@ Sam0 valla bilemiyorum ama işte umut ediyorum neden bozuyorsun umudumu :)
12 bin kişi az değil zannetmiyorum fake olsun ama madm dev team çıkaracak ndn george kndi faceinde açıklıyo onu anlamadm.
quote:
Orijinalden alıntı: Sheriff_hashim
Arkadaşlar sherif hashim'in twitter'a girdim biraz önce google'dan sayfayı çevirmesini istedimde bir şey dikkatimi çekti paylaşayım dedim xD kırmızı yere dikkat sherif demiş diyeceğini daha söze gerek yok sizde çevirin sizde görün xD 'nah' 'aah' hayır anlamında falan ama google çeviriyle ortaya çıkan tablo xD
hahaha google in yaraticiligina hayranim
Tarih verirler suçlu olurlar vermezler suçlu olurlar adamlar demiş işte şu tarihler arasında çıkacak diye.Çıkar veya çıkmaz orası ayrı!!ne kadar luzümsüz mesaj atan varsa buraya toplanmış.lafım genel değil üzerine almak isteyen alır.Biri çıkar ben bekleyemicem ip4 mü sattım veya satacam satim mi?Biri çıkar o site fake make,biri çıkar ul yapanlar benim arkadaşım veya yakınım 2-3 aydan önce çıkmaz.Biri çıkar jailbreak/unlock ney der!!haa bu arada moral bozucu team i söylemeden de geçemicem..bırakın bu işleri ya bekleyen bekler beklemeyen ne yaparsa yapar ip4 ünü.en kötüsü her gün her saat başı burayı takip edip bir ton gereksiz ul dışı yazıları okumak,yoksa ul elbet çıkacak beklicez,elimiz mahkum...
Ümit yok bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz
Arkadaşlar kaynağı dikkatli inceleyin sherif_hashim'in ünlü "sure" lafından yola çıkarak bu haberi yapmışlar. Umut bağlamayın bence.
Ek olarak verdiğiniz Facebook ve Twitter sayfaları Geohot'a KESİNLİKLE AİT DEĞİLLER! İki sayfada Geohotus isimli bir JB&Unlock haber sitesine aitler.
Arkadaslar bende bir konuda bilgilendirmek isterim ANkarada 02.10.04 basebandını kıracak bir teknik servis buldum ama söyle bir problem var. Cihaza atacagı yazılımla sim kildinin kırıldığını ancak cihaz herhangi bir nedenle kapanırsa (sarzı bitmesi flan gibi) tekrardan kilidin devreye girecegini soyluyor. Bu konuda fikri olan var mıdır?? Bir de Verizon bugun mu açıklma yapacak bıktık artık beklmekten vallahi.....
jailbreaktir bence o:)
quote:
Orijinalden alıntı: pirenneshu
Arkadaslar bende bir konuda bilgilendirmek isterim ANkarada 02.10.04 basebandını kıracak bir teknik servis buldum ama söyle bir problem var. Cihaza atacagı yazılımla sim kildinin kırıldığını ancak cihaz herhangi bir nedenle kapanırsa (sarzı bitmesi flan gibi) tekrardan kilidin devreye girecegini soyluyor. Bu konuda fikri olan var mıdır?? Bir de Verizon bugun mu açıklma yapacak bıktık artık beklmekten vallahi.....
Arkadaslar kaç defa belirttim Heralde siz daha önce unlocklu cihaz kullanmadınızmı bosuna ümitlenmeyin 4.3 çıkmadan tabiki betası çıkmaz bizim şanssızlığımız 4.2.1 sürümünün hatası yok oyuzden yeni güncelleme ancak Mart'da çıkar daha önce kaynak verdim yazılarımı okuyan bilir
quote:
Orijinalden alıntı: Oki1980
Arkadaslar kaç defa belirttim Heralde siz daha önce unlocklu cihaz kullanmadınızmı bosuna ümitlenmeyin 4.3 çıkmadan tabiki betası çıkmaz bizim şanssızlığımız 4.2.1 sürümünün hatası yok oyuzden yeni güncelleme ancak Mart'da çıkar daha önce kaynak verdim yazılarımı okuyan bilir
Eğer senin dediğin gibi bu iş marta kalırsa i4 için çıkan unlockların arası yaklaşok 1 sene olacak bundan sonra kimse simlock telefon almaz
quote:
Orijinalden alıntı: inibarva
jailbreaktir bence o:)
quote:
Orijinalden alıntı: pirenneshu
bencede jb dir tethered unlock mu buldu yoksa bizimkiler
bence boşuna bunları jailbreak ile uğraşmamak lazım 4.3 yakında yani 5 10 güne kadar çıkcakmış
Dev Team Unlock icin 4.3 un cikmasini bekliyor ise, neden 3GS unlock u 4.3 u beklemeden yayinladilar peki?
quote:
Orijinalden alıntı: leo
Dev Team Unlock icin 4.3 un cikmasini bekliyor ise, neden 3GS unlock u 4.3 u beklemeden yayinladilar peki?
Çünkü 3gs de unlock dönemini bitirdi adamlar son unlocku 6.15 bb ye yükselterk yaptıkları için zaten şu an itibari ile unlock 3gs lerin update şansı yok yani bundan sonra istesende 3gs yi update yapıp bb yükseltemessin
Çoğu arkadaşın da dediği gibi iOS 4.3 çıkmadan unlock yayınlanmayacak galiba. Umarım Apple tez zamanda yayınlar..
17 Ekim'den beri bekliyorum, beklemeye devam
daha 4.3 için beta bile çıkmadı. developers sürümler çıkacakta felanda filanda. milletin internet sitesinin reklamını yapacak diye yazdıgı haberlere çok inanmayın.
Arkadaşlar şöyle ebay da iphone fiyatlarına baktımda factory unlocked makinalar 1000 1100 arası sadece birkaç öperatöre açık any sim factory unlockedler 600 700 arası . Unlocked teller ise 800 dolar civarı yani beklemey değer arkadaşlar
Ben unlock falan beklemiyorum ama nedense her gün bu başlığa girip bir bakıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: worms
Ben unlock falan beklemiyorum ama nedense her gün bu başlığa girip bir bakıyorum
bi sadistlik durumu var sanki
quote:
Orijinalden alıntı: apokachi
quote:
Orijinalden alıntı: worms