roma ya çıkarbilir ama ul forumu çıkmaz. kapatın şu konuyu artık. son iki sayfa sırf bu. bi haber varmı diye geliyorum hepsini okumak zorunda kalıyorum. bi bakıyorum bi b.k yok. italya var. bi de yok mu cevap veren diye bağırıyor. atın dışarı bre bu adamı.
Alıntıları Göster
4.3 çıktı beyler az önce bilgisayarımda itunes açıldı yenı update var diye.. quit diyip cıkıcaz heralde bundan..
quote:
Orijinalden alıntı: Jaaske1905
4.3 çıktı beyler az önce bilgisayarımda itunes açıldı yenı update var diye.. quit diyip cıkıcaz heralde bundan..
kardeşim günün haberini verdin... süpersin... herşey takvime göre gider umarım arkadaşlar... mihenk taşımıza kavuştuk şimdilik... gözler forumda, hadi hayırlısı...
evet arkadaslar 4.3 cikti galiba gercekten:)bende itunes a bagladim demin 4.3e yukseltsinmi diye sordu..yoooookk yaaaaaaa caaakalllll dedim bende:)))
quote:
Orijinalden alıntı: ny46
evet arkadaslar 4.3 cikti galiba gercekten:)bende itunes a bagladim demin 4.3e yukseltsinmi diye sordu..yoooookk yaaaaaaa caaakalllll dedim bende:)))
arkadaşlar bende simkilitli bir iphone 4 alarak bekleme kervnına katıldım. inşallah uğurlu gelirimde fazla beklemeyiz:) şimdilik kapalı kutuda bekletiyorum kasımda alınmış usadan telefon.. biraz foruma baktım ama jailbreak hemenmi yapmalıyım yoksa kutudamı bekletim karar veremedim tvsiyelerinizi bekliyorum kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ny46
Buna güldüm işte süperdii yokkkk yaaa cakaaalll
quote:
Ben de 17 şubat diyor yeni update için
quote:
Orijinalden alıntı: L.E.A.
quote:
Ben de 17 şubat diyor yeni update için
Alıntıları Göster
benim itunes at bişey yok 4.3 falan. realitesi nedir. 4.3 çıktıysa ul gelir herhalde dimi. Sonra 4.4-4.5-4.6 beklemiylim O zaman bulduğunuz her hacker a aklınızdan geçenleri yapmanızda ul olacaktır. Bu konuda en uzman kim... Kimin sitesinden gerçekleri takip edebiliriz. Klitli İP4 fiyatları nedir. Satsam para edermi. Alacak olan varmı. Satan varmı...
Umut fakirin ekmeğidir. Şu 89 luk nine olayıda çok güldürdü beni. Valla maskara olduk...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: L.E.A.
quote: